Hi mijn naam is Rosanne, 27 jaar en by rosann is mijn persoonlijk stukje internet. 

Hoi en welkom op mijn -over mij- pagina. Zoals je kunt lezen is mijn naam Rosanne en ik ben dus 26 jaar. Mijn woonplaats is Groot-Ammers en dat ligt tussen Rotterdam en Utrecht in. Ik voel mij rijk met de mensen die ik heb en dat zijn mijn familie, vriendinnen en de leukste vent van de wereld. Oh de meeste mensen noemen mij Roos, Ro of Rosann en dat verwijst gelijk weer naar de naam van mijn website; by rosann. Ik geniet van het leven en ik drink graag een wijntje en eet graag wat lekkers. Ja je kan wel zeggen dat ik echt een liefhebber ben van lekker eten en ik doe het dan ook graag in het weekend. Doordeweeks eet ik wat gezonder en probeer ik minstens 2 keer per week een flinke wandeling te maken ter compensatie. Sporten zelf doe ik liever niet want ik heb er gewoon een ontzettende hekel aan.

Dit maakt mij blij

Er zijn gewoon van die dingen die je blij maken en dat hoeven maar kleine dingen te zijn. Ik hou er bijvoorbeeld van om een boswandeling te maken in de herfst of heel de dag Netflixen met mijn vriend. Verder hou ik ervan om creatief bezig te zijn en om projectjes te hebben. Ik beheer een bullet journal, hou van kleuren, krijg inspiratie van muziek en ik schrijf heel graag. In het verleden heb ik ook een blog gehad maar dat voelde niet goed op een gegeven moment en daar ben ik dan ook mee gestopt. Na anderhalf jaar niks te hebben gedaan begon het enorm te kriebelen en binnen een week was by rosann geboren.

Waar schrijf ik allemaal over?

Ik ben geen blogger met een bepaald onderwerp en ik hou ervan om de vrijheid te hebben om te schrijven waarover ik wil. Toch zijn er een paar onderwerpen die mij extra interesseren. Zo schrijf ik graag over persoonlijke aspecten en dan vooral onderwerpen die niet vaak worden besproken. Geldzaken hou ik mij mee bezig en deel ik mijn huishoudboekje en mijn tips and tricks. Slow fashion is iets wat mij enorm interesseert en sinds een paar maanden is het een lifestyle is geworden. Zo schrijf ik over nog meer onderwerpen die mij bezig houden of die ik leuk vind. Voor die onderwerpen heb ik categorieën gemaakt en die kan je vinden bovenaan mijn website. Als je erop klikt zie je allerlei artikelen die met die categorie te maken hebben.

BY ROSANN

Op mijn website probeer ik mensen te inspireren en te helpen waar nodig is en mocht je vragen of suggesties hebben stuur mij dan zeker even een mailtje. Wil je dat liever niet doen? Je kan ook altijd een kijkje nemen op mijn social media kanalen. Ik wens je veel plezier met het lezen van mijn blog.