Deze boeken heb ik gelezen in maart

gelezen in maart

Dit jaar ben ik begonnen aan een nieuwe reading challengeDe bedoeling is 35 boeken in 2021 te gaan lezen en ik vind het een toffe uitdaging. Elke maand zal ik je vertellen welke boeken ik heb gelezen en of dit een aanrader is. Ik heb drie hele leuke boeken gelezen in maart en die ga ik in dit artikel verder uitlichten.

Twilight Breaking Dawn

gelezen in maart

Elk jaar lees ik de boeken van Twilight opnieuw. Net als de Harry Potter boeken zijn dit boeken die ik ontzettend graag lees. In maart heb ik het laatste boek van de Twilight serie gelezen genaamd Breaking Dawn. Dit is tevens ook mijn favoriete deel, omdat er zoveel leuke en interessante dingen gebeuren. Aangezien ik ze elk jaar lees, is het geen verrassing als ik zeg dat het een dikke aanrader is.

Shadow and Bone – 1e boek van de Shadow and Bone trilogy

gelezen in maart

Een boekenserie waar ik onlangs aan ben begonnen is de Shadow and Bone trilogy, geschreven door Leigh Bardugo. Deze serie stond al tijden op mijn lijstje en wou ik dolgraag gaan lezen. Doordat ik las dat er een serie van komt op Netflix, besloot ik er eindelijk aan te beginnen. Er werd gezegd dat de boeken qua details lijken op de wereld van Harry Potter. Nou hier kan ik ze geen ongelijk in geven. Doordat er veel details worden verteld, wordt je helemaal in het verhaal gezogen. Het 1e boek had ik dan ook zo uitgelezen en ik hunkerde naar meer. Gelukkig heeft deze serie nog een 2e en 3e deel.

Shadow and Bone: Siege and Storm

gelezen in maart

Nadat ik klaar was met het 1e boek van de Shadow and Bone trilogy, begon ik gelijk in het 2e deel Siege and Storm. Hij begon heel leuk en interessant, maar toch merkte ik dat ik hem er minder bij pakte. Waar ik normaal gesproken boeken binnen een paar dagen uit heb, heb ik hier een week of twee over gedaan. Ik kwam er maar niet doorheen. Toch heb ik hem uitgelezen en aan het einde werd het boek wel weer heel spannend en ben ik blij dat ik hem heb uitgelezen. Toch is dit niet mijn favoriete boek die ik heb gelezen in maart. Momenteel ben ik bezig met het 3e boek en ik kan nu alvast verklappen dat die veel leuker is.

Dit waren de boeken alweer die ik heb gelezen in maart. Normaal gesproken lees ik veel meer, maar soms heb je gewoon dat het er niet van komt. Dat hoort erbij. Volgende maand hoop ik in ieder geval meer boeken te kunnen lezen.

Welk boek heb jij onlangs gelezen?

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.