Ik heb de 7 different styles challenge gedaan en dit waren mijn outfits

byrosann

Vorige week stond in het teken van de 7 different styles challenge. Een challenge georganiseerd bij @trifthedbyesther en mij. Een week lang elke dag een ander thema om jezelf bewuster te maken van wat je in je kast hebt hangen. Ook in het teken van slow fashion season bedachten wij dat het tijd was voor een challenge. Hoe het gegaan is en welke outfits ik heb gedragen? Daar kom je achter in dit artikel.

Ten eerste heb ik ontzettend genoten van de 7 different styles challenge en de outfits die daarbij kwamen kijken. Wat ook heel tof was, is dat er veel meiden mee hebben gedaan. Als je zo’n challenge organiseert, dan is het toch best wel eng. Want wie doet er mee? Gaat er überhaupt wel iemand meedoen? Tijdens het praten en bedenken van deze challenge kregen Esther en ik er steeds meer zin in de challenge en het is ook nog eens leuk uitgepakt.

7 different styles challenge

De thema’s voor elke dag waren heel snel bedacht. In een uur tijd hadden we denk ik heel de challenge wel opgezet en wat een plezier hadden wij erin!

Maandag – print on print

7 different styles challenge

De eerste dag van de challenge was een print on print outfit. Een leuke uitdaging! Ik heb gekozen voor een oude broek van mijn vader, wat weer onderdeel is van een oud pak van hem. Het shirt is een oude van mijn moeder, de riem is van mijn vriend en de sneakers zijn van mezelf. Zo leuk om zo’n persoonlijke outfit samen te stellen!

Dinsdag – one color

7 different styles challenge

Het thema van vandaag was om een outfit te maken bestaande uit één kleur. In eerste instantie was ik van plan om een all black outfit te doen, omdat dat lekker makkelijk is. Toch ben ik voor een rood/oranje jurk gegaan en heb ik die gecombineerd met mijn rood/oranje schoenen. Uiteindelijk was ik echt heel blij met het resultaat!

Woensdag – on Wednesday we wear pink

7 different styles challenge

Mijn kledingkast bestaat uit vele kleuren, alleen van roze heb ik maar één item. Dat is mijn toffe blouse van Protest waar ik nog steeds heel blij mee ben. Ik heb hem nog niet vaak gedragen en vandaag was het dan ook de perfecte dag om hem eens uit de kast te halen. Gecombineerd met een mom jeans en witte sneakers, maakt dit een hele comfortabele outfit.

Donderdag – flower power

7 different styles challenge

Helaas was het deze dag niet zo warm als dat ik hoopte. Vandaar dat ik ging voor mijn oversized jurk met bloemen die ik al een hele poos terug op Vinted heb gescoord. Gecombineerd met mijn cowboy laarzen, maakte dit een fijne outfit om te dragen.

Vrijdag – casual Friday with a fancy dress

outfit challenge

Mijn slipdress draag ik niet alleen als er een feestje of iets dergelijks is. Nee ik draag hem ook graag met een t-shirt of in de winter met een colletje of een trui eroverheen. Het is zo’n veelzijdige jurk en perfect voor het thema van vandaag!

Zaterdag – 90’s girl

90's girl outfit

Ik denk dat vandaag wel mijn favoriete thema was. Het viel me eigenlijk op dat ik normaal gesproken al zo gekleed gaat. Ik hou van mijn mom jeans en ik draag er regelmatig een zwart shirt op gecombineerd met mijn doccies en leren jack. Het is gewoon een stijl die heel erg bij mij past en waar ik mij ook goed in voel.

Zondag – 90’s girl

outfit

Voor de outfit van vandaag heb ik gekozen voor mijn Adidas shirt gecombineerd met mijn midi skirt. Daaronder draag ik mijn witte sneakers en ik moet zeggen dat ik heel blij ben met mijn outfit.

Spreekt deze challenge je aan om te doen? Voel je vrij om hem alsnog te doen! Tag dan @thriftedbyesther en @byrosann in je post en gebruik de hashtag #7differentstyleschallenge, zodat wij je post kunnen delen in onze stories. Sowieso vinden wij het allebei heel leuk om de outfits te zien! Mocht je liever een andere challenge willen doen? Misschien is de 10×10 challenge wel wat voor je!

Welke outfits vond jij het leukste!

Share:

4 Reacties

 1. 15 juli 2020 / 6:07 pm

  Ik was op vakantie, dus kon niet meedoen. Maar heel leul, misschien doe ik het als nog. Of komt er misschien nog een keer een editie?

  • byrosann
   Auteur
   22 juli 2020 / 3:18 pm

   Wat leuk!! Er komt hopelijk nog wel een tweede editie! 😀

  • byrosann
   Auteur
   22 juli 2020 / 3:18 pm

   Het was ook echt heel leuk!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.