Dit waren mijn lievelings van de maand april

dingen

April is een lange maar leuke maand geweest. Ik heb ondanks de Corona tijd, leuke dingen meegemaakt en weer nieuwe dingen tot mijn lievelings bestempeld. Welke dat zijn? Dat ga ik uitgebreid vertellen in dit artikel.

Ik hou van positiviteit en ik vind het daarom ook heel erg leuk om zo’n artikel te maken. Bovendien is het ook leuk voor mezelf om hier later weer op terug te kijken. De dingen die ik benoem in dit artikel, daar heb ik echt van genoten en gaven mij een blij gevoel.

Ruby Red Trilogy was echt mijn lievelings

lievelings

Zodra ik begon met het lezen van dit boek wist ik dat dit een groot favoriet zou worden. In anderhalve week had ik de drie boeken gelezen en ik ben helemaal fan. Ik werd zo opgezogen in de wereld die de schrijfster heeft gecreëerd, wauw.

Een fijne afspeellijst op Spotify?

Op dit moment is dat mijn eigen afspeellijst RVD. Ik heb weer een heleboel fijne muziekjes gevonden en die lijst maakt mij ook weer enorm vrolijk en blij.

Mijn lievelings kledingstuk?

lievelings

Mijn favoriete kledingstuk in april was mijn oranje tweedehands vest. S’ochtends was het nog niet altijd even warm en daarom deed ik snel dit vest eroverheen. Het verbaasde mij eigenlijk hoe makkelijk ik deze kleur kon combineren met mijn kledingstukken.

Dit was mijn lievelings foto

foto

Deze foto heeft mijn vriend vorige week van mij gemaakt en ik ben zo blij met het resultaat! In Lightroom gebruik ik een preset voor mijn foto’s en die heb ik ook voor deze foto gebruikt. Ik ben heel blij met het resultaat!

Dit eten was zo lekker!

pindakaas met banaan

Iets waar ik de afgelopen tijd helemaal fan van ben is toast met banaan en pindakaas. Wat een lekkere combinatie is dit zeg! Als ik honing tot mijn beschikking heb doe ik daar vaak nog een toefje van op. De combinatie van zoet en smeuïg is zo lekker en echt het proberen waard!

Het geurtje wat ik wel elke dag kan dragen

geurtje

Ik heb Si van Giorgio Armani weer helemaal herontdekt. Van mijn lieve vriend heb ik dit geurtje nogmaals gekregen voor ons driejarig samenzijn en sindsdien draag ik hem weer volop!

Leuk nieuwtje:

Als laatste heb ik nog een ontzettend leuk nieuwtje. Samen met mijn vriend zijn wij op zoek naar ons eerste huis. Oh jongens ik heb zo’n zin in dit avontuur en tegelijk is het ook best spannend. In de huidige huizenmarkt is gewoon niet leuk en dat maakt het ook zenuwslopend. Toch heb ik er vertrouwen in dat we uiteindelijk wel ons perfecte huis krijgen.

Dit waren alweer mijn lievelings van de maand april en ik denk dat ik dit artikel erin ga houden. Het is altijd leuk om terug te blikken op een maand en om te kijken wat nou je lievelings waren. De komende tijd kan het trouwens zo zijn dat er geen artikel online kan komen. Dit omdat het zoeken naar een huis best wel veel tijd kost en daar wil ik ook echt even mijn aandacht op vestigen. Toch wil ik mijn blog niet verwaarlozen en ga ik ook flink vooruit werken zodat ik als ik een keer wat heb, er toch een artikel online kan komen.

Heb jij de laatste tijd ook iets herontdekt?

Share:

12 Comments

 1. 1 mei 2020 / 9:15 am

  Si van Armani is zo lekker! Ik ga deze maand Mei kei hard voor jou duimen dat weet je, jullie kunnen het.

  • byrosann
   Auteur
   5 mei 2020 / 2:01 pm

   Altijd lief jij! <3

 2. 1 mei 2020 / 10:28 am

  Lekker! Banaan met pindakaas! Ik ga het zo ook maken, want nu heb ik er ook zin in 😀
  En wat gaaf dat jullie een huis willen kopen. Het is nu inderdaad wel een lastige tijd, maar het moet lukken! 😀 Super toffe en spannende fase!

  • byrosann
   Auteur
   5 mei 2020 / 1:59 pm

   Haha zo lekker die combinatie he! Ik hoop ook zo dat het ons gegund is. Het is zo zenuwslopend allemaal!

  • byrosann
   Auteur
   5 mei 2020 / 1:55 pm

   We kunnen ook echt niet wachten tot we ons eigen huis hebben. Toch is het wel allemaal heel spannend hoor zo met deze huizenmarkt pff!

  • byrosann
   Auteur
   5 mei 2020 / 1:53 pm

   Thanks girl! Ik hoop het ook! Al is heel het proces best wel stressvol!

 3. 3 mei 2020 / 6:20 pm

  Si is mijn all-time favoriete parfum!
  Lijkt me een leuke boekenreeks, ga ik wat meer van opzoeken.
  Ik heb 2 weken geleden op een week tijd de 4 boeken uitgelezen van ‘After’. Was ook een hele goede reeks, kon de boeken niet wegleggen!

  Groetjes,
  Laura

  • byrosann
   Auteur
   5 mei 2020 / 1:53 pm

   Wauw vier boeken in een week!? Dan waren het echt goede boeken haha!

  • byrosann
   Auteur
   5 mei 2020 / 1:51 pm

   Ik ben zelf ook altijd dol op mijn e-reader. Zo makkelijk ook om mee te nemen! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.