Joehoe, daar ben ik weer! Tijd voor een persoonlijke update!

Persoonlijke update

Zo dat is een tijd geleden! Het laatste artikel dat online is gekomen op mijn blog was eind juli. In dat artikel vertelde ik dat ik met vakantie ging en even een break nam. Die break is wat langer geworden dan verwacht en in deze persoonlijke update vertel ik hoe het nu met mij gaat.

Heel veel spullen kopen voor ons huis

In de twee weken van mijn vakantie heb ik vooral met mijn vriend spullen gekocht voor ons huis. Eind oktober krijgen wij de sleutel en er moet gewoon heel veel gekocht worden. Gelukkig hebben we veel kunnen kopen en kan ik wel zeggen dat we de basis wel hebben. Naast spullen kopen voor ons huis hebben wij ook tijd samen doorgebracht. We zijn naar de dierentuin geweest, hebben een museum bezocht en zijn een dag naar Utrecht geweest. Het was heel leuk allemaal, maar ik moet toch zeggen dat ik veel prikkels heb gehad.

Niet lekker in mijn vel

Na mijn vakantie heb ik niet lekker in mijn vel gezeten. Dit kwam door o.a. verkeerde voeding, amper beweging en geen tijd voor mezelf nemen. Daarbij kwam die bloedhitte er nog bij en was ik er echt even klaar mee. Daarom besloot ik om nog niet te gaan bloggen, want ik had er totaal geen zin in. Mijn blog moet leuk blijven en ik wil het niet als een verplichting gaan zien.

Nieuw Instagram account aangemaakt

Al een tijdje zat ik erover na te denken om nog een tweede Instagram account aan te maken. De naam was alleen een dingetje en wat zou ik daarop plaatsen? Nou met het zicht op ons huis ben ik natuurlijk veel bezig met interieur en alles eromheen. Daarom heb ik besloten om een account om te maken wat over ons huis gaat. Ik zou het natuurlijk heel tof vinden als je mij en eigenlijk ons wil volgen op @wonenopnummertje63.

Geregistreerd partnerschap

Voordat ik mijn persoonlijke update afsluit, heb ik ook een heel leuk nieuwtje. Op 17 oktober 2020 gaan mijn vriend en ik geregistreerd partnerschap met elkaar aan. De reden dat we voor partnerschap hebben gekozen is omdat we voor het huis alles goed geregeld willen hebben. Maar ook zeker met het oog op de toekomst is het prettig als de dingen goed geregeld zijn. Trouwen was ook een optie, alleen mijn vriend is van de ouderwetse stempel en die wilt het dus op de ouderwetse manier doen. Helemaal prima! Dus op 17 oktober heet ik Rosanne Bakker – van Dieren, iets waar ik echt zin in heb!

Zo dit was de persoonlijke update alweer! Vanaf deze week komen er weer artikels online volgens het normale schema en ik heb er echt weer zin in! De break is goed voor mij geweest. 🙂

Hoe gaat het met jou? 

Share:

4 Reacties

  • byrosann
   Auteur
   2 september 2020 / 9:10 am

   Ik vind het ook echt zo leuk om te doen allemaal haha!

 1. 3 september 2020 / 10:24 am

  Wat mega leuk, je Instagram account. Je gaat in de gemeente wonen waar ik voor werk; zo leuheuk! Ik ga je nieuwe Instagram volgen hoor! Doe rustig aan, neem lekker tijd voor jezelf en geniet van het verhuisproces en natuurlijk het geregistreerd partnerschap – dat is wel echt een mooie mijlpaal. Liefs!
  Stella onlangs geplaatst…Als je hart op hol slaatMy Profile

  • byrosann
   Auteur
   8 september 2020 / 10:13 am

   Wat lief Stella, dankjewel!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.