byrosann.nl gaat verhuizen!

Yes je leest het goed! BYROSANN.NL gaat verhuizen. Momenteel blog ik op het platform Blogger en dat is allemaal leuk en aardig maar ik mis gewoon een aantal opties. Vandaar dat ik heb besloten om te gaan verhuizen naar WordPress. Voor jullie blijft zo goed als alles hetzelfde, voor mij gaan er een hoop dingen veranderen. Doordat er best wat bij komt kijken zal ik deze week en waarschijnlijk volgende week niet bloggen. Ik wil dat alles perfect is en technisch gezien moeten er wat dingen gebeuren. Hier ga ik mij de komende twee weken op focussen en ik hoop dat ik over twee weken een berichtje mag schrijven dat het af is. Tot over twee weken!

Share:

2 Comments

  • byrosann
   Auteur
   19 december 2019 / 7:16 pm

   Jaaa ik ervaar nu al alleen maar positieve dingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.