Persoonlijk: de rollercoaster waar ik de afgelopen maanden in zat

rollercoaster afgelopen maanden

De titel klinkt heftiger dan dat het is, maar toch zijn de afgelopen maanden een rollercoaster geweest. Er is in een korte tijd zoveel veranderd dat ik nu de behoefte voel om het even van mij af te schrijven. Misschien heb je het wel gemerkt dat er minder artikelen zijn gekomen op mijn blog. Dit komt allemaal door de rollercoaster waar ik de afgelopen maanden in zat.

Ik ben een dankbaar persoon

Laat ik voorop stellen dat ik dankbaar ben waar ik nu sta in mijn leven. Ik heb de meest geweldige mensen om mij heen, woon in een prachtig huis en ik ben een gezegend mens. Toch merk ik dat het best wel veel is geweest de afgelopen maanden. Ik heb amper de tijd gehad om op adem te komen en ik merk dat ik daar nu de effecten van merk. Misschien komt het ook wel door de winter en de donkere dagen, of gewoon alles bij elkaar.

Wat is er allemaal gebeurd?

Als je vaker artikelen lees op mijn blog, dan kan het niet ontgaan zijn dat wij een huis hebben gekocht. Daarnaast ben ik ook geregistreerd partnerschap aangegaan met de liefde van mijn leven en zijn wij in ons huis gaan wonen. Als je dit zo op je scherm ziet staan, dan valt het best wel mee toch?

Ik ervaar veel prikkels

Ik ben een persoon die veel prikkels ervaar. Nu is dat niet echt een probleem, want ik kan er goed mee omgaan. Zolang ik mijn rust kan pakken en even tijd voor mezelf kan hebben, komt het altijd wel goed. Je kan je misschien wel voorstellen dat na een verbouwing met continu prikkels, de spanning voor geregistreerd partnerschap en opeens uit je vertrouwde omgeving ben, dat het best intensief kan zijn.

Mijn draai vinden

Begrijp mij niet verkeerd, ik geniet met volle teugen van mijn nieuwe leven. Toch heeft het onbewust best wel wat impact gehad op mij. Komt daar ook nog corona bij waardoor je bijna geen bezoekers mocht hebben. Normaal zou je een housewarming doen en dan had je iedereen gehad. Nu hebben wij vanaf het begin dat we in ons huis wonen, elk weekend bijna elke keer 2 avonden mensen over de vloer gehad. Dat was natuurlijk ontzettend gezellig en leuk, maar tijd voor mezelf en met Davey ontbrak. Ik vond het heel lastig om mijn draai te vinden en te settelen, omdat ik zoveel prikkels had.

Moe en nergens zin in

Door al die prikkels en nieuwe indrukken, ben ik erg moe geworden en had ik nergens zin in. Komt er ook nog eens bij dat het koud en donker is, en dat hakt er gewoon in. Afgelopen maand heb ik de tijd genomen om op te laden en tijd voor mezelf te hebben. Dit heeft mij zo goed gedaan, maar om eerlijk te zijn merk ik dat ik er nog niet ben. Er gebeurd van alles momenteel en dat heeft ook weer invloed op mij.

Weinig artikelen op mijn blog

Soms heb ik een opleving en geniet ik intens van het schrijven van artikelen. Helaas heb ik die opleving niet zo vaak gehad de afgelopen tijd. Dit is dan ook gelijk de reden geweest dat ik weinig artikelen online heb gezet. Ik wil wel heel graag, de motivatie ontbreekt alleen.

Er komen wel artikelen online, alleen kan ik niet beloven dat het er elke week drie zijn. Voor nu neem ik mijn tijd, laad ik op en zoek ik de motivatie weer. Alleen dan weet ik dat ik genoeg inspiratie kan hebben voor artikelen op byrosann.

Hoe gaat het met jou?

Share:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.