Deze dingen die ik doe zijn best wel raar

Wekelijks vraag ik mezelf af of ik wel helemaal normaal ben, want serieus sommige dingen die ik doe zijn echt raar. Gelukkig ben ik niet de enige en heeft iedereen zijn of haar rare trekjes en jawel vandaag ga ik die van mij delen. Ben je benieuwd naar mijn rariteiten? Lees dan snel verder!

Raar

Ik check wel tien keer of mijn lichten van mijn auto uitstaan en of die op slot zit. #raar

Ja dit is zo’n rariteit van mij. Elke keer als ik uit de auto stapt en hem op slot doet check ik eerst of de lichten uitstaan. Nadat ik mezelf er wel twintig keer van overtuigd hebt dat dat echt zo is, check ik of mijn auto wel op slot staat. De laatste tijd film ik zelfs dat ik de deur op slot doe. Raar toch?

Als ik iets kwijt ben dan wil ik het gelijk vinden en het maakt mij dan niet uit hoe laat het is

Ik weet niet of dit echt raar is, maar als ik iets kwijt ben dan moet het nog dezelfde dag en het liefst nog binnen 30 minuten gevonden worden. Oh en als ik het dan niet kan vinden is er paniek en wil ik dat iedereen mee helpt met zoeken..

De combinatie salami en hagelslag op brood is zo lekker

Oh dit is zo lekker! Hetzelfde geld voor pindakaas en hagelslag. Ik ben gewoon een sucker voor rare combinaties haha!

Ik ruik aan alles en dat is best wel raar

Ja sorry hoor als ik dit zo lees dan denk ik echt dat er wat mis is met mij. Maar het is toch echt, ik ruik aan alles en dan vooral aan eten.

Volgens andere mensen ben ik raar omdat ik geen kaas lust

Maakt het mij nog raarder als ik erbij vertel dat ik ook geen melk en boter lust? Als ik dit soms vertel aan mensen krijg ik altijd hele grote ogen haha! Tja voor mij is het niet meer dan normaal, maar voor andere is dit misschien wel wat vreemd.

Ik loop graag zonder geluid

Volgens mijn moeder sluip ik graag en ik moet hier nog steeds hardop om lachen. Maar ik vind het wel fijn om te lopen zonder geluid te maken, soms wil ik namelijk niet dat mensen weten dat ik in de buurt ben. Haha wauw oké dit klinkt gewoon echt raar!

Als ik enthousiast ben dan ga ik steeds harder praten

Ik kan hier echt niets aan doen en het is voor mijn omgeving soms best vervelend denk ik. als ik enthousiast ben gaat mijn stem gewoon drie octaven omhoog en in mijn enthousiasme ben ik dan bijna aan het schreeuwen haha! Overigens reageer ik ook zo als ik boos ben hoor dan hoor je mij helemaal goed.

ik wil het putje in de gootsteen niet schoonmaken als er prut in zit

Dit vind ik zo vies om te doen! Ik heb geen idee waarom, maar ik doe het echt niet graag. Bij het tafel opruimen zeg ik bij voorbaat al dat ik het absoluut niet wil doen. Natuurlijk kom ik er niet altijd onderuit en een enkele keer moet ik het wel doen, nou dan gruwel ik helemaal bah!

Zoals je leest doe ik best wel rare dingen en ik moet er zelf stiekem wel om lachen. Gelukkig heeft iedereen zijn of haar rare trekjes en hoort het er nou eenmaal bij. Ik ben nu wel heel benieuwd of jij rare trekjes hebt. Laat het mij weten hieronder in de comments.

Share:

4 Reacties

  • byrosann
   Auteur
   19 december 2019 / 9:11 pm

   HAHA gelukkig ben ik niet de enige?

 1. 20 december 2019 / 10:03 am

  Ruiken heb ik niet echt, heb juist dat ik alles moet aanraken als ik iets zie wat ik interessant vind. haha

  • byrosann
   Auteur
   20 december 2019 / 10:23 am

   Hahaha ooh dat had ik er ook wel in kunnen zetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.