BY ROSANN

Een persoonlijke blog over o.a. (fair) fashion, geld en lifestyle

About

Hi mijn naam is Rosanne, 26 jaar en by rosann is mijn persoonlijk stukje internet. 
Jarenlang heb ik een eigen blog gehad waar ik met veel plezier stukjes op schreef. Daar ben ik op een gegeven moment mee gestopt, omdat ik er simpelweg geen zin meer in had. Maar de laatste tijd kriebelde om toch weer te gaan schrijven en impulsief als ik ben, maakte ik deze blog aan onder de naam by rosann.

De meeste mensen noemen mij Roos, Ro of Rosan. Ik kom uit een dorpje met de naam Groot-Ammers. Het is zo'n dorpje waar iedereen elkaar kent, graag wordt geroddeld en iedereen heeft wel zijn mening klaar. Ik zeg altijd graag, de mensen kennen mij, maar ik hun niet altijd.

Ik hou van creatief bezig zijn en ik vind het heerlijk om projectjes te hebben. Zo heb ik een tijdlang een andere blog gehad en een YouTube kanaal beheerd. Met Youtube ben ik even gestopt en het bloggen heb ik weer helemaal opgepakt. Dat betekent niet dat dit een fase is hoor, nee ik ga ervoor en als ik mijn zinnen ergens op heb gezet, dan gaat dat ook gebeuren. 

Mijn bullet journal is ook een grote hobby van mij. Ik vind het zo heerlijk om lekker te tekenen met een muziekje op en plakken en gewoon met het creatieve aspect bezig zijn. Elke maand hou ik ook een thema aan, want als er iemand van thema's houdt, dan ben ik dat wel!

Maar als er iets is waar ik echt dol op ben dan is het wel lezen. Oh ik kan mij daar urenlang mee vermaken en helemaal in de wereld van het boek zitten. Altijd als ik een boek lees heb ik een duidelijk beeld hoe de wereld en de mensen in een boek eruit zien. Juist omdat ik er altijd helemaal in zit, vindt ik het heerlijk om mijn fantasie erop los te laten. 

Mocht je nog meer willen weten over mij? Check dan gewoon mijn artikelen! Mijn persoonlijkheid laat ik erg terugkomen in mijn artikelen en ik probeer zo echt mogelijk te zijn. 

Vragen? Of heb je mij wat te vertellen? Dan mag je mij altijd een mailtje sturen naar:

rosannevandieren@gmail.com

back to top