Deze 12 budget dingen kan je doen met Valentijnsdag

Valentijnsdag

Vrijdag is het Valentijnsdag en dan zou je op deze dag je partner extra in het zonnetje kunnen zetten. Zelf heb ik hier gemengde gevoelens over, want aan de ene kan hou ik van die romantiek op deze dag, maar aan de andere kant kan je je partner altijd blij maken. Toch wou ik hier een artikel over schrijven, want er zijn zat mensen die misschien wel wat willen doen, alleen nog niet weten wat. Daarom geef ik vandaag wat tips wat je kan doen op Valentijnsdag, zelfs als je niet veel te besteden hebt.

Wat kan je allemaal gaan doen op Valentijnsdag?

♥ Een strandwandeling is altijd een goed idee en is ook nog eens romantisch. Ga daarna lekker in zo’n strandhuisje zitten met een kopje koffie of wat je ook wil drinken en je date is geslaagd!

♥ Geen zin in het strand? Als het mooi weer is kan je ook een fijne boswandeling maken.

♥ Als je dol bent op bordspelletjes, ga dan een spelletjesmiddag houden. Maak lekkere hapjes, zorg voor wat drinken en gamen maar!

♥ Meer zin in een film of een serie? Ga dan een marathon houden en kies om en om een leuke film uit.

♥ Maak een hoe overleef ik pakketje met al zijn of haar lievelingseten en laat het hem of haar proeven met een blinddoek om.

♥ Steek wat kaarsjes aan, doe een zacht muziekje op en praat eens met elkaar over de toekomst, of over wat dan ook. Soms is het gewoon heel fijn om gesprekken te hebben met elkaar zonder invloeden van buitenaf.

♥ Ga een film kijken en elke keer als jullie een vooraf afgesproken woord of zin horen moeten jullie een slokje (alcoholisch) drinken nemen.

♥ Schrijf op briefjes de dates die jullie nog willen gaan doen dit jaar en doe ze in een glazen pot. Voortaan pak je elke keer een briefje eruit met de date voor de desbetreffende dag.

♥ Als je iets meer geld te besteden hebt, ga dan lekker uiteten en begin eerst met het toetje. Zo leuk om eens te doen!

♥ Wanneer je samenwoont zou je overal lieve post its kunnen opplakken. Wedden dat dit gewaardeerd wordt?

♥ Overigens doet een massage of een kriebelsessie het ook altijd goed.

♥ Vertel eens aan elkaar waarom je zo gek bent op de ander.

Nu is natuurlijk de vraag: Ga jij Valentijnsdag vieren?

Share:

2 Comments

 1. 10 februari 2020 / 10:53 am

  Leuke tips! Mijn vriend en ik doen eigenlijk nooit iets met Valentijnsdag, soms een lief berichtje of iets, maar vaak niet heel veel bijzonders. Ik zou het stiekem wel willen haha!

  • byrosann
   Auteur
   10 februari 2020 / 12:07 pm

   Haha zo herkenbaar dit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.