Welkom op mijn vernieuwde blog

vernieuwde blog

Hoi en welkom op mijn vernieuwde blog YAAY! Afgelopen week zat by rosann middenin een verhuizing en is er veel achter de schermen gebeurd. Verhuizen zul je denken, ja dat klopt ik ben namelijk van het platform Blogger naar het platform WordPress gegaan. Voor jullie is niets aan de hand en het enige wat anders is, is mijn lay-out is er niets aan de hand en blijft alles hetzelfde en het enige wat er anders is, is mijn lay-out. Voor mij is het achter de schermen wel anders en is het even wennen maar dat neemt de pret niet weg.  Vanaf deze week komen er weer artikels online op maandag, woensdag en vrijdag en zal ik weer lekker gaan bloggen.

Diverse artikels

Op mijn blog komen er diverser artikels online over allerlei verschillende onderwerpen. Toch zal mijn focus meer liggen op persoonlijke, lifestyle, geld en slow fashion artikelen. Dit zijn de onderwerpen waar ik het allerliefst over blog en wat mij ook blij maakt. Mijn enthousiasme wil ik daarom ook overbrengen in mijn artikels

Ik blijf mezelf ook op mijn vernieuwde blog

Één ding wat ik niet wil gaan doen is de meute achterna lopen. Ook als ik in de toekomst eventueel samenwerkingen mag aangaan, wil ik iets doen wat bij mij en bij mijn blog past. Daarom ga je niet zo snel artikelen zien over bijvoorbeeld auto’s, of waar je goedkoop de leukste jurkjes kan scoren. Dit past niet bij mij en ook al kan ik er geld mee verdienen, is het niet waarachter ik sta.

Eerlijkheid is belangrijk zowel op mijn oude als op mijn vernieuwde blog

Wat ik ook duidelijk wil hebben op mijn blog is eerlijkheid. Ik hou er niet van als mensen tegen mij liegen of als ik leugens zie. Omdat ik daar zelf geen fan van ben zal je daarom hier ook eerlijkheid verwachten en transparantie.

Ik wens je heel veel plezier op mijn website en als je een vraag heb, stuur mij gerust een berichtje! 😀

 

 

Share:

3 Reacties

  • byrosann
   Auteur
   19 december 2019 / 9:10 pm

   Aw wat lief, dankjewel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.