Verhuisdagboek #3 – Wonen op nummertje 63

We zitten alweer in week nummer drie en ik kan niets anders zeggen dan dat de tijd heel hard gaat. Vandaag komen namelijk de meubelen al en zaterdag zijn we van plan om te gaan verhuizen. Toch zijn er wat interessante dingen gebeurd de afgelopen week en die ga ik vandaag met je delen in verhuisdagboek #3

De vloer werd geschuurd en gelakt

verhuisdagboek #3

Vorige week maandag werd eindelijk onze vloer gedaan. We gingen voor een tint donkerder dan dat de huidige vloer was en ik ben heel blij met onze keuze. Het is een prachtige kleur geworden die mooi staat bij onze meubels straks.

Naamplaatje laten maken

verhuisdagboek #3

Van mijn ouders mochten wij een naamplaatje uitzoeken. Ik kwam dit te schattige design tegen en gelukkig vond Davey het ook heel erg leuk.

Een houten plank uitzoeken voor onder onze televisie

verhuisdagboek

Iets wat wij allebei te gek vinden, is een houten plank onder de televisie in plaats van een tv meubel. Nou vinden wij het beiden leuk om het net wat anders te doen en besloten wij om een unieke plank uit te zoeken. In Groot-Ammers heb je Woodindustries zitten. Bij deze winkel kan je zelf je plank, design en maat uitkiezen. Zo heb je altijd een unieke plank, tafel of wat dan ook. Over vier weken komt de plank binnen en dan zal ik hem delen op mijn blog.

Verhuisdozen heen en weer sjouwen

verhuisdagboek

We lopen best wel voor op de planning, wat natuurlijk fijn is. Hierdoor kunnen de spullen die in de verhuisdozen zitten, al meegenomen worden naar het huis.

Spiegel opgehangen en een kast neergezet

kwantum spiegel

Eindelijk kan het inrichten van het huis beginnen. Oh wat had ik hier zin in zeg! Het kastje is van Davey en de spiegel heb ik een tijdje geleden alweer bij de Kwantum gekocht.

Keukenkastjes inrichten

verhuisdagboek

Afgelopen zaterdag heb ik samen met mijn moeder de keuken ingericht. Ten eerste ben ik ontzettend blij met de hoeveelheid kastruimte wij hebben in de keuken. Ten tweede ben ik dankbaar dat mijn moeder mij helpt haha! Zonder haar was ik het overzicht allang verloren.

Ik ben zo dankbaar

woonkamer inspiratie

Als ik deze foto zie, dan krijg ik gelijk zo’n blij en dankbaar gevoel. Nog steeds is het besef er nog niet helemaal dat dit ons huis is. Hoe gek is het dat ik volgende week rond dit tijdstip wakker aan het worden ben in ons eigen huis? Ik denk dat het besef er pas is, als we alleen achterblijven in het huis zaterdag.

De spullen in mijn kamer inpakken

verhuizen

Vandaag heb ik mijn kamer leeggehaald en wat zag ik daar tegenop zeg! Ik weet namelijk dat ik veel spullen in mijn bezit heb. Het uitzoeken daarvan had ik eigenlijk helemaal geen zin in. Gelukkig kwam mijn moeder mij weer helpen en nam zij de regie. Dit had ik echt nodig op dat moment, want ik vond al mijn oude spullen opeens weer interessant. Bovendien hou ik van verzamelen en bewaar ik regelmatig onnodige dingen. Ik heb iets meer dan 10 verhuisdozen verzamelend en dan tel ik de kledingdozen daar nog niet bij op.

Het zijn niet mega veel foto’s deze week, omdat er voor de rest niet zo heel veel spannende dingen zijn gebeurd. Toch zijn er ondertussen veel dingen gebeurd die effect hebben op het huis. Verhuisdagboek #3 bevat dan niet heel veel foto’s, maar vorige week heb ik wel veel foto’s gemaakt.

Deze week bestaat vooral uit inrichten en volgende week zal je vooral veel interieur gerelateerde foto’s voorbij zien komen. Ik hoop dat je genoten hebt van verhuisdagboek #3!

Wat vind jij van onze vloer en muur?

Share:

3 Reacties

 1. 13 november 2020 / 11:43 am

  Heerlijk dat je alles meteen op orde kunt maken voor je er in trekt. Bij ons liep dat net even anders en kwamen er veel klussen bij voordat we verhuisden. Als je vloer maar ligt 🙂 En die ligt er heel mooi bij.
  Daenelia onlangs geplaatst…Failing to get things doneMy Profile

 2. 24 november 2020 / 6:15 pm

  Wat een leuk artikel en tof dat je dit op je blog deelt! <3 Verhuizen is een hele klus. Ik besefde het eerst ook nog niet, tot we echt alleen waren haha.

  Good luck! 🙂

  Liefs
  X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.