30 dingen die ik wil doen voor mijn 30e

voor mijn 30e

 

Dit artikel stond al een tijdje klaar in mijn concepten en nu dacht ik laat ik het artikel eens schrijven. Momenteel ben ik namelijk 26 jaar en over vier jaar word ik gewoon alweer 30 jaar. Wauw de tijd vliegt letterlijk voorbij en er zijn nog zoveel dingen die ik wil doen voor mijn 30e levensjaar. Ik heb een lijstje gemaakt en alle kleine en grote dingen opgeschreven die ik nog wil doen en die ga ik vandaag met je delen.

 

Ik vind het gewoon bizar dat de tijd zo snel gaat en ik lieg als ik zeg dat ik er geen last van heb. Overal om je heen zie je dat mensen gaan trouwen, een huis kopen en kindjes krijgen. Zelf heb ik al een aantal jaar een stabiele relatie en ik ben dolgelukkig met mijn vent. Alleen ik verlang ook echt naar mijn huisje boompje beestje verhaal. Gelukkig gaan we als het goed is dit jaar of begin volgend jaar een huis kopen en daar ben ik zo onwijs blij mee! Eindelijk een plekje voor onszelf waar wij samen onze toekomst kunnen opbouwen.ย 

Als ik later groot ben…

Vroeger dacht ik altijd dat als ik later groot was dat ik op mijn 25e wel een huisje boompje beestje verhaal had. Gek is dat het leven altijd anders loopt en nu op dit punt zou ik aan de ene kant dingen willen veranderen zodat ik wel het sprookje heb wat ik in mijn hoofd had zitten. Aan de andere kant ben ik ook blij dat het zo gelopen is, want ik heb geleerd van mijn verleden en daar ben ik ook heel dankbaar voor. Ik ben een tevreden mens met een geweldige vriend, een fantastische familie en de beste vrienden die je maar kan hebben en dat geeft mij zo’n gelukkig voel. Toch zijn er een aantal dingen die ik nog wel doen voor mijn 30e en die ga ik nu met je delen:

30 dingen die ik wil doen voor mijn 30eย 

1. Een huis kopen met mijn vriend

2. Trouwen met de liefde van mijn leven

3. Mijn eigen minder druk maken en dingen kunnen loslaten

4. Een paar dagen met mezelf weg gaan

5. Een dure aankoop doen waar ik zelf voor heb gespaard

6. Samen met mijn zusje een museum jaarkaart kopen en museums bezoeken

7. Naar vijf landen gaan waar ik nog nooit ben geweest

8. Een persoonlijke kookboek maken / schrijven

9. Het interieur hebben waar ik altijd van heb gedroomd

10. Naar New York gaan met mijn vriend

11. Een cocktail workshop doen en ze vervolgens zelf opdrinken

12. Uiteten gaan in een Michelin ster restaurant

13. Mijn haar weer lang laten groeien en vervolgens weer afknippen tot mijn schouders

14. Mijn eigen nog meer focussen op slow fashion

15. Zoveel mogelijk kringloop winkels ontdekken

16. Op kroegentocht gaan

17. Ronddwalen in een onbekende stad en allerlei nieuwe dingen ontdekken

18. Verliefd worden op een romantische stad samen met mijn vriend

19. Meer zen worden

20. Een schilder cursus volgen

21. Meer gaan schilderen in het algemeen

22. Een diner party houden

23. Wijnproeverij houden

24. Een culinaire reis houden door Italiรซ

25. Heel veel mensen inspireren met mijn blog en mijn Instagram

26. Romantische uitjes met mijn vriend

27. Picknicken in een park met zonsondergang en filosoferen over het leven

28. Veel meer over geschiedenis leren

29. Voor mezelf zorgen en aan mezelf werken en het beste uit mezelf naar boven halen

30. Gelukkig en gezond zijn

Zo en dit waren 30 dingen die ik graag wil doen voor mijn 30e. Zoals je kan zien is het een heel lijstje geworden, maar wel een haalbaar lijstje en hier ga ik dan ook voor. Nu ben ik benieuwd naar het volgende:

Wat staat er nog op je bucket list?

Share:

20 Reacties

 1. 29 januari 2020 / 10:42 am

  Wat een mooi lijstje! Ik ben ook 26 en dus ook al bijna 30 ๐Ÿ˜‰ Ik dacht ook dat mijn leven er op mijn 26ste heel anders uit zou zien, maar ben eigenlijk wel blij met hoe het is gelopen! Ik heb geen specifieke doelen voor mijn 30ste, behalve dat ik graag wat meer wil reizen en wil gaan samenwonen. Nou dat moet denk ik wel lukken!
  Claire onlangs geplaatst…Vegetarische stroganoff broodjes | ReceptMy Profile

  • byrosann
   Auteur
   29 januari 2020 / 3:53 pm

   Reizen lijkt mij ook zo leuk om nog vaker te doen! Heb je nog landen op je lijstje staan?

 2. 29 januari 2020 / 11:35 am

  Wat een leuk en veelzijdig lijstje! Ik hoop dat alles uit gaat komen ๐Ÿ˜€
  Ik word dit jaar al 30, dus mijn lijstje zal wel iets korter zijn.

  • byrosann
   Auteur
   30 januari 2020 / 9:46 am

   Ik hoop het ook allemaal! Het samenwonen gaat als het goed is dit jaar nog gebeuren, dus dat is iets wat ik dan kan wegstrepen. ๐Ÿ™‚ Heb jij nog iets op je lijstje staan?

 3. 30 januari 2020 / 10:07 am

  Klinkt als een ontzettend mooi lijstje. Ik heb zelf gelukkig nog 9 jaar te gaan en moet eerlijk bekennen dat ik eerst mijn leven een beetje op de rit wil zien te krijgen, voor ik nadenk over hoe ik de komende jaren aan ga pakken. Voorzichtig stapje voor stapje.
  Ilona Wielinga onlangs geplaatst…Mijn bullet journal van februariMy Profile

  • byrosann
   Auteur
   30 januari 2020 / 10:37 am

   Groot gelijk heb je! Eerst even alles onder controle hebben. ๐Ÿ™‚

 4. 30 januari 2020 / 11:10 am

  Trouwen is denk ik een van de meest bijzondere dingen om te doen. Ik wilde het ook doen voor mijn 30ste. Maar ik vrees dat het er niet meer van komt. Het is erg duur, wij hebben nu twee kinderen en ik ben dol op weekendjes weg. Dus daar gaat al ons geld nu aan op.

  • byrosann
   Auteur
   31 januari 2020 / 2:38 pm

   En als je daar gelukkig van wordt dan is dat toch het belangrijkste? Trouwen lijkt mij ook bijzonder om te doen met mijn liefde.

 5. 30 januari 2020 / 11:44 am

  Voor dit jaar vooral Zeeland en ene paar musea. In het algemeen wil ik nog naar Auschwitz, de Ardennen en Normandiรซ. Ik wil ooit nog een kat uit het asiel adopteren. Een kookboek maken is niks voor mij maar wel gaaf dat je dat wil!

  • byrosann
   Auteur
   31 januari 2020 / 2:36 pm

   Auschwitz staat ook nog heel hoog op mijn lijstje. Dat zou ik dan samen met mijn oma willen bezoeken en wellicht gaat dat volgend jaar gebeuren. Het Dordrechts museum ben ik onlangs geweest en dat was heel leuk! Aw een kat adopteren uit het asiel, wat goed dat je dat wilt doen!

 6. 30 januari 2020 / 11:58 am

  Ik wil ook graag nog een kookboek schrijven! Ik heb er nog twee jaar voor dan ๐Ÿ˜‰ haha
  Simone onlangs geplaatst…Bloody Mary burgerMy Profile

  • byrosann
   Auteur
   31 januari 2020 / 2:35 pm

   Oh daar heb je nog zat tijd voor! Laat je het mij weten als je hem hebt geschreven?

 7. 30 januari 2020 / 5:20 pm

  Wat een mooi lijstje! En je hebt nog vier jaar, gaat vast goedkomen ;-)!

  • byrosann
   Auteur
   31 januari 2020 / 2:34 pm

   Yes, dat komt zeker helemaal goed! ๐Ÿ˜€

 8. 31 januari 2020 / 11:24 am

  Mooi lijstje, lekker veelzijdig ook! Gelukkig heb je nog vier jaar, dus dat komt vast goed. Ik wil ook voor mijn dertigste (ben net 23) graag trouwen en naar New York. Lijkt me een fantastische stad! Verder wil ik het liefst van alles gezond en gelukkig zijn. Verder staan er nog meer bestemmingen op mijn lijst die ik graag wil bezoeken.
  Marloes onlangs geplaatst…Warner Prevoo โ€“ Echte dokters huilen ookMy Profile

  • byrosann
   Auteur
   31 januari 2020 / 2:33 pm

   New York lijkt mij ook zo gaaf! En dan echt voor een week of twee weken genieten van die stad! Gezond en gelukkig zijn dat zijn de belangrijkste dingen.

 9. 3 februari 2020 / 5:27 pm

  Wat een mooi lijstje! Ik kan me in sommige dingen helemaal vinden, vooraf het druk maken om eigen onzinnige dingen! Ik hoop dat ik voor mijn dertigste ook samenwoon met mijn vriend en misschien zelfs al kindjes. En daarnaast lijkt het me geweldig om te trouwen!
  Suzanne onlangs geplaatst…Lief Dagboek โ€“ Week 4 & 5 โ€“ Vrij!My Profile

  • byrosann
   Auteur
   3 februari 2020 / 9:09 pm

   Ik hoop ook echt dat je dromen uit mogen komen!

 10. 5 februari 2020 / 8:19 pm

  Oeh, ik word in november 30, dus ik moet haast maken, haha. Ik heb eigenlijk al best veel dingen van mijn bucketlist afgevinkt. Ik wilde graag samenwonen met mijn vriend, leuke vakanties beleven en een hond. Is allemaal gelukt, ik heb zelfs twee honden.

  Toch zijn er wel dingen die ik nog graag zou willen voor mijn 30ste. Onze grootste droom is een eigen camper hebben. Of het lukt weet ik niet, maar dromen is ook leuk. ๐Ÿ˜‰
  Truusje – De Sandwichformule onlangs geplaatst…10 x de leukste hondvriendelijke accommodaties | Deel IIMy Profile

 11. 8 mei 2020 / 1:30 pm

  Wat een supertof lijstje! En herkenbaar ook!. Zelf heb ik met een vriendin 1 jaar 13 activiteiten gepland en hebben we dus gedaan: onder andere: een wijnproeverij, ons laten opmaken en een fotoshoot, naar een stad waar we nog nooit geweest waren (Moskou), een kookworkshop, een musical in London bezocht en als uitsmijter ene parashutesprong! Doodeng en nooit meer maar we’ve nailed it! Heel veel succes met je lijstje!!! Liefs Sandra
  sandra onlangs geplaatst…Hoe rock je de polkadot print?My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.