Gallery wall maken met de posters van Poster Store

Gallery Wall maken

Over anderhalve maand krijgen wij de sleutel van ons huis en dat is iets waar ik enorm naar uitkijk. In ons huis wil ik graag een gallery wall maken met mooie natuurposters. Toen Poster Store mij mailde met de vraag of ik wou samenwerken, hoefde ik daar natuurlijk niet lang over na te denken. Benieuwd geworden naar de posters? Lees dan snel verder!

De Posters van Poster Store

Bij Poster Store vind je de mooiste én betaalbare posters en fotolijsten van Scandinavisch design. Wij hebben voor het thema natuur gekozen omdat de groene kleuren straks mooi staan bij onze donkere groen/blauwe muur. Naast natuur posters hebben ze ook keuze uit o.a. mode, posters met quotes en vintage. Omdat ze een groot aanbod hebben, is er voor ieder wel wat wils. Zelf kon ik in eerste instantie geen keuze maken. Toch is het mij gelukt en heb ik een aantal prachtige posters besteld.

Gallery Wall maken

Gallery Wall maken

Als je een gallery wall wilt maken kan ik mij voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Want welke afmetingen moet je nemen? Wat past er leuk bij? Het leuke aan Poster Store is dat ze een pagina hebben met fotowanden voor inspiratie. Ze hebben veel unieke prints van hoge kwaliteit en door deze fotowanden zit er altijd wel iets tussen wat bij je smaak past. Het fijne is ook dat als je een wand hebt gevonden waar je enthousiast over bent, je die gelijk in je mandje kan doen. Dit scheelt het zoeken naar de juiste formaten en of het wel bij elkaar past. Daarnaast zijn de posters geprint op duurzaam geproduceerd papier, wat voor mij een absolute pluspunt is.

Welke posters heb ik besteld?

Gallery Wall maken

Zoals ik net al aangaf heb ik het thema natuur aangehouden. We gaan de gallery wall tegen een donker groene/blauwe muur doen en de kleuren van de natuur staan daar het mooiste bij. Op Poster Store heb ik veel tijd gestoken in het zoeken van mooie posters. Gelukkig heb ik een keuze kunnen maken en wat ben ik er blij mee zeg! Voor het contrast heb ik twee lichtere kleuren posters erbij besteld en ik vind het effect heel tof zo! Daarnaast zitten er metalen zwarte lijsten omheen en dat komt ook weer terug in de poten van onze meubels. In deze opstelling wil ik straks de posters gaan ophangen en ik denk dat het heel gaaf gaat worden!

Gallery Wall maken? Deze afmetingen heb ik aangehouden

Voor de afmetingen heb ik het volgende aangehouden:

 • De twee grote posters zijn 50 x 70
 • De vier middelgrote posters zijn 30 x 40
 • De twee kleine posters zijn 21 x 30

Daarnaast is het een kwestie van meten en kijken wat mooi staat. Gelukkig kan je online veel templates vinden voor een gallery wall.

Ik ben heel erg tevreden over de posters en de kwaliteit is ook heel goed. De bestelling kwam na ongeveer vier werkdagen zeer goed verpakt binnen. Er was helemaal niets beschadigd en de communicatie is ook super! Mocht je nou net zo enthousiast zijn als dat ik ben? Dan heb ik nog een kortingscode waar jij ook prachtige posters mee kan bestellen. Gebruik de code byrosann voor 20% korting op alle fotolijsten en posters (exl selection) en bestel posters in allerlei soorten en formaten. De code is geldig t/m 11 oktober 2020.

Heb jij posters in je huis hangen?

 

Dit artikel is een samenwerking met Poster Store

Share:

2 Reacties

 1. 13 september 2020 / 1:04 pm

  Je hebt echt hele toffe posters uitgekozen. Een tijdje terug heb ik ook een paar posters besteld, maar ik heb er geen gallery wall van gemaakt. Dat staat nog op mijn to do list, want dat lijkt me heel erg leuk voor inde hal!

  • byrosann
   Auteur
   16 september 2020 / 10:41 am

   Zo lief Iris, dankjewel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.