Welkom op mijn vernieuwde blog

Hoi en welkom op mijn vernieuwde blog YAAY! Afgelopen week zat by rosann middenin een verhuizing en is er veel achter de schermen gebeurd. Verhuizen zul je denken, ja dat klopt ik ben namelijk van het platform Blogger naar het platform WordPress gegaan. Voor jullie is niets aan de hand en het enige wat anders is, is mijn lay-out is er niets aan de hand en blijft alles hetzelfde en het enige wat er anders is, is mijn lay-out. Voor mij is het achter de schermen wel anders en is het even wennen maar dat neemt de pret niet weg.  Vanaf deze week komen er weer artikels online op maandag, woensdag en vrijdag en zal ik weer lekker gaan bloggen.

 

Share:

3 Comments

  • byrosann
   Auteur
   19 december 2019 / 9:10 pm

   Aw wat lief, dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.