Nieuwe bikini van Protest + tips om je fijn te voelen in badkleding

bikini van protest

Als ik ga zwemmen, zonnen of wat dan ook vind ik het belangrijk om badkleding te hebben waar ik mij zelfverzekerd in voel. Gelukkig heb ik een nieuwe bikini van Protest die goed zit en ook nog eens leuk is. Daarnaast geef ik je mijn tips om je goed te voelen in je badkleding. Benieuwd naar het artikel? Lees dan snel verder!

Een nieuwe bikini van Protest

Protest heeft onlangs hun nieuwe zwemkleding collectie gelanceerd en er zitten weer zo veel mooie bikini’s, triangel bikini’s en halter bikini’s tussen! Ik word zelf helemaal blij van bloemen print en daarom heb ik ook voor onderstaande bikini gekozen. Naast badkleding voor dames heeft Protest ook een nieuwe mannen collectie gelanceerd met hele mooi zwembroeken.

De zoektocht naar een bikini hoeft helemaal niet lastig te zijn. Het belangrijkste is dat jij je er prettig in gaat voelen en dan maakt het niet uit wat andere mensen zeggen. Zelf vind ik het fijn om nog een extra stukje stof onder mijn bikini te hebben. Niet omdat het dan wat camoufleer, nee ik vind het zelf gewoon net wat mooier staan als bikini zijnde.

Slow fashion en Protest

Dat ik een voorstander ben van slow fashion is allang duidelijk. Daarom was ik erg benieuwd hoe Protest hierover dacht en hoe zij omgaan met het milieu en met hun werknemers. Ik heb Protest een mailtje hierover gestuurd en zij geven aan zich hier actief mee bezig te houden. Daarom was de keuze voor een nieuwe bikini bij Protest snel gemaakt.

Bodypositivity en goed in je bikini voelen

Naast dat ik een voorstander ben van slow fashion, zet ik mij ook in voor body positivity. Ik vind het heel belangrijk dat je je fijn voelt in je lichaam. Het maakt totaal niet uit hoe je je eruit ziet, zolang jij maar blij bent met jezelf en je gelukkig voelt. Daarom deel ik vandaag ook een paar tips waar ik echt wat aan hebt en die mij hebben geholpen.

bikini van protest

Heb lak aan wat mensen zeggen en draag wat je wilt

Niemand hoeft en mag jou vertellen wat je wel en niet mag dragen. Je mag zelf weten wat je draagt en het is jouw lichaam. Als jij je er goed bij en in voelt dan is dat toch geweldig?

Investeer in badkleding die goed zit

Een bikini of badpak die niet fijn en lekker zit, dat straal je uit. Voor veel mensen is het dragen van badkleding best een dingetje en onzekerheid komt vaak om de hoek kijken. Hoe fijn voel je je als je badkleding hebt die lekker zit? Dit is zo fijn voor jezelf en je voelt je er gegarandeerd zelfverzekerd door.

Vrolijke zwemkleding doet veel voor je

Don’t get me wrong, ik hou van zwarte badkleding. Toch zorgt vrolijke bikini’s, badpakken en zwembroeken ervoor dat je je zelfverzekerder voelt.

We hebben maar één lichaam, wees daar  trots op!

Besef dat je maar één lichaam hebt en daar moeten wij het de rest van ons leven mee doen. Hoe zonde is het dat je dan altijd maar negatief denkt over je lichaam? Wees trots dat je in dit lichaam mag leven en wat hij allemaal wel niet kan. Probeer te waarderen wat je hebt.

Iedereen heeft wel wat dus laat los

Komen we bij het volgende punt; iedereen heeft wel wat. Waarom je eigen druk maken om je vetrol, als iedereen wel wat heeft? Dat is de moeite niet waard, dus draag wat je wilt en be happy!

Je bent mooi zoals je bent, knoop dat in je oren

Wat je niet mag vergeten is dat je mooi bent gewoon zoals je bent. Probeer lief te zijn voor jezelf en ga niet proberen af te vallen omdat het zomer gaat worden. Ook in de zomer ben je mooi en probeer het gewoon net wat vaker tegen jezelf te zeggen. Mocht je er alsnog moeite mee hebben, lees dan even dit artikel. Hierin geef ik tips over onzekerheid en wellicht kan ik je hierbij helpen.

Dit waren mijn tips en wat vinden jullie van mijn bikini van Protest? Ik ben er zo blij mee en hij zit ook nog eens onwijs lekker. Je merkt ook dat het een bikini is van betere kwaliteit en dat voelt ook goed om mijn lichaam. Het leuke is dat ik een kortingscode voor je heb waarmee je 10% korting krijgt op jouw bestelling. Voer byrosann10 in bij het betalen en ontvang met korting het item wat je wilt hebben.

Share:

6 Reacties

 1. 16 maart 2020 / 10:34 am

  Jaaaa wat een goed artikel en goede tips! Iedereen moet dit lijstje op de spiegel plakken!
  Je bikini ziet er heel mooi uit met dat patroontje. Goeie keus! En ook het topje heeft een heel mooi model. Dat zou ik zelf ook heben gekozen.

  • byrosann
   Auteur
   17 maart 2020 / 11:57 am

   Zo lief van je Iris, dankjewel!!

 2. 16 maart 2020 / 10:34 am

  “heben” is natuurlijk “hebben”

 3. 16 maart 2020 / 3:47 pm

  Super mooie bikini! Staat echt heel mooi bij je Roos, love it!

  • byrosann
   Auteur
   17 maart 2020 / 11:57 am

   Lief van je Suzanne!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.