Dit zijn mijn favoriete podcasts om te luisteren tijdens het wandelen

favoriete podcasts

Elke dag probeer ik wel een fijne wandeling te maken en aangezien ik niet naar de sportschool wil en toch wil bewegen, wandel ik dagelijks. Tijdens het wandelen luister ik graag naar een podcast en uiteraard heb ik ook een aantal favorieten. Ik heb al mijn favoriete podcasts verzameld in dit artikel en vandaag deel ik ze met je.

Wat zijn podcasts?

Een podcast is een soort van radioprogramma die je zelf kan maken en kan beluisteren via Spotify. Je hebt diverse soorten podcasts over heel veel onderwerpen en die kan je gelukkig gesorteerd vinden op Spotify.

Damn, honey de podcast

Damn, Honey is een podcast van Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen. Zij vertellen over alles waar je als vrouw in deze tijd mee moet dealen. Deze meiden hebben ook een boek geschreven, die ik zelf niet heb gelezen, maar wel nog wil lezen. Ik vind dit zo’n ontzettende leuke en diverse podcast en ik herken mij als vrouw zijnde echt in de onderwerpen die aan bod komen.

Wat ik wou dat ik wist

De 26-jarige Kelly deelt in deze podcast haar ervaringen als haar leven als een twintiger. Soms is het leven leuk en soms is het wat minder leuk. Veel herkenbare onderwerpen komen aan bod en dat is ook een reden dat ik deze podcast graag luister.

De Correspondent

Deze podcast bestaat uit meerdere personen die over diverse onderwerpen praten. Ik ben helemaal fan van Emy Demkes omdat zij over de fast fashion industrie praat. Ik vond het eerst even wennen om hiernaar te luisteren, omdat het wordt voorgelezen. Maar na tien minuten was ik eraan gewend en vind ik dit een absolute aanrader!

Laura H de podcast

Deze podcast gaat over de Nederlandse Laura H die samen met haar man en kinderen naar het Kalifaat was vertrokken en weer terugkwam. Destijds was het groot nieuws dat Laura weer terug in Nederland kwam en het is ook een erg fascinerend verhaal. Laura is zelf namelijk ook aan het woord en het is bizar wat ze allemaal beschrijft. Zeker een aanrader!

Couple Goals

In Couple Goals spreken queer koppel Mandy en Roos met allerlei verschillende stellen over hun relatie. Het is een interessante en leuke podcast om naar te luisteren. Bovendien volg ik ze beiden op Instagram en ik vind ze que persoonlijkheid ook al zo tof! Echt een leuke podcast!

Hoe doe jij dat?

Hoe doe jij dat? is een podcast van Youtuber en Instagrammer Diana Leeflang. Diana volg ik al jaren op social media en sinds een jaar is ze anti fast fashion en zet ze zich in voor slow fashion en een groenere levenswijze. In de podcast spreekt ze met diverse mensen over allerlei onderwerpen. Er staan momenteel twee afleveringen online die zeker de moeite waard zijn om naar te luisteren.

Podcast vind ik momenteel erg fijn om naar te luisteren, vooral als het over onderwerpen gaan die diepgang hebben. Ik merk ook echt dat ik dingen leer tijdens het luisteren hiervan en dat is ook een prettige toevoeging. Dit zijn natuurlijk maar een paar podcast en ben ik natuurlijk ook benieuwd of jij nog aanraders hebt.

Wat zijn jouw favoriete podcasts om te luisteren?

 

Share:

6 Reacties

  • byrosann
   Auteur
   31 januari 2020 / 2:33 pm

   Ja het is zo fijn en een wandeling is ook zo voorbij! πŸ˜€

 1. 2 februari 2020 / 12:00 pm

  Oh leuk! Ik luister echt te weinig podcast. Het is tijd om daar verandering in te brengen! πŸ˜€

  • byrosann
   Auteur
   3 februari 2020 / 9:06 pm

   Ik luisterde er voorheen ook bijna nooit naar. Nu ben ik verkocht haha!

  • byrosann
   Auteur
   3 februari 2020 / 9:08 pm

   Diana Leeflang heeft ook een hele prettige stem om naar te luisteren. πŸ˜€

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.