Welkom op wonen op nummertje 63 – wij wonen in ons huis!

wonen op nummertje 63

GUESS WHO IS BACK!? Ja ja, ik ben weer terug vol met energie. De afgelopen twee maanden zijn er amper artikelen online gekomen op mijn blog. Dit kwam natuurlijk omdat ik druk bezig was met ons huis. Eerst was het klussen en daarna moest ik mijn draai vinden in een hele nieuwe omgeving. Daarom is het weer  tijd voor een kleine update en wat foto’s rondom ons stulpje. Welkom op wonen op nummertje 63!

wonen op nummertje 63

De sleutel van ons huis

Op 17 oktober kregen wij de sleutel van ons huis. Eindelijk, na al die maanden wachten, stonden wij dan in onze toekomstige woonkamer. Dat gevoel is zo gek en onwerkelijk! Als je hier klikt kom je terecht op ons allereerste verhuisdagboek. Er zijn er in totaal drie online gekomen, omdat ik voor de rest ook niet meer had om te delen. In het artikel van vandaag laat ik namelijk hier en daar wat kiekjes zien van ons huis.

wonen op nummertje 63

Klusserdeklus

Nadat wij de sleutel hadden gekregen, moest er natuurlijk geklust worden. In totaal hebben wij er een klein maandje over gedaan en zaten wij op 14 november al in ons huis. Er is veel gebeurd en ook veel veranderd, maar wel allemaal in een hele korte tijd. Als je ook de foto’s ziet met hoe het eerst was en hoe het nu is geworden, daar kan ik alleen maar trots op zijn.

wonen op nummertje 63

Wonen op nummertje 63

Op 14 november was dus de dag dat we dan ook echt in ons huis gingen wonen. In al die weken wist ik wel dat het ons huis was, maar het voelde nog best wel onwerkelijk. Rond 8.00 begon Davey eerst zijn spullen in te laden in Zwijndrecht, om vervolgens de tuin set te halen bij mijn opa en oma. Daarna kwam hij richting Groot-Ammers om daar mijn bed en nog wat ander klein spul in te laden. Ik was zelf al in het huis omdat ik met mijn moeder de weekboodschappen alvast wou doen.

Rond 14.00 was alles klaar en gingen de ouders ook weg. En daar stonden we dan.. Alleen in ons eigen huis. We hebben nog wat in huis gedaan, gingen pizza bestellen om vervolgens met een drankje te gaan zitten en serie te kijken. Allebei waren we doodop en de dagen erna moet ik eerlijk zeggen dat ik nog steeds moe was. Het leek wel alsof alles van die weken er dan eindelijk uit kwam. Maar het is nu officieel. Wij wonen op nummertje 63 en daar heb ik ook een Instagramaccount van aangemaakt. Hier deel ik o.a. alles rondom het huis!

wonen op nummertje 63

Ik heb er weer zin in!

Byrosann stond door alles echt op een laag pitje. Ook toen we net in ons huis zaten, had ik niet de energie om artikelen te gaan schrijven. Gelukkig is mijn energie teruggekomen en heb ik echt ONWIJS veel zin in om content te gaan maken. Er staan al een aantal leuke artikels gepland en ik kan niet wachten om ze te publiceren!

Ik heb het bloggen gemist, maar bovenal ook de interactie met jullie. Wil je up to date blijven van de ontwikkelingen rondom ons huis? Volg dan zeker mijn wonen op nummertje 63 Instagramaccount.

Wat voor soort onderwerpen lees jij graag? Laat het mij vooral weten hieronder in de comments! 

Share:

7 Reacties

  • byrosann
   Auteur
   1 december 2020 / 2:50 pm

   Ah zo lief!! Nee helaas niet! Al zou ik wel graag naar die plekken willen gaan. Het heeft iets magisch! <3

 1. Veranika
  30 november 2020 / 3:47 pm

  Wat een mooie foto’s! Ik vind vooral het kleur en de gallery wall heel tof, superleuk kleurtje! En om op je vraag te antwoorden, ik ben erg fan van je artikels over geld en sparen

  • byrosann
   Auteur
   1 december 2020 / 2:50 pm

   Oeeeh goed om te horen! Er komt binnenkort weer een huishoudboekje online! 🙂

  • byrosann
   Auteur
   1 december 2020 / 2:49 pm

   Dankjewel lieve Yaika! Wij zijn er ook zo ontzettend blij mee! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.