Mijn favoriete financiële blogs over sparen & besparen

Sparen en besparen zijn twee dingen die mij enorm interesseren. Zo heb ik een artikel met spaartips geschreven en vertel ik je wat mijn spaardoel is en hoe ik dit wil bereiken. Ik schrijf hierover omdat ik anderen hiermee wil inspireren en ik deel daarom graag al mijn tips en tricks over geld. Vandaag deel ik mijn favoriete blogs over sparen en besparen.
favoriete financiële blogs


Leukegeit is een één van de blogs over sparen en besparen

Billy is het gezicht achter Leukgeit. Hij schrijft over veel interessante onderwerpen en dat maakt het juist zo’n leuke blog. Hij staat niet voor niets in mijn rijtje favoriete financiële blogs, want de tips die hij geeft op het gebied van geld zijn ontzettend handig. Hij heeft vorige jaar een e-book gelanceerd met de naam Bespaargeit. Hierin staan allerlei tips waar je echt wat aan hebt!
Billy schrijft zijn artikelen met zoveel plezier en dat is ook terug te lezen in zijn manier van schrijven. Elke keer als ik een blog over o.a. sparen en besparen van hem lees, krijg ik spontaan een lach op mijn gezicht. Daarnaast schrijft hij ook over eten, een groener leven, reizen en wonen. Leukegeit is een feel good website waar je meteen een goed gevoel bij krijgt. Aanrader om te volgen dus!

PorteRenee

Als ik het sparen even niet meer zie zitten of ik heb meer tips nodig, dan neem ik altijd een kijkje op de website van Renee. Ze heeft samen met haar man in een paar jaar tijd € 100.000 gespaard en door niet eens extreem veel te bezuinigen. Renee leeft haar leven en ze maakt de juiste keuzes. Op haar website schrijft ze heel veel tips die jij ook makkelijk kan toepassen. Ook laat ze andere mensen hun verhaal doen en haar manier van schrijven is heel fijn.
Ze doet ook aan bespaar challenges en die zijn echt heel leuk om te volgen. Op de site staan veel artikelen die je op een leuke manier helpen met sparen. Het hoeft namelijk helemaal niet moeilijk te zijn en uiteindelijk draait het grotendeels om de juiste keuzes maken.

The Budget Life

Nicole volg ik al een aantal jaar op haar website The Budget Life. Ze schrijft artikelen over besparen en het is onwijs interessant om te lezen hoe zij het allemaal doet. Ze ziet het ook als een uitdaging om meer leuke dingen te kunnen doen met minder geld.  Ze zegt ook dat het leven met een klein budget niet saai is, maar uitdagend en daar ben ik het helemaal mee eens!
Als je haar nog niet kent, dan raad ik je zeker aan om eens een kijkje te nemen op haar website. Ook door haar manier van schrijven krijg je het gevoel dat besparen helemaal niet moeilijk is, maar juist leuk!

Dit waren mijn drie favoriete blogs over sparen en besparen. Heb jij nog leuke tips voor mij?

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.