Dit zijn mijn laatste tweedehands kledingaankopen

Tweedehands kleding kopen is iets wat ik graag doe. Het is zo tof om net dat mooie pareltje te vinden of dat unieke kledingstuk wat je eigenlijk niet zo vaak ziet. Soms koop ik tijden niets en soms kom ik zo een paar dingen tegen die op mijn lijstje staan. Onlangs heb ik een aantal items gescoord die al een langere tijd op mijn lijstje stonden en vandaag laat ik deze tweedehands kledingaankopen aan jullie zien.

Mijn tweedehands kleding scoor ik voornamelijk in kringloopwinkels of op online platforms zoals United Warderobe een Vinted. Deze opties bevallen mij heel goed en daar vind ik ook altijd de tofste items. De kleding die ik in dit artikel laat zien heb ik gekocht via Vinted en via een kringloopwinkel in Breda.

Vrolijke midi jurk

tweedehands kledingaankopen

Het is oversized en heeft een vrolijke print. Dit is het recept voor de ideale midi jurk en ik ben zo blij met deze aankoop. Ik heb hem gevonden op Vinted en heb hem expres te groot gekocht. Het giletje heb ik een tijdje geleden al gescoord bij Rataplan en dat is ook echt een top aankoop geweest. Deze outfit is trouwens een goed voorbeeld van wat mijn stijl is.

Vintage blouse bij de kringloop

tweedehands kledingaankopen

Een tijdje terug was ik in een kringloopwinkel in Breda en daar viel mijn oog op dit toffe blousje. Het materiaal is wat dikker, zodat je het ook makkelijk kan dragen als een jasje. Het patroontje was ook iets waar ik gelijk verliefd op werd, zo apart maar oh zo  tof.

Oranje vest en vrolijke blouse 

kringloopaankopen

Deze blouse heb ik tegelijk gekocht met de blouse die je net zag. Wederom sprak de print mij aan en de vrolijkheid die ervan af spat. Heerlijk zulke kleurtjes en patroontjes. Het vest heb ik gescoord op Vinted en hier sprak de kleur mij vooral aan. Het is een hele warme kleur die je bij veel outfits kan dragen.

Dot dot dot

Deze te leuke jurk hoort zeker wel tot mijn favoriete tweedehands kledingaankopen. Wat een tof ding is dit zeg! Deze jurk heb ik gekocht op Vinted en ik heb hem iets te groot gekocht en niet zonder reden. Ik hou ervan als een jurk wat oversized valt en  dat vind ik ook leuker om te combineren.

En dit waren mijn tweedehands kledingaankopen alweer! Stuk voor stuk ben ik blij met de items en deze stonden ook allemaal op mijn lijstje. Ik ben geen voorstander van klakkeloos wat kopen en denk altijd na over mijn aankopen. Daarom ben ik extra blij met de kleding die ik heb gekocht, omdat het een bewuste keuze was. 

Wat is jouw favoriet uit dit rijtje?

Share:

7 Reacties

  • byrosann
   Auteur
   23 maart 2020 / 7:02 pm

   Ah wat lief, dankjewel Marloes!

  • 30 maart 2020 / 5:45 pm

   Oh wat een toffe items hem je gescoord! Moeilijk kiezen maar als dan de polkadot jurk. Heb er ook zo een en draag hem met witte docs ( van United Wardrobe).

   • byrosann
    Auteur
    31 maart 2020 / 4:35 pm

    Thanks girl! Ik wil heel graag witte docs, zal ook eens tweedehands gaan snuffelen!

 1. 19 maart 2020 / 10:08 am

  Wat leuk allemaal! Ik heb nu gelijk ook zin om naar een tweedehandswinkel te gaan en daar te gaan shoppen. Al denk ik dat ze momenteel dicht zijn… Even geduld hebben dus en dan ga ik ook opzoek naar van deze leuke outfitjes!

  • byrosann
   Auteur
   23 maart 2020 / 7:06 pm

   Helaas is alles denk wel dicht. Ik ben dan wel heel benieuwd wat jij allemaal gaat scoren! 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.