Mijn fijne skincare routine die mijn huid laat stralen

skincare routine

Elke avond maak ik gebruik van de allerfijnste producten die mijn huid laat stralen en een mooie glow geven. Deze producten zorgen ervoor dat ik met veel plezier mijn skincare routine doe en geven mij ook een fijn gevoel. Deze producten heb ik verzameld en in dit artikel vertel ik welke dit zijn en hoe vaak ik er gebruik van maak.

Om te beginnen even iets meer over mijn huid zodat je hier een beetje een idee van hebt. Ik heb een vette huid. Dit zorgt ervoor dat mijn huid sneller glimt, vergrote poriën heeft en dat ik hier daar weleens een pukkeltje heb. Daarnaast heb ik ook een vochtarme huid en dat betekent dat ik producten nodig heb die mijn huid voeden. In de winter heb ik daarom ook vrij snel een droge huid en door producten te gebruiken die mijn huid voeden, zorg ik ervoor dat mijn huid in balans is.

Hoe heb ik deze skincare routine ontdekt?

Doordat ik elke keer andere producten heb uitgeprobeerd, heb ik nu een fijne collectie opgebouwd die echt wat doet voor mijn huid. Het is niet zo dat ik elke keer wissel, nee als iets prettig werkt voor mij dan blijf ik er ook bij. Ik vind het wel fijn om zo nu en dan mijn collectie uit te breiden, maar meestal blijf ik bij wat ik heb. Want waarom iets veranderen als het goed werkt?

Herbruikbare watjes

Om mijn make-up af te halen gebruik ik sinds een paar maanden herbruikbare watjes en wat een uitkomst is dit zeg! Sinds ik dit gebruik, gooi ik geen watjes meer weg en dat is zoveel beter voor het milieu!

skincare routine

Ik stel je voor aan mijn geweldige skincare routine

Elke avond gebruik ik:

♥ Khiel’s Facial Cleanser – deze reiniger staat niet op de foto, maar het is echt een geweldig product. Hij is mild voor mijn gezicht en haalt alle make-up weg.

♥ Garnier micellair water – nadat ik mijn gezicht heb gereinigd ga ik met een herbruikbaar watje met een beetje van dit product over mijn gezicht om het restant weg te halen. Het komt vaak voor dat er niets vanaf komt omdat de reiniger van Khiel’s ontzettend goed is. Toch vind ik het prettig om micellair water te gebruiken om net even de laatste restjes weg te halen.

♥ Pixi Glow Tonic – bijna elke avond gebruik ik deze toner voor een mooie en gezonde gloed en ik  merk echt dat je dit ziet. Als ik dit namelijk een periode niet gebruik zie je dit ook terug in mijn gezicht. Mocht je nou twijfelen om dit te kopen? Je kan altijd een mini variant bestellen om te checken of het wat voor je doet.

♥ Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate – dit product gebruik ik sowieso elke avond, omdat je hierdoor als het ware een shot water krijg toegevoegd. Voor mijn vochtarme huid is dit natuurlijk ideaal en ik merk ook daadwerkelijk verschil als ik dit in gebruik heb.

♥ Clinique Moisture Surge Intense – mocht mijn huid nou heel erg droog zijn, dan gebruik ik ook nog dit product om mijn huid een nog betere boost te geven. Het voelt fijn en dik aan en als ik het aanbreng op mijn huid, merk ik gelijk dat het effect heeft.

Producten die ik gebruik als mijn huid er behoefte aan heeft:

♥ Huidolie van de Kruidvat – deze olie vind ik heel fijn werken wanneer ik merk dat mijn huid er behoefte aan heeft. Dit kan variëren van 2 tot 4 keer per week en mijn huid knapt er elke keer weer van op.

♥ Amandel & honing mudmask van Dille & Kamille – dit masker is een masker dat goed is als ik onzuiverheden heb of als mijn huid langdurig vet is. Toch moet ik hiermee oppassen omdat het mijn huid ook uit kan drogen.

♥ Mask of Magnaminty van Lush – een mond vol voor een masker. Het is een groen masker en geeft een fris gevoel op je gezicht. Daarnaast is het fijn dat je het masker eraf kan scrubben, zodat je gelijk een zacht huidje hebt.

Voor de rest zorg ik ervoor dat ik veel water drink en goed eet. Een mooie huid komt niet alleen van buiten, het zit hem ook van binnen. Als jij de juiste voeding eet dan zal je dit gaan zien aan je huid. Als ik namelijk een paar dagen ongezond eet en slecht slaap dan heeft dit gelijk effect op mijn huid. Nu is mijn vraag:

Heb jij een ultieme tip voor een gezonde huid?

Share:

6 Reacties

 1. 5 maart 2020 / 11:36 am

  Wat een fijne producten. Ik herken er een aantal die ik ook gebruik. Ik ben heel erg fan van de Pixi Glow Tonic en herbruikbare watjes hebben mijn leven ook verbeterd haha. Ik ben heel benieuwd naar de huidolie van Kruidvat en de producten van Clinique.
  Simone onlangs geplaatst…On My Mind #7My Profile

  • byrosann
   Auteur
   5 maart 2020 / 11:42 am

   De Pixi Glow Tonic is echt heel erg fijn! Al ben ik ook benieuwd naar de producten van The Ordinary. Ik zag dat jij van die heerlijke fluffy watjes heb, zo leuk!

 2. 5 maart 2020 / 7:47 pm

  Die dagcreme van Clinique heb ik toevallig net gekocht! Hij is super fijn! Je andere producten zien er ook goed uit. Heerlijk al die mooie producten.

  • byrosann
   Auteur
   8 maart 2020 / 3:57 pm

   Ik ben er ook helemaal fan van en hij doet echt veel voor mijn huid. 😀

  • byrosann
   Auteur
   11 maart 2020 / 4:17 pm

   Thanks girl!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.