Dit waren mijn hoogtepunten in foto’s van de afgelopen tijd

In een korte tijd is ons leven best wel op zijn kop gezet. Waar we voorheen met dit lekkere weer op een terrasje zaten, doen we dat nu niet. We zitten veel binnen en ik kan me voorstellen dat je er niet altijd even gelukkig van wordt. Toch moet ik zeggen dat ik de afgelopen tijd ook fijne momenten heb gehad. Mijn fijne momenten van maart kon je al eerder lezen in dit artikel. Vandaag leek het mij eens leuk om mijn hoogtepunten van de afgelopen tijd te delen in foto’s.

Mijn hoogtepunten in foto’s

Ik sta graag positief ingesteld en wil graag ondanks dat ik een doemdenker ben ergens het beste van denken. Ik probeer altijd de zonnige kant te belichten en te genieten van de kleine dingen. Daarom wou ik graag dit artikel maken, want hierin wil ik positiviteit in verwerken. De foto’s die ik dan ook ga delen zijn echt fijne momenten geweest en zijn een hoogtepunt geweest in deze dagen.

Picknicken met mijn vriend

mijn hoogtepunten

Dit is een absoluut hoogtepunt geweest en wat heb ik daarvan genoten zeg. Doordat mijn vriend momenteel bij mij thuis zit in verband met Corona, zie ik hem nu elke dag. Voorheen zagen we elkaar vier keer per week, dus het was zeker een omschakeling. Komt er ook nog eens bij dat ik nog bij mijn ouders woon, dus je bent wel samen, maar ook weer niet. Vandaar dat ik echt even met hem alleen wou zijn en daarom gingen we samen picknicken. We hadden wat lekkers gekocht, een drankje meegenomen en gingen lekker op pad. De uren vlogen voorbij en we hebben fijne gesprekken gehad en dat was echt fijn.

Veel lezen

mijn hoogtepunten

Ik las al heel veel en dat is nu nog meer geworden en ik geniet daar enorm van. Doordat ik veel lees heb ik ook best wel wat boeken gekocht in een korte tijd. Hierdoor leer ik ook nieuwe schrijvers ontdekken en momenteel lees ik de boekenserie Ruby Red van Kerstin Gier. Dit is zo’n boekenserie waarvan je vanaf het eerste moment in het verhaal zit en je gewoon niet kan stoppen met lezen.

Beginnen met waterverf is één van mijn hoogtepunten geweest

waterverf

Al vanaf dat ik jong was ben ik creatief ingesteld. Ik schreef graag korte verhalen, wou schrijver worden, wat min of meer nu ook soort van is vanwege mijn blog, en tekende ik ontzettend veel. Nu ben ik begonnen met waterverf en oh wat is dat leuk zeg om te doen. Het is niet alleen maar leuk om te doen, het is ook nog eens heel ontspannend. Zodra ik begin doe ik mijn klassieke muziek op en dan begin ik met schilderen. Ik kan mezelf ook helemaal verliezen en voordat ik het door heb zijn we een paar uur verder

Mijn creativiteit loslaten op mijn kleding

mijn hoogtepunten

Iets wat ik ook graag doe is nieuwe outfit combinaties maken met de kleding die ik heb. Doordat ik nu niet meer naar kringloopwinkels ga en amper meer wat bestel op Vinted of United Wardrobe,ben ik creatiever geworden. Het is leuk om te zien wat je allemaal wel niet kan combineren met de kleding die je hebt. Soms draag ik een niet zo geslaagde combinatie en tja so be it.

En dit waren alweer mijn hoogtepunten in foto’s! Op deze manier laat ik net wat meer van mijn persoonlijke leven zien en dat vind ik echt leuk om te doen. Zulke artikelen lees ik ook graag bij andere mensen, omdat je dan nog meer een beeld krijg van diegene.

Wat was jouw hoogtepunt van de afgelopen tijd?

Share:

9 Comments

 1. 17 april 2020 / 9:51 am

  Wauwie je tweede outfit is echt heel erg leuk! De eerste ook, de derde is niet helemaal mijn ding. Maar hij staat je wel erg goed! Je hebt echt mooie dingen gemaakt al met je waterverf, echt heel erg knap. Doe je dat gewoon zo uit de losse pols?
  marielle onlangs geplaatst…Spotlight stationary – stationary unboxing #1 | VideoMy Profile

  • byrosann
   Auteur
   21 april 2020 / 10:56 am

   Wat lief van je Marielle! Yes doe het uit de losse hand! 😀

 2. 19 april 2020 / 2:39 pm

  Ik vind de waterverf creaties heel tof! Ook mooi dat je iets gevonden hebt, wat ontspannend werkt en waardoor je even alles vergeet. Het lijkt mij heerlijk. Ik kan intens genieten van het kijken van een netflix serie. Ik vergeet dan ook even alles om mij heen en vooral wat ik allemaal nog moet doen. De series ‘Self Made’ en ‘Unorthodox’ heb ik deze week gebingewatched.
  Yaika onlangs geplaatst…Tv time: deze 6 tv programma’s moet je gezien hebbenMy Profile

  • byrosann
   Auteur
   21 april 2020 / 11:04 am

   Aw wat lief van je Yaika! Het is ook zo leuk om te doen en kan er echt uren zoet mee zijn. Ik ben wel heel benieuwd naar de serie Self Made!

  • byrosann
   Auteur
   21 april 2020 / 11:04 am

   Zo lief van je Suzanne!

  • byrosann
   Auteur
   22 april 2020 / 9:58 am

   Zo lief, dankjewel girl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.