Deze spullen voor ons interieur kopen wij pas zodra de meubels er staan

Zoals de meeste van jullie weten heb ik samen met mijn vriend een huis gekocht. Ontzettend leuk natuurlijk en iets waar wij beiden naar uitkijken. Maar als je een huis hebt gekocht, betekent dat er ook spullen gekocht moeten worden. Toch zijn er een aantal dingen waar wij nog even mee wachten. De reden? Straks staat het niet en hebben we het al wel gekocht. Welke dingen het dan zijn? Ik heb ze op een rijtje gezet!

Alle items die ik in het artikel benoem, heb ik gevonden bij OTTO. Naast kleding verkopen ze o.a. ook toffe items voor in huis. Het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen!

Een vloerkleed kopen die goed bij je interieur past

 

Mijn vriend en ik hebben allebei een verschillende stijl. Waar ik niet vies ben van een leuk printje qua vloerkleed, is hij meer van een egale kleur. Gelukkig zijn we tot een compromis gekomen en hebben we een vloerkleed in ons hoofd waar wij allebei blij mee zijn. Toch wachten we met kopen tot de meubels er staan. Dit om een eventuele miskoop te voorkomen.

Gordijnen kopen we pas als de meubels er staan

 

Iets wat ik best wel heb onderschat zijn gordijnen. Het opmeten vind ik lastig en om nu al van tevoren een kleur uit te kiezen vind ik helemaal lastig. Gelukkig laten de huidige bewoners de gordijnen hangen, dus hoeven wij niet gelijk nieuwe gordijnen aan te schaffen. Ik ben van mening dat je pas een kleur voor je gordijnen kan kiezen, als de basis er staat.

Niet teveel decoratie aanschaffen

 

Dit puntje is iets waar ik mij niet altijd aan kan houden. Ik ben dol op decoratie! Maar ik wil ook niet dat we straks zoveel hebben dat we het nergens kwijt kunnen. Of  nog erger, dat we allerlei miskopen hebben gedaan. Dat wil niet zeggen dat ik helemaal niets ga kopen, maar echt details kan ik pas kopen als we erin zitten.

Verlichting moet ook bij het interieur passen

 

Verlichting is iets wat je inrichting kan maken of breken. Vandaar dat we alleen nog maar een eetkamerlamp en een lamp voor in de hal hebben gekocht. Het is best lastig om mooie verlichting te vinden waar je ook nog eens een wauw gevoel bij hebt. Sowieso willen we naast onze eetkamerlamp nog twee a drie sfeerlampen die mooi bij onze eetkamerlamp passen. Gelukkig hebben we nog even de tijd en weet ik zeker dat we straks prachtige verlichting hebben.

Wat heb jij pas later gekocht voor in je huis?

Share:

9 Reacties

  • byrosann
   Auteur
   8 september 2020 / 12:05 pm

   Ohhh gelukkig ben ik niet de enige!

 1. 9 september 2020 / 2:01 pm

  Wij hebben met name ook veel meubels pas vervangen toen we er al woonden. Eerst lekker alles meegenomen en daarna vervangen wat nodig is. Pas toen we er woonden, wisten we pas echt hoe groot we de bank wilden, wat voor tafel goed paste, etc. Als je veelal tweedehands koopt, heb je het voordeel dat je het meteen mee kunt nemen en niet 4 maanden hoeft te wachten op een bankstel.
  Hermien – KouweKleren onlangs geplaatst…Slow brand Urban Medley maakt accessoires van peace silkMy Profile

  • byrosann
   Auteur
   16 september 2020 / 3:52 pm

   Dat is inderdaad ook een goed idee! Wij hebben gelukkig wel alles ruim van tevoren besteld en ik hoop daarom ook dat het op tijd geleverd gaat worden.

 2. 10 september 2020 / 9:07 am

  Dat vloerkleed vind ik helemaal geweldig! Verlichting vind ik ook belangrijk, maar super moeilijk! Vooral vloerlampen vind ik lastig om te kiezen.

  • byrosann
   Auteur
   16 september 2020 / 4:40 pm

   Daar ben ik het ook zeker mee eens! Hoe graag ik nu al van alles wil kopen, het is nog geen wijsheid.

 3. 10 september 2020 / 1:16 pm

  Wij hebben pas later een lichtroze kleed gekocht. Dat wilden we wel, maar we hadden er een tijd geen budget voor. Lampen vonden wij ook heel lastig. Pas later is er nog een lamp voor op de vloer bijgekomen. Bij de meeste dingen die later zijn gekomen, merkte ik ook pas tijdens het wonen in het huis dat ik ze miste.
  Marloes onlangs geplaatst…Studentenleven | Statistiek geeft mij stressMy Profile

  • byrosann
   Auteur
   16 september 2020 / 10:42 am

   Wat gaaf een lichtroze kleed! Dat krijg ik er bij mijn vriend niet in haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.