Dit zijn mijn plannen voor de maand juli

mijn plannen voor de maand juli

Hallo juli, long time no see. Mijn lievelingsmaand van het jaar is zonder twijfel juli. Dit omdat het dan negen van de tien keer lekker weer is en omdat ik ook in deze maand jarig ben. In het artikel van vandaag deel ik mijn plannen voor de maand juli. benieuwd geworden? Lees dan zeker verder!

Elk jaar kijk ik weer uit naar deze maand vanwege mijn verjaardag. Dit jaar is denk ik de eerste keer dat ik er totaal niet mee bezig ben. Ik ga het ook heel klein vieren met enkel familie en een paar vriendinnen die heel dicht bij mij staan. Het is ook de laatste verjaardag in mijn ouderlijk huis, want aan het einde van het jaar woon ik hopelijk met mijn vriend in ons eigen huis. Bizar hoe snel het allemaal kan gaan!

Mijn verjaardag whoep whoep!

Op 19 juli mag ik alweer 27 kaarsjes uitblazen. Elk jaar weer blijf ik mij erover verbazen dat het allemaal zo snel gaat. Over drie jaar ben ik namelijk alweer 30 jaar!! Mijn verjaardag vier ik een dag eerder omdat ik zelf op een zondag jarig ben. Een feestje op zaterdag vind ik persoonlijk net wat leuker. Ik ga het vieren met een barbecue, cocktails en heel veel gezelligheid!

Interieur spullen kopen voor ons huis

Twee weken geleden kregen wij te horen dat de financiering van ons huis rond is. Dit was zo fijn om te horen en dit is ook gelijk het startsein om leuke dingen te gaan kopen voor ons huis. Afgelopen zaterdag hebben wij al een aantal meubels besteld en ik kan niet wachten tot ze eindelijk in ons huis staan.

Keihard aan mijn blog werken

Onlangs plaatste ik een artikel dat mijn website geblokkeerd is op Facebook. Ik baal er ontzettend van en op het moment dat ik dit artikel schrijf is het nog steeds niet opgelost. Toch wil ik mij hier niet door laten tegenhouden en wil ik nog harder voor mijn blog gaan werken. Deze maand staat dan ook in het teken van veel artikelen schrijven en bedenken hoe ik mezelf kan blijven ontwikkelen.

Het begin van de zomervakantie

Juli is ook de maand waarin mijn zomervakantie begint. Iets waar ik stiekem al een paar weken naar uitkijk. Ik merk dat ik erg de behoefte heb aan rust en dat ik wil bijkomen van de afgelopen maanden. Gelukkig begint mijn vakantie eind van deze maand en kan ik twee weken doen wat ik wil doen. Heerlijk!

Leuke dingen doen met mijn vriend

De afgelopen maanden heb ik weinig echt leuke dingen kunnen doen met mijn vriend. Deels door de Corona, maar ook zeker omdat wij een andere prioriteit hebben. Wij willen zoveel mogelijk geld sparen voor ons huis en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Ook omdat de zomervakantie eraan komt heb ik echt behoefte om leuke dingen met hem te gaan doen. Gewoon even samen zijn.

Dit zijn mijn plannen voor de maand juli alweer. Het gaat niet zo’n drukke maand worden en daar ben ik best wel heel erg blij mee. Ik merk dat ik wat moe aan het worden ben en daarom kijk ik ook best wel uit naar de zomervakantie.

Wat ga jij allemaal doen in juli?

Share:

10 Reacties

  • byrosann
   Auteur
   3 juli 2020 / 1:47 pm

   Ik hoop zo dat het lekker weer gaat worden haha!

 1. 1 juli 2020 / 9:16 am

  Wat ziet het ernaar uit dat juli super leuk wordt voor jou. Balen seg dat van je blog… hopelijk vind je snel een oplossing. Ik ga in juli een weekje weg, maar voor de rest ga ik gewoon kijken waar ik zin in heb.
  Amber onlangs geplaatst…Dingen die ik ga doen deze zomerMy Profile

  • byrosann
   Auteur
   3 juli 2020 / 1:40 pm

   Wat heerlijk dat je in juli weg gaat. Waar ga je heen?

  • byrosann
   Auteur
   3 juli 2020 / 1:39 pm

   Ohh ik heb daar ook zo’n zin in nu! 😀

 2. 2 juli 2020 / 10:20 am

  De zomer is ook het moment dat ik hard ga werken aan de blog, want daar heb ik nu wat meer tijd voor!
  Suzanne onlangs geplaatst…June / JulyMy Profile

  • byrosann
   Auteur
   3 juli 2020 / 1:38 pm

   Dan ben ik niet de enige die gaat knallen van de zomer! 😀

 3. 2 juli 2020 / 11:33 am

  Wat stom dat Facebook je website geblokkeerd heeft! Heel irritant lijkt me dat. Hopelijk krijg je het snel weer gedeblokkeerd.
  En wat leuk dat je bijna jarig bent! Ga het maar super goed vieren!

  • byrosann
   Auteur
   3 juli 2020 / 1:38 pm

   Stom he!? Blijkt dat ik nu soort van gehackt ben pff! Dat ga ik ook zeker doen, heb er zin in! 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.