Even over mijn twee minimalistische tatoeages

Tatoeages heb ik altijd al mooi en interessant gevonden, alleen nooit gedacht dat ik er zelf één zou nemen. Nee ik vond het vooral heel mooi bij anderen staan. Een paar jaar geleden begon het echter te kriebelen en speelde ik met de gedachte om een tattoo te nemen. Ik wist wel dat hij simpel, minimalistisch en op mijn pols moet komen. Nu anno 2019 heb ik er twee op mijn pols en vertel ik je waarom ik een tattoo heb genomen.

tatoeages

 

Samen met mijn moeder onze tatoeages laten zetten

 
tatoeages
Mijn allereerste tattoo is dit schattige hartje. Hij staat voor de liefde tussen moeder en dochter.
 

Deze tattoo heb ik samen met mijn moeder juni 2017 laten zetten. Ja echt waar, ik heb zo’n stoere moeder die gewoon met haar dochter een tattoo laat zetten.

Al een langere tijd speelde ik met het idee om een tattoo te zetten. Ik wist waar hij moest komen en ik wist dat het een kleine moest zijn. Op een gegeven moment vond ik een hartje wel heel erg leuk. Ik stelde het idee voor aan mijn moeder en ik bedacht dat het wel heel tof zou zijn om hem samen met haar te laten zetten. Het is voor mij dus niet alleen mijn eerste tattoo, maar hij heeft ook emotionele waarde.

Wij hebben samen op Pinterest gekeken naar inspiratie en uiteindelijk hebben wij ervoor gekozen om het hartje te laten zetten hoe die nu is. Ik op mijn linker pols en mijn mamsie op haar rechter pols. Nog steeds ben ik iedere dag heel blij met het ontwerp en het feit dat ik hem samen heb laten zetten met haar maakt het extra bijzonder.

Een roos voor een roos

tatoeages
 

Dit jaar heb ik mijn tweede tattoo laten zetten en dit was wederom een idee wat al langer in mijn hoofd zat. Na mijn eerste begon het namelijk al vrij snel te kriebelen. Het is echt waar, als je er één hebt wil je er meer. Deze keer zat ik te twijfelen over de plek. Ik wou hem sowieso op mijn rechterarm hebben, alleen wist ik nog niet of hij op mijn pols moest komen of mijn bovenarm. Uiteindelijk ben ik voor mijn pols gegaan omdat ik dat mooi vond staan met mijn andere tattoo.

Het leuke is dat ik hem voor mijn verjaardag heb gekregen van mijn ouders. Toen ze vroegen of ik al een idee had wat ik voor mijn verjaardag wou hebben had ik echt geen flauw idee. Gelukkig kwam mijn moeder met het idee om een nieuwe tattoo te nemen en tja zo gezegd zo gedaan. Inmiddels is deze meid al drie maanden in de wolken met haar roosje.

Ik heb hem laten zetten bij een fine line tattoo shop in Rotterdam. Lucky Dubz studio is de naam en ik heb ze gevonden via mijn vriendinnetje Vera. Hun werk sprak mij ook gelijk aan en ik had er ook een goede vibe bij. Ook toen ik in de studio kwam, was de sfeer enorm goed en nu nog steeds ben ik blij met het resultaat.

Komen er nog meer?

Het antwoord op deze vraag is JA! Ik wil heel graag meer tatoeages hebben. Ik weet al wel wat mijn volgende is, alleen weet ik nog niet precies waar ik hem wil zetten. Het is ook niet dat ik hem binnen nu en een half jaar heb, nee ik doe rustig aan. Het kost namelijk best wel wat geld en er zijn momenteel andere dromen die voorrang hebben.

Nu is mijn vraag; heb jij tatoeages?

Share:

6 Reacties

 1. 23 september 2019 / 6:16 am

  Wat een mooie plaatjes! Ik heb zelf op mijn linkerarm bergen met een opkomende zon. En op mijn rechter bovenarm staat een roodborstje, die ik samen met mijn vader liet zetten.
  En inderdaad, als je er eenmaal aan begint wil je alleen maar meer. Want nummer drie staat ook al op de planning, haha.

  • 23 september 2019 / 7:29 am

   Wauw bergen lijken mij ook heel mooi. Zelf heb ik ook een minimalistisch tattoo idee over bergen haha. Voor mij is dit als verwijzing naar Oostenrijk, het land waar ik al jaren op vakantie ga. En een roodborstje wat een mooi dat je die met je vader liet zetten!

 2. 23 september 2019 / 6:27 am

  Heel mooi! Ik zou zelf graag ook zo'n minimalistische tatoeage willen!

  • 23 september 2019 / 7:31 am

   Lief, dankjewel! Ik vind zo'n minimalistische tattoo ook soort van tijdloos haha!

 3. 1 oktober 2019 / 8:05 pm

  Wat een fijne tattoos heb je! 🙂 Ik ben dol op tattoos en heb er zelf ook een aantal 😉

  • 2 oktober 2019 / 7:40 am

   Ah thanks girl! Oeh welke heb jij allemaal?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.