Ik ben ontzettend enthousiast over de Bobby Original rugzak en ik vertel je waarom dat is

Ineens was tie daar! Mijn nieuwe rugzak! Het duurde nog geen twee dagen en ik kon mijn nieuwe lievelings in mijn armen sluiten en er helemaal blij mee zijn. Ja ik heb het daadwerkelijk over een rugzak en nee ik wist niet dat je zo blij met zoiets kon zijn. Maar het is toch daadwerkelijk zo en ik ga je vandaag vertellen waarom JIJ ook een Bobby in je leven nodig hebt.

bobby original rugzak

Geluk bij een ongeluk een nieuwe rugzak

Vorig jaar heeft mijn geliefde zusje de Bobby Original rugzak gekocht. Het is één van dé rugzakken die beveiligd is tegen diefstal. Check even deze site en daar vind je alles over deze rugzakken.

Oké back to the story. Zusjelief ontdekte dat er een luxere variant werd uitgebracht en ze was gelijk verkocht. Probleem, ze had al de Bobby Original. Ze vertelde mij dat ze echt heel graag de nieuwe variant wou en impulsief dat ik ben zei ik dat ik haar oude wou overkopen. Zo gezegd zo gedaan, Rosanne is in het bezit van de Bobby Original.

Ik ben verliefd op de Bobby original rugzak

En nu ga ik je vertellen waarom ik er zo intens enthousiast over ben.
1. Het design, de vormgeving, de naam! Alles schreeuwt hebben, hebben, hebben.
2. Nee maar even hij is ook reuze handig omdat hij snijbestendig is. Moeilijk te jatten dus!
3. Er zijn verborgen ritsen en zakken
4. Stel je gaat op pad met je rugzak en het begint keihard te regenen. Het eerste wat je normaal denkt is ‘shit nu wordt alles nat!’ Dat is niet met Bobby. Bobby is waterafstotend. Bobby blijft droog.
5. Hij heeft een USB poort die je kan aansluiten aan je draadloze oplader zodat je je telefoon altijd bij de hand hebt.
6. Is beter voor je rug vanwege de vormgeving.
7. Als je gaat reizen en je hebt geen zin om je rugzak te dragen, kan die altijd nog aan de hengels van je koffer zonder om te vallen. I mean dat is toch ideaal!
8. Er zijn verschillende vakken zodat je logisch je spullen kan opbergen. Zoiets is zo fijn voor mijn chaotische brein.
bobby original rugzak

 

Lief zusje, thanks dat jij een nieuwe hebt gekocht. Nu kan ik genieten van mijn nieuwe rugzak en dat ik maar veel mooie avonturen mag gaan beleven met Bobby.
Ps. dit is niet gesponsord, was het maar zo’n feest haha!

Wat voor soort rugzak heb jij?

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.