Dit waren mijn hoogtepunten van december

December

Ondanks dat we alweer in de maand januari zitten was december een ontzettende leuke maand met veel leuke dingen. Ik zat er eens over na te denken en het lijkt mij heel leuk om maandelijks mijn hoogtepunten te laten zien. Vandaag laat ik mijn hoogtepunten van december zien

Dag december en hallo januari!

Het nieuwe jaar is voor mij wel wat rommelig begonnen omdat er in de privé sferen het één en ander aan de hand was. Dit was voor mij ook de reden om mijn eigen te focussen op mijn familie en vrienden en even niet te bloggen. Nu ik het gevoel heb dat het weer oké is, wil ik weer lekker artikelen gaan schrijven, want dit is gewoon iets wat ik ontzettend graag doe. Januari is voor mij ook echt een maand om met een schone lei te beginnen en ik heb echt zin in dit jaar! Maar vandaag deel ik mijn hoogtepunten van december met je. Enjoy!

december

1. In mijn pauzes op mijn werk ga ik graag aan de wandel. Als het dan een beetje mooi weer is doe ik mijn oordopjes in en ga ik een flink stuk wandelen.

2. Op maandag ben ik altijd vrij en als het even kan ga ik met mijn moeder gezellig kringlopen. Op deze manier heb ik al zoveel leuke winkels ontdekt en heb ik ook ontzettende leuke tweedehands items aangeschaft.

3. December was voor mij ook de maand dat ik spontaan besloot om mijn website te gaan verhuizen. Heel spannend was het allemaal, maar oh wat ben ik dankbaar en blij dat het gelukt is.

December

4. Dat ik dol ben op tweedehands winkelen is denk ik wel duidelijk. Laatst had ik een prachtige echt leren tas gekocht bij een plaatselijke kringloop. Het mooie van alles was dat ik hem voor € 2,50 heb gekocht.

5. Lang leven de kerstboom. Helaas is die nu weg en moet ik nog minder dan 11 maanden wachten tot hij er weer is.

6. Mijn vriend met het het schattigste hondje ooit. Zijn naam is DJ en het is nog een pup en hij is zo leuk!

December

7. Even lachen naar het vogeltje! Haha, mijn vriend dacht echt oh daar is ze weer hoor met die foto’s.

8. Met mijn schoonzusje en zusje, wat een schatten zijn het ook!

9. Ik ben net een ekster, als het glimt moet ik het hebben. Nou kerst kwam eraan en ik moest en zou glitters en steentjes hebben. Aankomende maandag moet ik weer naar de salon en gaan ze er helaas weer af, maar ik heb er zo van genoten!

kringloop rataplan

10. Ik ging voor het eerst naar kringloopwinkel Rataplan en wauw wat een grote kringloop is dit zeg! Dit is nog maar een klein gedeelte van de kledingafdeling, want het is echt groot.

11. Altijd als ik bij een kringloop ben, snuffel ik graag door de boekenafdeling. Regelmatig zie ik ook leuke boeken en voor een klein prijs neem ik ze weer mee naar huis.

12. Even een kopje koffie drinken in mijn tweedehands blazer. Oh wat ben ik hier blij mee zeg! Het is een mannen blazer en juist die fit vind ik zo tof!

kerst

13. Elk jaar gaan mijn lief en ik op de foto tijdens de kerstdagen. Over een aantal jaar wil ik al die foto’s op een rij zetten en daar een collage van maken.

14. Ook ging ik met mijn vriend een dagje naar Rotterdam en gelukkig heb ik zo’n vriend die het niet erg vind om foto’s van mij te maken. Wij hebben altijd de afspraak dat ik mijn ding doet en hij klikt gewoon telkens door haha!

15. Ik geef toe, dit is niet de meest mooie foto van ons, maar het is er wel één voor in de boeken. Met mijn lief en mijn moeder op de foto vol met flits in ons gezicht haha!

Ja december was een leuke maand

Toch ben ik weer blij dat alles ‘normaal’ is en dat we gewoon weer een routine hebben. Ik merk namelijk dat ik het beste ga op regelmatigheid en die hectiek rond de feestdagen is leuk, maar het is ook gewoon vermoeiend. Ik ben dankbaar dat 2019 zo’n leuk jaar was. Het was geweldig en ik heb mega veel geleerd over mezelf en positieve dingen meegemaakt maar ook wat negatieve. Die dingen horen erbij en ik hoop gewoon dat 2020 net zo’n geweldig jaar mag worden! Dit waren in ieder geval mijn hoogtepunten van december en ik hoop dat je het leuk vond om het te lezen.

Heb jij een fijne december gehad?

Share:

2 Reacties

  • byrosann
   Auteur
   21 januari 2020 / 9:26 am

   Wat lief van je, dankjewel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.