Welkom op by rosann

Hoi en welkom op by rosann, mijn eigen stukje Internet!

Rosanne is de naam, 26 jaar en wonende in het dorpje Groot-Ammers. Allereerst wil ik je van harte welkom heten op mijn blog. Het is zo leuk om weer stukjes te schrijven na anderhalf jaar niks te hebben geschreven! Mocht je denken oké waar heeft ze het over? Nou ik heb ongeveer 4 jaar lang een andere blog gehad, dat werd ik zat, ben ermee gestopt en nu heb ik www.byrosann.nl


by rosann

 

Wat kan je verwachten op by rosann?

Wat ik absoluut niet wil is mijn eigen vastpinnen aan een bepaald thema. Wil ik niet en ik doe het ook niet. Hoe lekker is het dat je kan schrijven over alles wat JIJ leuk vindt? Nou ik kan je zeggen dat die ‘vrijheid’ die ik nu heb mij nu al goed doet. Toch zijn er wel een aantal dingen die mij interesseren en waar ik ook hoogstwaarschijnlijk het meeste over zal schrijven.

Fashion artikelen

Fashion is sowieso iets waar ik gek op ben. Ik schrijf graag over tweedehands winkelen, kringlopen, hoe ik tegen fast fashion aankijk en hoe het is om als een midsize type in de modewereld te banjeren. Ik heb namelijk geen size sero en dat is helemaal oké. Ik ben wie ik ben en ik hou van mezelf om hoe ik eruit ziet. Hier ga ik jullie ook veel over vertellen, want je bent mooi als je dun bent en je bent mooi als je in de ogen van de maatschappij dik bent. Iedereen is mooi.

Artikelen over boeken

BOEKEN! Ja ik ben echt gek op lezen. Elke dag lees ik en ik vind het een heerlijke manier om te ontspannen. Ik zal daarom ook regelmatig mijn favoriete boeken delen en welke boeken ik graag nog zou willen hebben en wat ik al in de collectie heb zitten.

Inspirerende artikelen over geldzaken

Financiële zaken. Nu zal je misschien wel denken, wat moet ik hiermee? Nou ik ben samen met mijn vriend van plan om een huis te kopen en daar zal ik regelmatig stukjes over schrijven. Maar ook mijn geld dagboekjes komen online, spaartips en nog veel meer!
Het afgelopen jaar ben ik mij ook aan het focussen op een wat ‘groener’ leven. Ik vind het namelijk onzin dat er zoveel plastic gebruikt wordt in de samenleving en ik probeer daarin een weg te vinden waar ik mij prettig bij voel. Hier zullen ook artikelen over online komen.
Als laatste wil ik mij ook richten op het persoonlijke aspect. Tips om van jezelf te houden, blij zijn met jezelf, maar ook wat mijn verzorgingsritueel is. Oftwel een lekker mengelmoesje!
Zo mijn officiële eerste post zit erop. Wauw, het is zo leuk om weer stukjes te schrijven en ik heb er helemaal zin in! Mocht je een vraag hebben, of is er een onderwerp die jij graag wilt zien op mijn blog? Stel ze dan hieronder of stuur mij een mailtje naar rosannevandieren@gmail.com 
Share:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.