Deze afspeellijsten op Spotify zijn mijn lievelings

afspeellijsten op spotify

Muziek is altijd al een belangrijk onderdeel in mijn leven geweest. Al sinds jongs af aan luister ik graag naar muziek en toen Spotify kwam, kon ik mijn geluk niet op. Inmiddels gaat er geen dag voorbij dat ik niet naar deze streamingdienst luister en daarom dacht ik hé, laat ik mijn favorieten afspeellijsten eens delen. Daarom presenteer ik hierbij; deze afspeellijsten op Spotify zijn mijn lievelings.

Mijn muzieksmaak is heel uitgebreid en ik hou van veel soorten muziek. Bij mij gaat het er niet om dat iets populair is, ik moet de muziek voelen en er echt een fijne vibe bij hebben. Mijn smaak gaat dus alle kanten op, van rap naar dance en van klassiek naar rock. Momenteel nu ik dit artikel aan het schrijven ben, luister ik naar klassieke muziek.

Concentrate/study//work//read afspeellijst

Deze afspeellijst is zo’n uitvinding voor mij geweest. Vooral betreft mijn hoofd leegmaken, geconcentreerd werken en lezen is deze lijst een topper. In deze afspeellijst zitten vooral veel instrumental songs van films en dat is zo leuk om naar te luisteren! Ook tijdens het lezen zet ik deze lijst regelmatig op en dat zorgt ervoor dat ik helemaal in het boek zit.

Walking music

Onder het wandelen pak ik graag deze walking music afspeellijst erbij. Het motiveert mij om daadwerkelijk hele stukken te gaan lopen. Met muziek van deze tijd, maar ook zeker muziek van wat langer geleden. Als ik geen muziek aan het luisteren ben, dan luister ik graag naar een fijne podcast.

Q-Music het foute uur afspeellijst

Ik ben een groot voorstander van het foute uur en ik ga hier altijd helemaal op los. Je hebt op Spotify heel veel van die trowback lijsten, maar ik vind dat deze afspeellijst echt wel veel variatie heeft. Hier word ik nou spontaan vrolijk van.

New Music Friday

Regelmatig ben ik op zoek naar nieuwe muziek en de afspeellijst die ik daarvoor gebruik is New Music Friday. Lang niet alle muziek vind ik hierin leuk. Toch heb ik hier mijn meest favoriete nummers in gevonden. Ik vind het dan ook vooral tof om iets te vinden wat nog redelijk onbekend is.

RVD afspeellijst

Als laatste mag mijn eigen afspeellijst ook niet ontbreken. Hier zit echt een mix van alles wat en dat vind ik ook het leuke aan deze afspeellijst. Er is altijd wel muziek waar ik op dat moment zin in heb. Daarom maakt deze lijst ook één van mijn favoriete afspeellijsten op Spotify

En dit waren mijn favoriete afspeellijsten op Spotify! Ik ben heel benieuwd of je toevallig op mijn persoonlijke lijst na dan iets ken? En heb jij een bepaalde muzieksmaak? Laat het mij dan zeker weten hieronder in de comments!

Share:

12 Reacties

 1. 3 april 2020 / 11:13 am

  Bedankt voor de tips! Ik ben altijd wel op zoek naar fijne speellijsten als ik aan het werk en schrijven ben.

  • byrosann
   Auteur
   9 april 2020 / 3:43 pm

   Graag gedaan! 😀

 2. 4 april 2020 / 10:29 am

  Leuke lijstjes! Ik kan ook wel wat nieuwe lijstjes gebruiken. Dus ik ga ze één voor één beluisteren en kijken welke mijn favoriet is. Ik ben ook wel benieuwd naar het nieuwe nummer van Anouk.

  • byrosann
   Auteur
   9 april 2020 / 3:44 pm

   Wat lief Iris!!

 3. 4 april 2020 / 2:53 pm

  Het foute uur vind ik ook zo leuk! De nummers op deze playlist zijn ook fantastisch, kan ik blijven herbeluisteren!

  • byrosann
   Auteur
   9 april 2020 / 3:44 pm

   Dat heb ik dus ook! Gaat ook nooit vervelen haha!

 4. 4 april 2020 / 3:39 pm

  Spotify draait bij mij ook altijd overuren. Grappig, ik heb ook niet echt één muziek genre waar ik graag naar luister. Iedere vrijdag check ik ook altijd even de New Music Friday lijst. Waarschijnlijk weet je dit al, maar Spotify maakt ook een gepersonaliseerde lijst met nieuwe muziek speciaal voor jou genaamd: Jouw Release Radar. Echt een aanrader om even wekelijks te checken :)!
  Yaika onlangs geplaatst…Personal struggle: Hoe maak ik de wereld een stukje mooier?My Profile

  • byrosann
   Auteur
   9 april 2020 / 3:46 pm

   Yes ik ben bekend met die lijst en die check ik ook regelmatig. Sommige periodes heb ik echt het idee dat er even geen leuke nieuwe nummers zijn. Dan is de gepersonaliseerde lijst een redder in nood!

  • byrosann
   Auteur
   9 april 2020 / 3:46 pm

   Heerlijk hoor muziek luisteren!

  • byrosann
   Auteur
   9 april 2020 / 3:47 pm

   Dat doe ik ook inderdaad, want soms weet ik het gewoon echt niet meer haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.