Dit waren mijn favoriete outfits in maart! Met veel kleur en printjes

Flared Nobelking

Iets waar ik elke dag blij van kan worden is fashion. Ik vind het heerlijk om te spelen met verschillende prints, stoffen, patronen en daarmee de leukste outfits te maken. In maart heb ik dan ook flink uitgepakt en mijn favoriete outfits deel ik vandaag in dit artikel.

Favoriete outfits met mijn retro flared legging van Nobelking

favoriete outfits

favoriete outfits

Oké mijn retro flared legging van Nobelking is by far het meest gedragen item in maart. Ik vind het zo’n tof patroon en de kleur is ook helemaal mijn ding. Bij zo’n print en kleur, kan ik mij voorstellen dat je de bovenkant rustig wilt houden. Zelf ben ik daar niet perse een voorstander van en vind ik het heerlijk om te experimenteren met kleur, patronen en laagjes. Zoals je kan zien aan de hand van deze ouftits, kan je allerlei kanten op met dit patroon. Als je dus een mooie en toffe flared wilt hebben, raad ik je aan om bij Nobelking te gaan kijken. De flared worden op maat gemaakt en de printjes en kleuren zijn werkelijk fantastisch. Nu ik zwanger ben, leef ik ook echt in mijn flared en ik ga er binnenkort nog één bij bestellen.

Favoriete outfits met mijn waistcoat van Alweroshop

Ik heb altijd al een zwak gehad voor o.a. blazers, jasjes en gilets. Toen ik deze waistcoat van Alweroshop voorbij zag komen, wist ik gewoon dat ik die moest hebben. Ik heb er geen seconde spijt van gehad, want ik kan hem met zoveel outfits combineren. Soms vraag ik mij zelfs af hoe ik outfits heb gemaakt zonder mijn waistcoat haha! De maat heb ik expres in een XL genomen, zodat hij lekker oversized valt en ook over een spijkerjack kan. Yes, ik ben helemaal fan!

Outfits met mijn vrolijke flared van Nobelking

Nobelking

Flared Nobelking

Heb ik al verteld dat ik dol ben op kleur en printjes? Deze flared van Nobelking is ook groot favoriet van mij. Ik draag hem regelmatig en ik vind het tof hem met allerlei kleuren te combineren. Zo draag ik een witte trui met een afgeknipt spijkerjack, of een witte blouse met een zwarte jack. Er zijn zoveel mogelijkheden om te combineren en het is een kwestie van gewoon durven. Hierdoor maak ik regelmatig de leukste outfits, waar ik zelf ook weer inspiratie door krijg. Soms vind ik een outfit niet zo geslaagd, maar hé ook dat hoort erbij. Als je niet probeert, weet je ook niet of het leuk staat.

Zo dit waren mijn favoriete outfits van de maand maart. Ik hoop dat ik je een beetje inspiratie hebt kunnen geven hoe je print en kleur met elkaar kan combineren. De lente is nu echt in aantocht en deze maand hoop ik dan ook veel jurken en rokken te kunnen dragen. Ik heb er zin in!

Hou jij van kleur en print?

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.