Het is tijd voor vakantie! En deze dingen ga ik allemaal doen!

vakantie

Vanmiddag begint mijn vakantie en daar heb ik ontzettend veel zin in! De komende twee weken staan namelijk in het teken van spullen kopen voor ons huis. Daarnaast merk ik dat ik moe ben en echt behoefte hebt aan rust. Vandaar dat ik heb besloten om de komende twee weken even afstand te nemen van mijn blog. Even offline zijn en de rust pakken die ik zo hard nodig heb.

Wat ga ik allemaal doen in mijn vakantie?

Zoals ik net al aangaf, ga ik de komende twee weken vooral inkopen doen voor ons huis. Over drie maanden krijgen wij de sleutel en het is dan handig om onze uitzet dan wel te hebben. Wij verhuizen allebei vanuit ons ouderlijk huis en daarom moeten wij vrijwel alles nog kopen. Wel hebben we wel het één en ander, maar bij lange na nog niet alles.

Daarnaast wil ik ook leuke dingen gaan doen met mijn vriend. Samen een wandeling maken, ergens lunchen of wat dan ook. Het is een hele tijd geleden sinds we voor het laatst wat leuks samen hebben gedaan. Dit heeft o.a. natuurlijk te maken met Corona, maar ook zeker omdat geld sparen onze eerste prioriteit had.

Mijn rust pakken

Iets wat ik ook echt nodig heb is mijn rust. Ik merk aan alles dat ik op ben en dat ik echt moet bijkomen. Daarom verlang ik er ook echt naar om bijvoorbeeld een pyjama dag te hebben met mijn vriend. Samen heel de dag films en serie kijken en ondertussen allerlei lekkere dingen eten en drinken. Ja hier heb ik behoefte aan!

Daarnaast wil ook gaan waterverven en mezelf hierin verder te ontwikkelen. Waterverf is echt een ontzettende leuke hobby, waar ik heel veel plezier aan beleef. Het is daarnaast ook heel fijn dat ik mij hier rustig door voel en op deze manier ook fijn mijn rust kan pakken.

In ieder geval ga ik vooral genieten de komende twee weken en ik wens jullie een hele fijne vakantie!

Ga jij nog wat doen in de vakantie?

 

Share:

6 Reacties

 1. 24 juli 2020 / 12:57 pm

  Het is ook heerlijk om in de vakantie te relaxen en films te kijken, je hebt groot gelijk. Wat leuk dat jullie binnenkort de sleutel krijgen van jullie huis. Veel klusplezier alvast

 2. 25 juli 2020 / 1:13 pm

  En natuurlijk een sushi date met je vriendinnetje haha! Zin in, kijk er naar uit!

 3. 2 augustus 2020 / 2:34 pm

  Heerlijk! Zo leuk om al die spulletjes al te kopen en er naar toe te leven, tot jullie de sleutel krijgen! 🙂

  Geniet van de leuke momentjes, ook al is dat inderdaad gewoon lekker in je pyjama series kijken en van de lekkere hapjes smullen haha. <3

  Liefs
  X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.