Review: Eenvoudig leven agenda 2021

Eenvoudig leven agenda 2021

Dat ik gek ben op plannen is inmiddels geen geheim meer. Ik ben dol op planners en ik vind het altijd tof om nieuwe concepten te ontdekken. Toen ik de Eenvoudig Leven Agenda 2021 van Nynke Valk tegenkwam in een persbericht, moest ik die dus ook echt gaan testen. Benieuwd geworden naar de agenda? Lees dan zeker verder!

Vormgeving

Toen de agenda binnenkwam, viel het mij gelijk op dat hij lekker in de hand ligt. Hij is niet te groot en zeker ook niet te klein. De agenda straalt door zijn blauwe kleur rust uit en ik vind dat echt wel een pluspunt bij een agenda.

Eenvoudig leven agenda 2021

Als je de agenda openslaat is het weekoverzicht het eerste wat je ziet. Zeker voor de ongeduldige mensen onder ons (waaronder ik), is dit erg prettig. Je ziet namelijk in één oogopslag hoe je de agenda kan gebruiken.

Dit is geen gewone agenda

Geen gewone agenda

Nynke legt gelijk uit dat de Eenvoudig leven agenda 2021, geen gewone agenda is. De agenda is namelijk vooral een werkboek en je kan het zien als een levensplanner. Je staat meer bewust in het leven en dat maakt ook dat je meer inzicht krijgt.

Tips bij het invullen

Eenvoudig leven agenda 2021

Bij agenda’s zoals deze, is het vaak zoekende waar je moet beginnen. Gelukkig heeft Nynke een uitleg gegeven hoe je de planner kan gebruiken. Bij veel agenda’s mis je een uitleg en ik ben daarom heel blij dat er hier wel een uitleg in staat.

Iedere maand een ander thema

Eenvoudig leven agenda

De eenvoudig leven agenda bevat ieder maand een ander thema. Het stukje tekst wat er staat kan je inspireren bij het invullen van de agenda van die maand. Als je kijkt naar januari dan staat er: waar krijg je energie van? Dit hou ik de gehele maand in mijn achterhoofd en probeer ik ook te verwerken in mijn planning. Krijg ik op dat moment energie van social media, of krijg ik er de zenuwen van? Ik denk dat het heel goed is om elke maand het thema in je achterhoofd te houden. Zo krijg je toch een hele andere manier van plannen.

Week overzicht van Eenvoudig Leven Agenda 2021

Weekoverzicht

Dan komen we nu aan bij de weekoverzichten van de Eenvoudig Leven Agenda. Het eerste wat mij opvalt is dat er veel schrijfruimte is. Schrijfruimte is iets wat ik echt wel nodig heb bij het plannen van mijn week. Links van de agenda zie je thema’s staan en daar kan je invullen wat het onderwerp van je dag is. Je kan er ook invullen waar je je mee bezig wilt houden. Daarnaast zie je een kopje actie staan en daar vul je de acties in die betrekking hebben op je thema. Ik zou bijvoorbeeld bij maandag website kunnen neerzetten en daarnaast wat ik wil gaan doen.

Aan de rechterkant zie je het weekoverzicht staan. Hier schrijf je je afspraken op en wat je allemaal wilt gaan doen. Dit werkt hetzelfde als ieder andere planner en daar kan je dus opschrijven wat je wilt.

Ik heb er nog niet in kunnen werken omdat het een agenda is voor 2021. Toch mag dat de pret niet drukken, want ik kijk er heel erg naar uit om hem in januari te gaan gebruiken. Zodra ik hem een tijdje in gebruik heb, ga ik er een tweede review over schrijven.

Cadeautje voor de feestdagen

Mocht je nog een nieuwe agenda willen hebben, vraag hem dan voor de feestdagen! Of geef het je jezelf cadeau, want een fijne planner is een musthave in je leven.

Als je op deze link klikt, kan je de planner heel makkelijk bestellen.

Wat vind jij van deze planner?

 

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.