Deze 4 dingen staan op mijn wishlist die ik graag wil hebben

Bijna iedereen die ik wel ken heeft iets wat hij of zij graag wilt hebben.  Ik heb ook mijn wishlist dingen staan die ik graag nog zou willen hebben. Welke items dat zijn? Dat vertel ik je in dit artikel.

First things first. Ik voel mij genoodzaakt om bij zo’n artikel als dit een disclaimer te schrijven. Allereerst wil ik vertellen dat de items die op mijn lijstje staan, dingen zijn die er al een tijd op staan. Bovendien draait mijn leven niet om spullen en is het een luxe dat ik het geld heb om überhaupt zulke items te kunnen kopen. Het wil bovendien ook niet zeggen dat ik alles achter elkaar of in één keer koop. Ik ben het type persoon dat best wel goed en lang nadenk voordat ik een wat duurdere aankoop doet. 

Bloodlines boekenserie staat hoog op mijn wishlist

wishlist

Als je mij kent of al wat langer volgt, dan weet je denk ik wel dat ik fan ben van boeken. De boekenserie Bloodlines staat best wel hoog op mijn wishlist. Waarom? Ik heb van de schrijfster Richelle Mead de Vampire Academy al gelezen. Bloodlines is een spin off en die moet ik gewoon in mijn collectie hebben. De reden dat ik ze nog niet heb gekocht, is omdat ik eerst eens andere boeken die ik heb moet gaan lezen.

Een nieuwe laptop

wishlist

Mijn huidige laptop is imiddels gok ik zo’n vier a vijf jaar oud. Daardoor merk ik dat hij soms iets trager is en hij heeft hier en daar wat mankementen. Het heeft geen prioriteit, maar als het geld er is dan wil ik wel graag een nieuwe laptop kopen. Van Lenovaheb je een laptop die je kan ombuigen tot tablet. Dit lijkt mij zo’n fijne toevoeging en bovendien is hij lichter en wat kleiner. Nogmaals het heeft geen haast, al wil ik hem het liefste morgen al kopen haha!

Mijn telefoon is ook aan vervanging toe

wishlist

Mijn telefoon de Samsung Galaxy S8 is 3 jaar oud en ik merk in de afgelopen maanden dat hij opeens achteruit gaat. Hij is wat langzamer en de fotokwaliteit is niet zoals die was. Dat heeft mij aan het denken gezet en nu wil ik dus de Samsung Galaxy S10 graag hebben.

Kimono van Sissel Edelbo staat op mijn wishlist

Oké deze kimono zit al letterlijk drie weken in mijn hoofd. Ik ga bijna dagelijks wel naar de webshop toe om de prachtige kimono’s te bekijken. Waarom ik hem nog niet gekocht heb is eigenlijk heel simpel. Heb ik het nu perse nodig? Nee. Het is meer een extra die ik graag wil hebben en dat staat momenteel niet als prioriteit. Mijn grootste prioriteit is een huis inrichten en dat gaat al heel veel geld kosten.

Mijn wishlist is steeds korter aan het worden. Onlangs heb ik de Fitbit Versa 2 alvast voor mijn verjaardag mogen krijgen en daar ben ik zo blij mee! Alle items die dan ook op mijn lijstje staan, zijn items waar ik goed over nadenk. Door er goed over na te denken, waardeer ik de items ook meer. Daarom denk ik ook dat ik dat ook ga hebben bij de dingen die ik vandaag met jullie heb gedeeld.

Heb jij nog wat op je wishlist staan?

Share:

5 Reacties

 1. 17 juli 2020 / 1:06 pm

  Ik snap dat je dagelijks terug gaat naar de site om te kijken naar die kimono, hij is echt prachtig. Ik vind het zo goed van je dat je hem niet koopt, ondanks het feit dat je hem heel graag wilt! Mijn laptop is deze week gecrasht, als hij niet gemaakt kan worden, dan zal ik een nieuwe laptop moeten kopen. Stond niet echt op mijn wishlist, maar zonder laptop kan ik helaas niet leven haha.
  Yaika onlangs geplaatst…Update over mijn leven: alles gaat even misMy Profile

  • byrosann
   Auteur
   22 juli 2020 / 3:16 pm

   Een laptop is gewoon echt een musthave haha!

 2. 20 juli 2020 / 5:07 pm

  Grappig, ik had voor deze week een soortgelijke post gepland. Bovenaan mijn lijstje staat een supboard. Bloodlines is mooi, tenminste, de eerste drie boeken, de laatste drie heb ik nog niet gelezen.
  jenn onlangs geplaatst…Dingen waar ik vroeger mee speeldeMy Profile

  • byrosann
   Auteur
   22 juli 2020 / 3:17 pm

   Ik ben nu echt heel erg benieuwd naar Bloodlines haha!

 3. 23 juli 2020 / 8:59 pm

  O die telefoon heb ik dus ook naar gekeken maar ik ben voor de A50 gegaan. Ik haal mijn telefoons altijd tweedehands bij Cex werken van die heerlijke nerds die alles van die telefoons weten. Ze hebben me absoluut niet teleurgesteld. Op mijn lijstje staat een LP van de Cranberries No Need to Argue.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.