Outfits met mijn tweedehands Levi’s jeans

tweedehands levi's jeans

Tweedehands de mooiste pareltjes vinden, ik hou ervan. Een paar weken geleden heb ik wel iets heel moois aangeschaft. Ik kocht namelijk mijn eerste tweedehands Levi’s jeans. Een broek online tweedehands kopen vind ik best wel tricky. Toen ik hem binnen kreeg was ik dan ook heel blij dat hij mij perfect paste. Natuurlijk heb ik hem de afgelopen tijd regelmatig gedragen en ik deel in dit artikel een paar outfits met mijn tweedehands Levi’s jeans.

Ik ben nooit het type geweest dat merkkleding moest hebben. Mijn motto was altijd als het goed is dan is het goed. Of het nou duur is of niet, dat maakt voor mij niet uit. Toch hebben de Levi’s broeken altijd wel een aantrekkingskracht op mij gehad. Alleen de broeken waren en zijn nog steeds prijzig en dat is ook de enige reden geweest waarom ik er nooit één heb gekocht. Daarom ben ik nu heel blij dat ik hem tweedehands heb gekocht voor een mooie prijs.

Spijker op spijker

tweedehands levi's jeans

Iets wat ik altijd al tof heb gevonden is spijker op spijker combineren. Mijn spijkerjack past ook perfect bij mijn tweedehands Levi’s jeans en dat vind ik heel leuk. Het fijne ook aan deze broek is dat hij high waist is maar ook ruimte heeft aan de bovenkant. Met sommige broeken vind ik het jammer dat de band zo in je buik wordt gedrukt.

Wit op spijker

tweedehands levi's jeans

Ik denk dat deze outfit wel één van mijn favoriete outfits van de afgelopen tijd is. Zowel mijn blouse als de jeans zijn tweedehands en dat maakt het net wat leuker om het te dragen. De witte blouse kan heel tuttig zijn, maar in combinatie met zo’n jeans is het echt een leuk contrast.

Vintage shirt en tweedehands Levi’s jeans

tweedehands Levi's jeans

Het shirt wat ik draag zal zeker niet iedereen zijn of haar smaak zijn. Zelf ben ik er helemaal dol op. Ik hou van de net wat apartere items en ik vind dit shirt zo’n toffe vibe hebben. Met kleding vind ik het leuk om dingen uit te proberen. Hierdoor heb ik al een aantal outfits gemaakt die onverwachts toch wel heel leuk zijn.

Doordat ik alleen nog maar tweedehands of duurzaam koop, kom ik echt de allerleukste kledingstukken tegen. Het grappige is ook dat ik nu vaker mijn tweedehands items draag, dan mijn kleding die ik al had. Toch probeer ik altijd bewust te blijven kopen en bedenken of het een toevoeging heeft tot mijn garderobe. Hierdoor merk ik ook dat ik mijn kleding meer waardeer en ook stuk voor stuk blij ben met de items die ik heb.

Heb jij een tweedehands item waar je helemaal dol op ben?

Share:

17 Reacties

 1. 3 juni 2020 / 12:39 pm

  Super leuke outfitjes met deze broek! Het staat je perfect en hij zit je ook als gegoten. Heel leuk en ook het laatste shirtje staat je goed hoor! Net wat anders dan “standaard” kleding en dat is juist super tof!

  • byrosann
   Auteur
   3 juni 2020 / 4:46 pm

   Wat lief Iris dankjewel! Ik ben er ook echt zo zo blij mee!

 2. 3 juni 2020 / 8:34 pm

  Deze Levi’s broek staat je echt helemaal top Roos! Vooral met het witte blousje.

  • byrosann
   Auteur
   9 juni 2020 / 11:07 am

   Thanks lieverd!

  • byrosann
   Auteur
   9 juni 2020 / 11:06 am

   Dankjewel Daniëlle! Ik hoop echt dat je een tof tweedehands item kan vinden!:D

  • byrosann
   Auteur
   9 juni 2020 / 11:04 am

   Nu ik er eentje heb, hoop ik echt dat ik er ooit nog één tweedehands kan scoren. 😀

 3. 5 juni 2020 / 2:15 pm

  Wat een fijne jeans! Ik heb zelf ook een vintage Levi’s broek en die zit zooo fijn! Echt mijn lievelings: lekker hoog en blijft mooi in model.

  • byrosann
   Auteur
   9 juni 2020 / 11:01 am

   Ik ben er ook echt heel erg blij mee en draag hem ook vaak! 😀

 4. 5 juni 2020 / 3:41 pm

  Ja tof een vintage 501. Een echte klassieker waar je alle kanten mee op kunt. En lekker high waisted ook. Zelf koop ik zelden broeken tweedehands. Best lastig met mijn lengte om de perfecte maat te vinden. Toffe styling met het vintage shirt en denim jack. Zelf hou ik ook erg van bloesjes met denim.

  • byrosann
   Auteur
   9 juni 2020 / 11:01 am

   Oh ik ben er zo blij mee niet normaal haha! Ja bloesjes met denim is ook echt tof!!

 5. 5 juni 2020 / 4:56 pm

  Wat een leuke outfits! De wit op spijker is mijn favoriet, maar het vintage shirt ziet er ook leuk uit. Ik koop eigenlijk nooit tweedehands kleding.
  Vanessa onlangs geplaatst…Een dag uit mijn levenMy Profile

  • byrosann
   Auteur
   9 juni 2020 / 11:01 am

   Bedankt Vanessa, lief van je! 😀

 6. 5 juni 2020 / 8:51 pm

  Die look met het witte bloesje vind ik helemaal toppie ! Een jeans kopen die me helemaal fantastisch zit, heb ik nog niet kunnen vinden. Maar de zoektocht gaat verder !

  • byrosann
   Auteur
   9 juni 2020 / 11:00 am

   Wat lief van je, bedankt! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.