Zo stijl ik een midi rok op een stoere manier

Iets wat absoluut niet mag ontbreken in mijn kast is een midi rok. Een midi rok is een rok die langer is dan je knieën en korter is dan je enkels. Het is één van mijn favoriete items in mijn collectie en inmiddels heb ik een aantal mooie exemplaren. Je kan deze rok op zoveel verschillende manieren stijlen en dat is iets wat ik ook graag doe. Vandaag laat ik je door middel van een aantal outfits zien hoe ik de rok op een stoere manier stijl. Benieuwd? Lees dan snel verder!

midi rok

 

midi rok

BLACK AND WHITE MIDI ROK OUTFIT

De laatste tijd ben ik helemaal fan van deze outfit. Zwarte rok, Adidas T-shirt en mijn witte sneakers eronder. Het is makkelijk uit de kast te pakken en het staat ook nog eens tof. Die dag werd ik aangesproken door een meisje die vroeg of dit een jurk was of dat het los was, want ze vond het mij heel leuk staan. Ik wist even niet wat ik moest zeggen, zo lief!
Ik had die dag mijn haarband in omdat het echt bloedje heet was en ik anders allemaal losse plukken in mijn gezicht zou hebben. Maar het ziet er best wel tof uit al zeg ik het zelf haha!

midi rok

 

LEOPARD AND LEOPARD MIDI ROK OUTFIT

Oh deze outfit daar ga ik ook lekker op. Luipaard print is een opvallende print en als je daarmee over straat loopt wordt je zeker gezien. Het shirt had ik al een tijdje en ik vond het wel een tof idee om hem te stijlen met mijn leopard rok. Dr. Martens eronder en mijn See by Chloe tas erbij en gaan! Juist doordat je tinten en patronen samen combineer, ziet het er tof uit!
midi rok

RED AND RED MIDI ROK OUTFIT

Deze rok heb ik ooit een keer in de sale gekocht samen met het shirtje wat ik op deze foto draag. Maar je hoeft natuurlijk niet dezelfde kleur te dragen op de rok. Je kan bij zo’n rok bijvoorbeeld ook een effen wit of zwart shirt erop dragen of juist een shirt met een printje waar eventueel de kleuren van de rok erin terug komen.

midi rok

 

LEOPARD AND BLACK MIDI ROK OUTFIT

Een colletje met een rok gaat heel goed zoals je ziet. De col die ik draag is eigenlijk een strak jurkje en daarover draag ik mijn favoriete leopard rok. Die combinatie is altijd goed en het ziet er ook nog eens leuk uit! Ik draag witte sneakers eronder om het zwart een beetje te breken. Om mijn taille draag ik een stoere riem en dat maakt mijn outfit echt af.
Zoals je ziet is een midi rok helemaal niet moeilijk te stijlen. Het is bovendien ook leuk om eens buiten je comfort zone te stappen en eens te dragen wat je normaal niet snel zou doen. Op deze manier maak je hele andere outfits en de ene keer zal je je eigen er prettiger bij voelen dan bij de ander, maar hé dat hoort erbij. Het allerbelangrijkste is dat JIJ je goed voelt in wat je aanhebt en de mening van andere moet je lekker laten gaan.
 
Draag jij weleens een midi rok? 

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.