Dit zijn de allerleukste Spotify afspeellijsten deel #2

allerleukste Spotify afspeellijsten

Muziek is iets wat een belangrijk onderdeel is in mijn leven. Bijna altijd heb ik wel muziek aanstaan en mijn voorkeur is ook heel breed. Zo hou ik van jazz, maar kan ik rockmuziek ook waarderen. Een tijdje geleden heb ik al mijn allerleukste spotify afspeellijsten gedeeld en vandaag is het tijd voor deel 2.

Zoals je in mijn vorige artikel al kon lezen heb ik een brede muzieksmaak. De laatste tijd hou ik wat meer van die heerlijke rustige flowy muziek. Zo’n muziekje waar je een glas wijn in je hand hebt en heerlijk naar de mooi tonen van de muziek luistert. Ik kan dan ook echt niet wachten tot we in ons eigen huis wonen. Elke dag een fijne lijst aan en dan ben ik helemaal in mijn element!

Norah Jones Best Of

Norah Jones is een artiest die ik onlangs heb ontdekt. En man oh man wat ben ik fan zeg! Wat een fijne stem en muziek maakt ze! Norah Jones Best Of is een hele fijne afspeellijst als je fan bent van rustige muziek met een fijne vibe.

All Out 70s

Ik ben weer helemaal fan van de afspeellijst All Out 70s. Mijn voorkeuren gaan met fases en ik merk dat ik nu echt in zo’n fase zit dat ik continu naar zulke muziek luister. Vooral in de auto kan ik helemaal losgaan en meezingen met de tekst. Ik vraag me dan altijd af wat andere automobilisten denken als ze mij zo zien haha!

ROOMYB

Romy is een persoon op Instagram die ik al heel lang en heel graag volg. Ze is zo’n tof persoon met een hele fijne vibe en ze inspireert mij ook. Een tijdje geleden deelde ze haar afspeellijst in haar stories en ik wist niet hoe snel ik die moest gaan luisteren op Spotify. Niet alle nummers zijn mijn ding, maar hé ieder zo zijn smaak. De meeste nummers zijn dan wel helemaal mijn ding en ik heb ook een aantal nieuwe artiesten ontdekt. Ik ben fan!

Reading / working music

Weten jullie nog die afspeellijst waarin ik klassieke muziek deelde? Ik heb er nu mijn eigen lijst van gemaakt met de rustige muziek waar ik fan van ben. Super leuk natuurlijk, want zo heb ik alles in één lijst zitten. Daarnaast zorgt deze lijst ook dat als ik druk ben in mijn hoofd, dat ik weer rustig kan worden.

RVD

En als laatste wil ik nog even mijn eigen afspeellijst delen. Deze lijst blijft een groot favoriet bij mij en ik pak hem er dan ook vaak bij. Ik update deze lijst regelmatig met de allerleukste en nieuwste nummers. Je vind dan ook van alles en nog wat omdat mijn muzieksmaak zo breed is.

Zo dit waren de allerleukste Spotify afspeellijsten die ik op het moment veel luister. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe muziek en daarom is mijn vraag ook:

Welke afspeellijsten zijn nou echt helemaal geweldig?

Share:

2 Reacties

 1. 22 september 2020 / 11:17 am

  Leuke lijsten én ook lekker divers! Ik kan me heel erg vinden in jouw muzieksmaak, aangezien ik ook dol ben op al deze muziek. De jaren 70 lijst lijkt me een heerlijke lijst, die ga ik zeker even volgen!
  Yaika onlangs geplaatst…Relax time: 6 manieren om te ontspannenMy Profile

  • byrosann
   Auteur
   23 september 2020 / 11:44 am

   Oeeeh wat leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.