Persoonlijke update: een huis kopen en social media loslaten

persoonlijke update

Zo tijd voor opheldering. Het is je misschien wel opgevallen, of helemaal niet dat kan natuurlijk ook. Maar de afgelopen drie weken ben ik wat afwezig op mijn blog en op mijn social media. Dit is natuurlijk niet zonder reden en vandaag ga ik je vertellen in deze persoonlijke update wat er allemaal speelt.

Een huis kopen

De grootste verandering die nu speelt in mijn leven, is dat ik een huis aan het kopen ben samen met mijn vriend. Van tevoren heb ik mij wel goed ingelezen en daarom wist ik wel een beetje wat er zou komen. Toch vraagt dit proces veel van mij en krijg ik er stress van. Het is toch wel heel spannend om een huis te kopen en er gaan zoveel emoties door mij heen de afgelopen weken, niet normaal.

Een bod uitgebracht

Tijdens onze eerste bezichtiging waren wij zo enthousiast, dat we besloten om een bod uit te brengen. We zagen ons al helemaal wonen in het huis en omgeving en hadden er al meerdere rondjes door gereden. Het was daarom ook des te zuurder toen we te horen kregen dat we het helaas niet waren geworden. Op de voorwaarden had een andere koper betere en dat was wel jammer.

Ondanks die domper moet je toch doorgaan en dat hebben we ook gedaan. Al moet ik zeggen dat we onze enthousiasme nu wel een beetje inhouden omdat het niet leuk was om zo’n tegenslag te krijgen. Maar eigenlijk moeten we niet klagen, want we waren nog geen week op de markt. Toch weten we dat het goedkomt en daar vertrouwen we dan ook op.

Het loslaten van social media

De afgelopen weken heb ik social media ook een beetje losgelaten. Continu voel ik de druk om wat te posten en brengt het mij onrust. Juist dat kan ik er gewoon niet bij hebben en daarom zit ik er niet zoveel op. Het is ook zo dat ik ook niet echt recente foto’s heb om te plaatsen op bijvoorbeeld Instagram en ik heb daar ook niet zoveel zin in. Er spelen andere zaken die mijn aandacht nodig hebben en dat gaat gewoon voor.

Toch wou ik graag deze persoonlijke update schrijven, zodat jullie ook weten wat er allemaal speelt. Mijn blog is ook persoonlijk en juist daarom deel ik ook zo nu en dan zulke artikelen. Bovendien speelt dit een groot onderdeel in mijn leven en dat doet mij blog ook. Dus dit was voor nu mijn persoonlijke update en voor de rest gaat alles gelukkig helemaal goed.

Hoe gaat het met jou?

Share:

16 Reacties

 1. 13 mei 2020 / 10:09 am

  Ik vond het ook best wel wat, die periode van een koophuis zoeken. Gelukkig was het 2 jaar geleden nog net een tikje minder bizar op de huizenmarkt. Ik hoop dat jullie snel een leuk huisje kunnen bemachtigen!
  Audrey onlangs geplaatst…De momenten die mijn leven veranderdenMy Profile

  • byrosann
   Auteur
   15 mei 2020 / 9:34 am

   Nou ik baal er best wel van dat wij in deze drukke periode zitten! Toch weet ik dat het goed gaat komen! 😀

 2. 13 mei 2020 / 10:53 am

  Snap dat dat een domper is! Hopelijk vinden jullie toch snel een nieuw thuis. En ik herken dat van Instagram. Normaal gesproken probeer ik drie keer per week een foto te plaatsen, maar de afgelopen tijd heb ik er weinig zin in. Ik heb, net als jij, bijna geen foto’s en steek mijn tijd veel liever in iets anders dan sociale media.
  Marloes onlangs geplaatst…Recensie | Brian Tracy – Eat that frogMy Profile

  • byrosann
   Auteur
   15 mei 2020 / 9:33 am

   En dan kan je wel geforceerd gaan plaatsen, maar dat heeft toch geen zin. Dan heb ik liever zoiets van ja laat maar eventjes.

 3. 13 mei 2020 / 6:46 pm

  Oh mennnn, ik zou ook écht wakker liggen van zo’n huizen-koop-proces. Snap ook super goed dat jullie heel teleurgesteld waren; logisch! Ik hoop dat jullie snel jullie fijne nieuwe plekje vinden én bemachtigen. Ik duim mee! Liefs!

  • byrosann
   Auteur
   15 mei 2020 / 9:33 am

   Wat onwijs lief van je Stella!

 4. 14 mei 2020 / 9:54 pm

  Ah, balen zeg! Ik snap dat een huis kopen heel wat stress met zich mee kan brengen. Ik hoop echt dat jullie snel je plekje gaan vinden. Ik snap dat je momenteel helemaal niet zit te wachten op social media. Ik vind het heel knap dat je het gewoon links kunt laten liggen, lijkt me heerlijk. Goed bezig!
  Yaika onlangs geplaatst…Nieuwe fase: Ik ga op mezelf wonenMy Profile

  • byrosann
   Auteur
   15 mei 2020 / 9:32 am

   Het komt vast wel goed daar ben ik van overtuigd, alleen het duurt mij te lang haha!

  • byrosann
   Auteur
   15 mei 2020 / 3:14 pm

   Fijn om te horen dat dit herkenbaar is! 🙂

 5. 16 mei 2020 / 10:48 pm

  Jeetje wat balen dat het huis aan je neus voorbij is gegaan!
  En ik kan het me goed voorstellen dat je soms iets minder op social media plaatst. Lekker doen waar jij je fijn bij voelt en je moet je natuurlijk nooit verplicht voelen.

  Hopelijk vinden jullie snel een eigen plekje♡ ♡

  • byrosann
   Auteur
   19 mei 2020 / 9:19 pm

   Wat lief, dankjewel! Ik zit momenteel ook in een periode waarin ik mijn offline leven veel meer waardeer.

 6. 18 mei 2020 / 8:33 am

  Ohh wat spannend en leuk dat jullie een huisje willen gaan kopen! Dit kan inderdaad wel een hoop stress meebrengen, helaas! Ik kan me helemaal voorstellen dat je op zo’n moment baalt, maar wie weet kom je binnenkort iets anders tegen waar je hart sneller van gaat kloppen!
  Suzanne onlangs geplaatst…Desenio posters boven het bedMy Profile

  • byrosann
   Auteur
   19 mei 2020 / 9:16 pm

   Ik hoop het ook Suzanne! 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.