Deze nog niet zo bekende Netflix series zijn echt de moeite waard om te kijken

Deze nog niet zo bekende Netflix series zijn echt de moeite waard om te kijken

Op Netflix staan er heel veel series en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Regelmatig kom ik ook artikelen tegen met leuke series die je op Netflix kan kijken. Toch zie ik vaak dezelfde series in die artikelen terug komen en daarom leek het mij eens leuk om mijn favorieten te delen. Dit zijn naar mijn mening Netflix series die je niet zo vaak tegen komt als tip en toch zijn ze de moeite waard om te kijken. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

De series die ik deel zijn series die echt favorieten zijn. Ik hou van historische, spannende en humoristische series. Ook series met een goed verhaal spreken mij enorm aan. Misschien ontdek je door dit artikel wel een hele nieuwe serie! Veel plezier met lezen!

Reign

Netflix series

Reign is een groot favoriet bij mij. Dit in combinatie met geschiedenis en Mary Queen of Scots, maakt dit een geweldige serie. De kostuums zien er ook prachtig uit en ook al klopt het verhaal niet altijd, het geeft in grote lijnen haar leven weer. De actrice die Mary speelt is ook een goede actrice die haar personage goed neerzet.

Vikings

Netflix series

Op zich wel een bekende serie, al zie ik hem niet zo vaak tussen artikels staan. Toch is dit ook een hele toffe serie. Één van mijn lievelingsaspecten is de Noorse mythologie en omdat ik er veel over gelezen heb, herken ik hier veel dingen in terug. Bovendien is de acteur die de hoofdpersonage speelt ten eerste heel goed en tweede heel knap. Tja het oog wilt ook wat haha!

Anne with an E

Netflix

Als er een serie is die je echt moet gaan kijken dan is het wel Anne with an E. Elke aflevering gingen er zoveel emoties door mij heen. Van huilen tot lachen en van lachen tot weg zwijmelen in romantische scenes. Ik denk  dat deze serie echt wel één van mijn favoriete is aller tijden. Het is heel jammer dat ze de serie hebben gecanceld want ik zou hem absoluut verder gaan kijken!

Outlander

Serie

Inmiddels is deze serie best wel bekend en dat snap ik heel goed! Outlander heb ik gezien in de tijd dat hij net uit was en ik was gelijk verliefd. De fijne personages, het mooie landschap en de prachtige verhaallijn. Mocht je nog een serie zoeken om te kijken, dan kan ik je Outlander echt aanbevelen!

The Originals

Netflix

Misschien ben je bekend met The Vampire Diaries, of misschien wel helemaal niet. The Orginals is een spin off van deze bekende serie en man oh man wat een geweldige serie is dit zeg. In The Vampire Diaries maakte je kennis met The Originals. Dit zijn de eerste vampiers en vandaar ook de naam The Originals. In die serie leerde ik ook het personage Klaus kennen en echt hij en ik zijn al een match vanaf het begin. Wat een prachtig personage is dit zeg! Zo lekker sluw, gemeen, fijn accentje en heerlijk is heerlijk een leuk koppie om naar te kijken. Aanrader dus!

Dit waren de series alweer die je echt niet mag missen op Netflix. Sommigen zijn wellicht wat bekender dan de ander en toch neemt dat niet weg dat het stuk voor stuk goede series zijn. Als je Netflix moe bent, heb ik ook nog leuke tips om te kijken op Videoland. Als je hier op klikt dan kom je op dat artikel terecht. 🙂

Heb jij nog een fijne serie om naar te kijken?

Share:

5 Reacties

 1. 28 april 2020 / 11:45 am

  Leuk artikel! Het grappige hieraan is dat ik de titels wel allemaal ken, maar er geen eentje heb gezien. Oeps. Is het de moeite waard?
  Op mijn lijstje staan: Stranger Things, Jan de Lichte, El Silencio del Pantano, Hyena en A-typical.
  Mitchel onlangs geplaatst…Lang leve de monarchie! Happy birthday WillempieMy Profile

 2. 28 april 2020 / 1:21 pm

  Yes, ik was op zoek naar een nieuwe serie, dus je artikel komt goed uit! Ik heb al deze series nog niet gezien. Ik houd ook erg van series met een historisch tintje. Zelf heb ik dit weekend ‘Unorthodox’ gekeken. Dit is ook zeker een aanrader!
  Yaika onlangs geplaatst…Personal struggle: Afstuderen tijdens de CoronacrisisMy Profile

 3. 28 april 2020 / 3:10 pm

  Vikings is idd erg leuk. Saiki K is een van mijn pareltjes op Netflix. Zo grappig. En Mad Men, ook al ouder, en geen Netflix original, maar wel heel erg goed.
  Echt onbekend is volgens mij Great News: heel lief en grappig, tikkeltje romantische comedy, maar vooral gewoon goed.

 4. 28 april 2020 / 8:23 pm

  Dit soort artikels zijn zo handig! Dank voor het delen. 🙂 Mij lijkt de Anne with an E een hele toffe. Binnenkort maar eens aan beginnen.

  Liefs
  X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.