Dit zijn mijn lievelings tweedehands outfits van de laatste tijd

Wauw, het is alweer een tijd geleden sinds er voor het laatst echt een outfit post online is gekomen op mijn blog. Tijd voor verandering. Ik heb al mijn favoriete tweedehands outfits van de laatste tijd verzameld in één artikel. Ben je benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Sommige foto’s heb je misschien wel voorbij zien komen in een paar artikelen. Toch wil ik deze nogmaals delen om te laten zien dat het mijn favoriete outfits zijn geweest. Ook zitten er outfits tussen waarvan de meeste items tweedehands zijn en sommige heb ik al een hele tijd. Mijn inspiratie haal ik van Pinterest en van Instagram. Hier kom ik regelmatig de tofste outfits tegen en krijg ik ook inspiratie van om zelf aan de slag te gaan.

Lievelings tweedehands outfits

tweedehands outfit

Deze outfit kan natuurlijk niet ontbreken in dit artikel. Ik kan mij voorstellen dat niet iedereen dol is op deze print, maar ik vind dit geweldig. Vooral in combinatie met een wat wijdere broek en mijn Dr. Martens ben ik helemaal in de wolken met deze outfit.

tweedehands kleding

Kunnen we het even hebben over mijn geweldige leren jack? Dit is by far mijn meest favoriete tweedehands aankoop geweest. Ik was heel erg aan het twijfelen of het wel de investering waard was. Toch ben ik heel blij dat ik de keuze heb gemaakt om hem te kopen, want ik draag hem enorm vaak.

tweedehands outfits

Dit is een outfit waar ik gelijk een blij gevoel van krijg. Ik vind het leuk om verschillende soorten kleuren te combineren met elkaar. En zie je mijn sokken? Die staan perfect bij het oranje vest en blouse.

tweedehands outfits

Daar heb je het vest weer. Nooit geweten dat zo’n kleur vest voor zoveel variaties kon zorgen. Dit keer heb ik hem gecombineerd met mijn lievelings jurk. Ik heb hem twee jaar geleden ongeveer gekocht bij H&M en is nog steeds een groot favoriet.

 

View this post on Instagram

Day 2 of #isolatedwardrobechallenge by @evagoesthrifting ✨ • • Today's challenge is to wear a item that you have never worn. It was a bit difficult, because I wanted to save this dress for day 4. The challenge for that day is to wear something that someone has gifted to you. And this dress is a second hand gift from my mother and I have never worn it.♻️ • • Outfit details: Cardigan ' second hand ♻️ Dress ' second hand ♻️ Shoes ' Dr.Martens • • • #secondhand #secondhandfashion #secondhandstyle #secondhandfirst #slowfashionoutfit #slowfashionstyle #slowfashion #slowfashionmovement #slowfashionchallenge #thrifted #thriftedstyling #thriftstorefashion #thriftedandstyled #charityshops #charityshopfind #charityshoppingaddict #usewhatyouhave #reuse #restyle #rewhere #ootd #outfit #vintage #vintagefind #midsize #midsizegirl #midsizestyle #fuckfastfashion #makeitlast

A post shared by ????. ? ♻️ | By Rosann (@byrosann) on

Ik zie hier een patroon. Daar is het vest weer haha! Ik kan het niet helpen, het is zo’n fijn vest! Dit keer heb ik hem gecombineerd met een jurk die mijn moeder voor mij tweedehands heeft gescoord. Grappig is dat ik deze jurk ooit eerder heb gehad, alleen toen is de kleur helemaal vervaagd helaas. Daarom ben ik extra blij dat ik hem nu weer tweedehands heb.

Dit zijn een paar van mijn lievelings outfits en toch heb ik er veel meer. Omdat ik de laatste tijd niet zo met social media bezig was heb ik ook niet veel foto’s gemaakt. De komende tijd zal ik wat vaker mijn outfits vastleggen en komt er binnenkort een deel twee van dit artikel online.

Draag jij een bepaald item veel?

Share:

7 Reacties

 1. 18 mei 2020 / 11:47 am

  Ik heb bijna hetzelfde vest, alleen komt die van mij van de C&A, haha. Momenteel draag ik het vaakst mijn lichte spijkerbroek met daarop afgewisseld twee soorten shirts met lange mouwen en strepen (roze met wit en groen met wit) en een shirt met korte mouwen in lila.
  Mij is het nog nooit gelukt om in kringloopwinkels leuke kleding te vinden. Wel heb ik ooit eens via een facebookgroep een tweedehands blouse gescoord. Daar heb ik een paar jaar plezier van gehad. Uiteindelijk weggedaan, omdat ‘ie niet meer bij me paste.
  Marloes onlangs geplaatst…Boekreview | Astrid Boonstoppel – Dit is hoe het gingMy Profile

  • byrosann
   Auteur
   19 mei 2020 / 9:15 pm

   Oh serieus haha! Het scheelde bij mij ook echt dat ik buiten mijn normale garderobe dacht. Juist door eens verder te kijken ontdekte ik opeens leuke kleding. Een lichte spijkerbroek is altijd leuk!

  • byrosann
   Auteur
   27 mei 2020 / 3:14 pm

   Zo toevallig, ik heb ook een tweedehands Levi’s jeans en die zit inderdaad zo lekker!

  • byrosann
   Auteur
   27 mei 2020 / 3:09 pm

   Dankjewel Heidi! 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.