Mijn favoriete tweedehands kledingstukken waar ik onwijs veel plezier van heb!

Mijn favoriete tweedehands kledingstukken waar ik onwijs veel plezier van heb!
Tweedehands de leukste kleding scoren? Het kan! Tweedehands winkelen is iets wat ik graag doe en ik zie het ook als een sport om toffe items te scoren voor weinig geld. Ik heb al mijn favoriete tweedehands kledingstukken bij elkaar gepakt, op de foto’s gezet en verzameld in dit artikel die ik met je ga delen.
tweedehands gestreepte zwarte blazer

Gestreepte zwarte blazer van Opnieuw & Co

We beginnen allereerst met een favoriet die ik echt vaak draag. Ik heb het over mijn zwarte gestreepte blazer. Ik denk dat ik hem nu zo’n negen maanden in mijn collectie heb en ik draag hem regelmatig. Hij valt een beetje oversized en ik combineer hem met werkelijk alles. Het is een item waar je alle kanten mee op kan en daarom denk ook zo favoriet bij mij. Ik heb hem gekocht bij Opnieuw & Co in Zwijndrecht.
tweedehands crème oversized blouse

Oversized lichte blouse van Reshare store

Deze blouse heb ik recent gekocht bij de kringloopwinkel Reshare Store in Dordrecht en ik was gelijk verliefd. Hij is een paar maten te groot maar juist dat vind ik er zo tof aan. Ik heb hem nu in mijn broek gedaan maar ik kan er ook een knoop in maken. Het is een stof die een beetje aanvoelt als satijn en geeft mij ook het gevoel dat ik een wat luxere blouse draag.
favoriete tweedehands kleding

Zwarte oversized Monki blazer

Deze blazer is van Monki en heb ik gekregen van een vriendin. Zij heeft hem oversized gekocht, alleen stond hij bij haar wel erg oversized. Vandaar dat ik hem heb overgenomen en tot op de dag van vandaag ben ik er nog steeds erg blij mee.
favoriete tweedehands kleding

Donker bruine coltrui van United Warderobe

Deze aankoop vind ik helemaal fantastisch en heb ik ook nog niet zo heel lang in mijn bezit. Ik heb dit te leuke donker bruine colletje bij United Warderobe gekocht voor nog geen € 12,00 volgens mij. Normaal is dit geen kleur die ik zomaar zou dragen maar ik ben er helemaal verliefd op.
coltrui bij de kringloop

Zwarte coltrui van Opnieuw & Co

Een zwarte coltrui is een hele fijne basic die je op zoveel verschillende manieren kan stijlen. Zelf heb ik er een paar in mijn kast hangen die fijn zijn onder kleding, alleen had ik er nog geen één die je zo kan dragen. Ik zag hem hangen bij Opnieuw & Co en nadat ik hem had gepast had ik gelijk zoiets ja dit is een fijne basic. Dus hop hop afgerekend en nu hangt hij fijn in mijn kast.

Tweedehands winkels

Tweedehands winkelen vind ik leuk, is een uitdaging en je helpt op deze manier de wereld weer een handje mee. Waarom alles maar nieuw kopen als je tweedehands ook goed kan slagen? Slow fashion is iets waar ik mij echt voor inzet en ik vind het heerlijk om kleding een tweede kans te geven. Ik winkel graag bij Opnieuw & Co, Reshare store en Noppes. Tegenwoordig heb ik United Warderobe ook ontdekt en zie ik ook zoveel leuks voorbij komen.
En dit waren alweer mijn favoriete tweedehands kledingstukken. Bij elk kledingstuk heb ik voortaan een fijne herinnering en dat maakt mij ook weer blij.
Koop jij weleens tweedehands?
Share:

2 Reacties

  1. 21 oktober 2019 / 10:16 am

    Wat leuk om te zien! Ik heb zelf ook heel veel kleding van mijn zusje overgenomen en het voelt weer alsof je allemaal nieuwe kleding hebt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.