Dit zijn mijn mooiste hoogtepunten van 2020

mooiste hoogtepunten van 2020

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent vanzelfsprekend dat we 2020 achter ons kunnen laten. Toch is voor mij 2020 een heel fijn en bijzonder jaar geweest. Ik durf zelfs wel te zeggen dat dit wel het mooiste jaar tot nu toe is geweest. Ik heb mijn mooiste hoogtepunten van 2020 op een rijtje gezet in dit artikel. Ben je benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Mijn mooiste hoogtepunten van 2020…

Ik ben allereerst heel erg dankbaar dat mijn omgeving nog steeds gezond is. Het is natuurlijk door Corona voor heel veel mensen een ontzettend naar jaar geweest. Dit besef ik mij al te goed en ik vind het zo verschrikkelijk voor al die mensen. Daarom ben ik misschien nog dankbaarder dat iedereen in mijn omgeving nog wel gezond is en hopelijk mag blijven.

Samen met mijn man ons eerste huis kopen

Het blijft raar om mijn man te zeggen en toch is het al bijna 3 maanden de werkelijkheid. Samen met mijn man heb ik in 2020 ons eerste koophuis gekocht. Dit alles heeft maar 10 dagen geduurd en het is zo ongelooflijk snel gegaan. Vooraf dacht ik echt dat het vinden van een huis weleens een paar maanden kon duren. Toch is dit niet het geval geweest en zijn wij trotse eigenaren van ons mooie huis.

Nog steeds kijk ik in ons huis om mij heen en vind ik het raar dat het van ons is. Gelukkig voelt het steeds meer als een thuis, maar man oh man, die eerste paar weken waren zo enorm vreemd! Het leek wel alsof wij uit logeren waren en dat het huis niet echt van ons was. Je snapt zeker wel dat dit één van mijn mooiste hoogtepunten is van 2020. 😉

Geregistreerd partnerschap aangaan met de liefde van mijn leven

Trouwen is iets wat wij allebei nog heel graag willen. Toch met het blik op kortere termijn willen wij wel dat alles goed geregeld is. Vandaar dat wij gekozen hebben voor geregistreerd partnerschap. Voor de wet is Davey mijn man en ondanks dat dit gek is, is het wel de werkelijkheid. Ik ben zo blij met hem en hij is gewoon echt de liefde van mijn leven. Inmiddels wonen wij alweer bijna twee maanden samen en ik verbaas mij erover hoe goed team wij zijn. Ja ik kan oprecht zeggen dat ik gelukkig ben.

Hechtere vriendschappen

2020 is ook het jaar geweest, waarin ik nog hechter ben geworden met mijn vriendinnen. Ik heb vriendschappen altijd al een lastig iets gevonden en ik vind het lastig om ze te onderhouden. Daarom ben ik zo blij dat ik maar liefst twee beste vriendinnen heb in mijn leven en ik zou ze voor geen goud willen missen. ♡

Mijn familie

Nu ik uit huis ben, is de band tussen mij en mijn familie nog hechter geworden. Ik heb er heel erg aan moeten wennen om uit huis te gaan. Waar ik het eerst nog helemaal fijn vond om eindelijk met Davey te kunnen samenwonen, miste ik mijn familie enorm. Ik kom uit een heel warm gezin en we zijn heel close met elkaar. Daarom ben ik heel blij dat ik inmiddels mijn draai heb gevonden. En ondanks dat ik nu niet meer die gezellige drukte dagelijks ervaar, besef ik wel dat ik mijn handjes kan knijpen met zo’n familie.

De druk van social media steeds meer los kunnen laten

Ik heb het weleens vaker gezegd dat ik een haat en liefde verhouding heb met social media. In 2020 heb ik eindelijk geleerd om het soms gewoon eens los te kunnen laten en mij niet meer zo te richten op de cijfertjes. Gingen mijn volgers naar beneden? Jazeker. Vind ik dat vervelend? Nee, niet meer. Dit is voor mij een mooi hoogtepunt omdat ik altijd zo gericht was op het meer krijgen van volgers. Hierdoor voelde ik mij regelmatig gejaagd en voelde ik continu de druk. Momenteel is het echt go with the flow en we zien het wel.

Hoi 2021!

Een nieuw jaar vol met nieuwe kansen en ik heb er zoveel zin in. Ik zit weer vol met energie en ik ben heerlijk lijstjes aan het maken met doelen voor het nieuwe jaar. Zo wil ik bijvoorbeeld weer een gezonde relatie met eten krijgen en wil ik weer wat meer beweging gaan hebben. Daarnaast wil ik het waterverven weer gaan oppakken en wil ik mijn liefde voor slow fashion weer delen met de wereld. 2021, ik heb er zin in!

Heb jij nog doelen voor 2021?

Share:

6 Reacties

  • byrosann
   Auteur
   7 januari 2021 / 11:01 am

   Jij ook een gelukkig 2021! 🙂

 1. 4 januari 2021 / 3:06 pm

  Dat zijn mooie hoogtepunten! Leuk om te lezen. Gelukkig nieuwjaar!

  • byrosann
   Auteur
   7 januari 2021 / 11:00 am

   Dankjewel!! Jij ook nog!

 2. 4 januari 2021 / 6:19 pm

  Wat een fijn lijstje. Mijn 2020 was op z’n zachtst gezegd een moeilijk jaar, maar ik neem er alsnog mooie lessen uit mee naar dit jaar. Wat in alle opzichten hopelijk beter gaat worden voor ons allemaal.
  Ilona Wielinga onlangs geplaatst…Balans in je planning | Zo doe ik datMy Profile

  • byrosann
   Auteur
   7 januari 2021 / 11:00 am

   Ik hoop dat 2021 voor jou een fijner jaar mag worden! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.