BIG NEWS! Wij verwachten in september ons eerste kindje

ons eerste kindje

Misschien heb je het al op mijn Instagram gezien, maar wij verwachten in september ons eerste kindje. Ik ben zo blij en ik kan het nog steeds niet helemaal geloven, toch is het zo! Op dit moment ben ik 16 weken zwanger en weten wij over een paar dagen het geslacht. De tijd vliegt aan de ene kant voorbij en de andere kant gaat het zo langzaam! Ik zal jullie vertellen hoe de afgelopen weken zijn geweest.

Afstand nemen van mijn blog

Bijna twee maanden geleden schreef ik een artikel over de rollercoaster waar ik in zat. Wat jullie toen niet wisten is dat ik op dat moment 8 weken zwanger was ongeveer. De reden dat ik afstand nam van mijn blog was, omdat ik zo ontzettend moe was. Ik had nul energie, geen motivatie en er ook gewoon geen puf voor. Het enige wat ik deed was werken, serie kijken, lezen en slapen. Het kostte zoveel energie allemaal. Daarom was het heel fijn voor mij om mijn blog los te laten. Ik merkte ook gelijk dat ik mij er beter door voelde.

De eerste paar weken

Wij kwamen met vier weken erachter dat ik zwanger ben. Het heeft zeker tot 12 weken geduurd voordat ik besefte dat het echt zo was haha! Nog steeds heb ik soms momenten dat ik denk van is het echt allemaal? Ben ik echt zwanger? Wij zijn er ons echt van bewust dat het een wonder is om in verwachting te mogen raken. Dat ik dan toch in verwachting mag raken, dat is iets waar wij zo ontzettend dankbaar voor zijn.

De eerste paar weken vond ik ontzettend spannend en ik ben er echt onzeker over geweest. Ik ben het type dat graag informatie opzoek en ook in bepaalde forums terechtkwam. Hier las ik zulke vervelende verhalen, waardoor ik zelf telkens in angst zat. Op een gegeven moment heb ik hier ook afstand van gedaan, want ik werd er zo gek van. De onzekerheid en angst is wat op de achtergrond gegaan en heb nu veel meer vertrouwen in mijn lichaam.

Ons eerste kindje

Het blijft gek om het hardop te zeggen en te schrijven, maar wij verwachten gewoon ons eerste kindje, wauw! Ik ben nogmaals heel blij en zal jullie ook meenemen in de zwangerschap. Er zullen dan hier en daar wat updates voorbij komen en ik vind dat ook leuk om te delen. Daarnaast zal ik ook blijven schrijven over de onderwerpen, waar ik al over schreef. Ik kan nu oprecht zeggen dat ik weer zin heb om mijn blog op te pakken!

Vinden jullie het leuk om updates te lezen rondom mijn zwangerschap?

Share:

2 Reacties

  • byrosann
   Auteur
   14 april 2021 / 3:19 pm

   Aaah zo lief, dankjewel!! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.