Dit zijn mijn vijf meest gelezen artikelen op mijn blog

vijf meest gelezen artikelen

Sinds september vorig jaar plaats ik elke week (met hoge uitzondering soms niet) drie artikelen op mijn blog. Deze artikelen gaan over diverse onderwerpen. Zo is er voor iedereen wel wat leuks om te lezen en probeer ik ook creatief te zijn. Het leek mij daarom ook eens leuk om mijn vijf meest gelezen artikelen te delen in één artikel. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder!

Dit zijn mijn favoriete podcast om te luisteren tijdens het wandelen

Dit zijn mijn favoriete podcasts om te luisteren tijdens het wandelen

Op nummer 1 staat zonder twijfel mijn artikel over podcast om te luisteren tijdens het wandelen. Elke dag probeer ik wel te wandelen en de ene keer luister ik muziek en de andere keer weer een podcast. Tijdens zo’n wandelsessie bedacht ik opeens dat het leuk zou zijn om hier een artikel over te schrijven. Niet wetende dat dit artikel zo vaak zou worden bekeken. Heel leuk om te zien!

Plannen in de Structuurjunkie Light • hoe plan ik alles in?

Plannen in de Structuurjunkie Light • hoe plan ik alles in?

Plannen in de Structuurjunkie Light is ook vaak gelezen. Dit komt onder andere denk ook omdat Cynthia Schultz, de auteur van deze planner, mijn link heeft gedeeld op Instagram. Ik vind deze planner nog steeds zo fijn en inmiddels heb ik een andere manier van plannen. Misschien is het wel leuk om hier een update over te schrijven?

Normaal maar toch beperkt en dit is mijn verhaal

Normaal maar toch beperkt en dit is mijn verhaal

Een artikel wat het ook goed doet op mijn blog is bovenstaand artikel. Ik vertel hier wat meer over mijn diagnose ADHD en NLD en wat dat met mij doet. Op mijn 16e heb ik deze diagnoses gekregen en voor mij veranderde er niet zoveel. Toch kan ik mij voorstellen dat het wel veel kan doen met je. In mijn ogen ben ik Rosanne en ja ik heb wat. Maakt mij dat anders? Nee helemaal niet.

Huishoudboekje | Wat waren mijn uitgaven in december?

Huishoudboekje | Wat waren mijn uitgaven in december?

Een artikel over geld zag ik aankomen. Ik merk dat veel mensen echt nieuwsgierig zijn als het over geld gaat. Dat snap ik ook! Ik vind het zelf altijd heel interessant om andere huishoudboekjes te lezen, omdat ik daar zelf ook wat van kan leren. Bovendien ga je onbewust toch nadenken over je geldzaken dat maakt je weer bewust. Ook denk ik dat het huishoudboekje in december heel interessant is, omdat het een dure maand is. Zodra wij in ons huis wonen, heb ik besloten dat ik weer een huishoudboekje ga bijhouden. Zin in!

30 dingen die ik wil doen voor mijn 30e

30 dingen die ik wil doen voor mijn 30e

Het artikel; 30 dingen die ik wil doen voor mijn 30e, is ook een veel gelezen artikel. Ik ging gelijk het artikel even lezen en ik zag dat ik al een aantal dingen kan afstrepen van mijn lijstje. Er waren ook een paar dingen waar ik mijn eigen nu op focus en dat is echt leuk om zo te lezen.

Dit waren mijn vijf meest gelezen artikelen op mijn blog tot nu toe. Zoals je kunt lezen zijn het ook verschillende onderwerpen en dat maakt het juist zo leuk. Ik ben nog steeds blij dat ik ervoor gekozen heb om te schrijven waarover ik wil. Dat maakt byrosann divers en eigen.

Welk artikel is jouw favoriet die hier tussen staat?

Share:

1 Reactie

  1. 7 oktober 2020 / 8:23 am

    Leuk dat het zo’n grote variatie aan artikelen is! Dat vind ik toch altijd wel het leukste.
    Audrey onlangs geplaatst…Plog: puppyverlofMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.