Deze 10 blije momenten zorgde ervoor dat maart een leuke maand was

blije momenten

Maart is een maand waarin er veel dingen zijn gebeurd. Door het Corona virus is heel onze wereld op zijn kop gezet en dat is nogal niet wat. Toch was maart niet allemaal rot en vervelend. Ik heb mijn blije momenten verzameld en die deel ik met je in dit artikel.

Een beetje positiviteit kan geen kwaad en ik merk dat ik daar ook echt behoefte aan hebt. Ja er is veel aan de hand momenteel, maar er zijn ook nog hele mooie dingen die we echt niet mogen vergeten. Zoals dat bijvoorbeeld de lente is begonnen, dat is iets moois!

Mijn blije momenten

☺De lente is weer begonnen, alles staat in bloei.

☺Ik heb een nieuwe koptelefoon besteld waar ik intens blij mee ben,

☺ Momenteel lees ik alle boeken van Harry Potter in het Engels en dat vind ik echt weer leuk om te lezen.

☺ Instagram begin ik weer steeds leuker te vinden. Dit was namelijk een tijdje wat minder.

☺ Elke dag krijg ik weer een gelukkig gevoel van al mijn mooie kledingstukken.

☺ Samen met mijn vriend volg ik de serie Vikings en dat is zo’n gave serie!

☺ Onlangs ben ik met mijn zusje ergens naartoe gereden en daar zijn we soort van gaan picknicken. Heerlijk in de zon met wat lekkers, een goed boek erbij en elkaars gezelschap.

☺Ik ben weer begonnen met Simsen en oh wat is dat toch verslavend.

☺ Doordat ik nu veel binnen zit, waardeer ik de kleine dingen steeds meer en meer. Ik kan er nu intens van genieten om een wandeling te maken met mijn koptelefoon op. Het zijn echt de kleine dingen die zo gewaardeerd worden.

☺ Hele dagen spelletjes spelen en dan met name Ticket to Ride. Wat een geweldig spel is dat zeg! Echt een aanrader!

In maart heb ik zoals je kan lezen ook zeker blije momenten mogen ervaren en dat vind ik heel fijn. Het zijn toch de kleine dingen die het hem doen en dat blijkt maar weer. Ik ben dan ook heel benieuwd wat april ons gaat brengen, vooral ook rondom het Corona virus. Het is een lastige tijd maar ook hier komen we weer uit! Straks als alles voorbij is ga je tegen dingen heel anders aankijken en dat is ook iets positiefs.

Wat waren jouw blije momenten van maart?

Share:

8 Comments

 1. 1 april 2020 / 6:41 pm

  Wat goed dat je de kleine dingen steeds meer waardeert! Schrijf er elke avond voor je gaat slapen een paar op! Ik ben blij dat maart je zoveel fijne momenten heeft gebracht. Hopelijk wordt april ook weer zo fijn!

  • byrosann
   Auteur
   9 april 2020 / 3:47 pm

   Oh dat is een goed idee, dat ga ik doen! Leuk ook om terug te lezen!

  • byrosann
   Auteur
   9 april 2020 / 3:50 pm

   Het is ook heel leuk om dat later terug te lezen. 🙂

 2. 3 april 2020 / 1:41 pm

  Fijn zulke blije momentjes. Nu juist het moment om die meer te waarderen 🙂

  • byrosann
   Auteur
   9 april 2020 / 3:50 pm

   Klopt helemaal! 😀

  • byrosann
   Auteur
   9 april 2020 / 3:50 pm

   Dit weer maakt mij echt zoveel gelukkiger!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.