Hallo juni – een nieuwe maand vol met nieuwe kansen

juni

De maand mei was voor mij qua blog en social media echt een drama maand. De zin om te bloggen was weg, de zin om op social media te zitten was weg. Door de huizenzoektocht was het allemaal even teveel. Toch heb ik zin om weer aan de slag te gaan in juni en daar ga ik vandaag meer over vertellen.

Elke maand wil ik mijn vooruitzichten en planningen gaan delen voor de desbetreffende maand. Dit artikel is heel spontaan ontstaan omdat ik wat wou vertellen over de maand mei. Tijdens het schrijven dacht ik dat het wel leuk was om te vertellen wat ik nog meer ga doen. Vandaag is dan de beurt aan de maand juni. Een nieuwe maand, vol met nieuwe kansen.

Ik had er even geen zin meer in

Mijn blog is mijn kindje en daar ben ik trots op. Daarom vond ik het zo stom dat ik het de afgelopen tijd zo heb verwaarloosd. Natuurlijk kwamen er wel artikelen online, maar echt interactie met mijn lezers had ik bijna niet. Dit terwijl ik normaal op elke reactie reageer. Ik merkte ook dat kwantiteit voor kwaliteit ging en dat is iets waar ik eigenlijk niet achter staat. Daarom heb ik ook de update gegeven over onze huizenzoektochten daar werd gelukkig positief op gereageerd.

Nieuwe planner gekocht

Normaal plande ik alles in mijn bullet journal en dat was ook prima. Alleen merkte dat ik meer structuur nodig had en daarom besloot ik om een nieuwe planner te bestellen. Mijn lieve vriendin Vera van Face2Beautyheeft al een tijd de Structuurjunkie planner in gebruik en ze is er heel tevreden over. Dat was dan ook de reden dat ik hem ook wou bestellen en jeetje wat ben ik er blij mee zeg. De planner is erg fijn in gebruik en ik merk dat ik hierdoor ook meer rust krijg in mijn hoofd. Dat is fijn, want hierdoor heb ik opeens weer zin om actief bezig te zijn op mijn blog YAY.

Een sportprogramma volgen?

Jup, deze anti-sporter gaat een maand lang een sportprogramma volgen in juni. Dit is weer zo’n heerlijk impulsief idee van mij! Ik ga samen met mijn zusje het programma volgen van Chloe Thing. Het is niet zo dat ik dit wil doen om af te vallen of wat dan ook. Ik had zin in een uitdaging en mijn zusje ging sowieso dit programma volgen en ik besloot om mee te doen. Vanavond is de eerst training en ik ben benieuwd hoe dit gaat. Zouden jullie het leuk vinden om hier een update over te lezen? Laat het mij maar weten!

Twee dagen naar Maastricht

Deze maand is het ook tijd voor mijn jaarlijkse tripje Maastricht met mijn moeder. Dit is iets waar ik elk jaar naar uitkijk en ook altijd heel gezellig is. Sowieso vind ik Maastricht een hele fijne en gemoedelijk stad. Het is er gezellig, de mensen zijn aardig en de sfeer is fijn. Wel ben ik benieuwd hoe het er nu is vanwege het Corona virus. We gaan het meemaken.

Het mooie weer maakt mij blij

Iets waar ik echt gelukkig van kan worden is het mooie lente weer. Het mooie weer heeft een positieve invloed op mijn humeur en hoe ik mij voel. In de winter heb ik vaker een down gevoel en verlang ik echt naar de zon. Daarom ben ik ook zo blij dat de zon weer schijnt, het doet mij goed.

Als ik het zo lees dan denk ik dat juni een hele fijne maand gaat worden. De lentekriebels zitten er al goed in bij mij en ik geniet van elke mooie dag.

Heb jij nog plannen in juni?

Share:

4 Reacties

 1. 1 juni 2020 / 12:47 pm

  Ja herkenbaar. Mei was ook een ramp maand voor m’n blog. Ga het wel weer oppakken. Wat leuk dat je naar Maastricht gaat. Ken je we -ar vintage al? Superleuke vintage winkel. Veel plezier alvast. Sandra

  • byrosann
   Auteur
   3 juni 2020 / 9:00 am

   Ik heb ook echt zin in deze nieuwe maand. Alsof je een nieuw begin hebt haha! Dankjewel Sandra! 😀

 2. 1 juni 2020 / 10:34 pm

  Echt heel leuk om te lezen dit! Wat goed en leuk dat je dat sportprogramma gaat volgen; je klinkt alsof je er heel positief instaat en helemaal zin in hebt. Ik heb bijna zelf zin om aan het sporten te slaan, hahaha. Alvast heel veel plezier en succes daarmee (: En natuurlijk lekker genieten in Maastricht. Ik ben ook een keertje met mijn mama naar Maastricht geweest en dat was echt onwijs leuk. Snap helemaal dat jullie dit jaarlijks doen. Nogmaals: have fun! Veel liefs!

  • byrosann
   Auteur
   3 juni 2020 / 8:52 am

   Ik heb er inmiddels drie dagen opzitten en ik krijg er zo’n goed gevoel van haha! Dit had ik never nooit verwacht! Maastricht is echt een hele leuke en gezellige stad. Daarom kan ik ook niet wachten tot we er zijn! 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.