Deze producten heb ik standaard in mijn voorraadkast liggen

Producten standaard voorraadkast liggen

Een goed gevulde voorraadkast is echt een musthave in huize Bakker. Niets is zo vervelend als je iets wilt maken en je de basis producten ervan niet op voorraad hebt staan. Daarom is de voorraadkast bij ons thuis altijd goed gevuld en als het op is, dan vul ik het weer aan. Ben je benieuwd geworden welke producten wij standaard in de voorraadkast hebben liggen? Lees dan snel verder!

Onze voorraadkast

Wij hebben het geluk dat wij een inbouwkast hebben in ons huis. Zo besparen wij hiermee ruimte en is de voorraad ook in een aparte kast. Het is wel de kunst om dit netjes te houden. maar gelukkig heb ik een man die dol is op het netjes houden van onze voorraadkast. Ik moet ook eerlijk zeggen dat dat wel nodig is, aangezien ik er nog weleens een rommeltje van kan maken, oeps!

Het is heel fijn om een x aantal producten op voorraad te hebben staan. Zo heb je altijd iets in huis en hoef je daarvoor niet eerst naar de supermarkt. Zo heb ik laatst dit heerlijke Appel Crumble recept gemaakt, met producten die ik op voorraad had staan.

Deze producten heb ik standaard in mijn voorraadkast liggen

Als er een product op is, dan schrijven wij dit gelijk op in ons concept boodschappenlijstje. Hier komen dingen op te staan die in de loop van de week opgaan, of als we datgene graag willen hebben met de nieuwe boodschappen. Als ik namelijk ergens een hekel aan heb, dan is het aan het misgrijpen van je producten en ingrediënten. Maar welke producten heb ik dan standaard in mijn voorraadkast liggen?

 • Afbakbroodjes bruin en wit
 • Pitabroodjes
 • Wraps

 • Aardappelen
 • Zoete aardappelen
 • Zilvervliesrijst
 • Volkoren pasta
 • Normale pasta
 • Lasagna

 • Tomatenblokjes
 • Tomatensaus

 • Bouillonblokjes
 • Blikgroenten
 • Knakworsten in blik

 • Amandelmeel
 • Volkorenmeel
 • Tarwebloem
 • Bloem
 • Zakjes vanillesuiker
 • Zelfrijzend bakmeel
 • Bakpoeder
 • Maizena
 • Vanille extract

 • Beschuit
 • Crackers
 • Volkoren crackers
 • Havermout
 • Cranberry’s
 • Hagelslag o.a.
 • Cornflakes

 • Koek
 • Snoep
 • Chips
 • Noten
 • Kroepoek

 • Wcpapier
 • Keukenrol
 • Afwasmiddel
 • Diverse schoonmaakartikelen
 • Afvalzakken
 • Pendaalemmerzakken
 • Groentezakken
 • Zakken voor plastic

 • Rode wijn
 • Witte wijn
 • Diverse soorten frisdrank

 • Koffie
 • Thee
 • Suikerklonten
 • Koffiemelk

 • Witte bastardsuiker
 • Bruine bastardsuiker
 • Zoetstof

 • Kaneel
 • Paprikapoeder
 • Knoflookpoeder
 • Peper
 • Zout
 • Italiaanse kruiden
 • Gemberpoeder

 • Ketjapmanis
 • Olijfolie
 • Wokolie
 • Diverse soorten sauzen

Dit zijn de producten die ik standaard in mijn voorraadkast heb liggen. Daarnaast heb ik ook nog een koelkast, vriezer en fruitmand die goed gevuld is. Als jullie daar een lijstje van willen zien, laat het mij dan zeker even weten hieronder in de comments! 🙂

Heb jij ook een goed gevulde voorraadkast?

Share:

2 Reacties

  • byrosann
   Auteur
   29 januari 2021 / 12:58 pm

   Ja dat heb ik ook altijd standaard in huis, alleen dat ligt dus niet in de voorraadkast haha. Boven de koelkast liggen die in een bakje en de eieren liggen ook in de keuken haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.