3 Slow fashion outfits die ik graag draag

slow fashion outfits

Slow fashion is een onderwerp wat je regelmatig voorbij ziet komen op mijn blog. Wat ik alleen niet vaak laat zien, zijn slow fashion outfits. Tijd voor verandering! Vandaag laat ik drie outfits zien die ik graag draag. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder!

De slow fashion outfits die ik laat zien, zijn allemaal items die ik graag draag. Het ene item heb ik wat langer dan de andere en alles is bewust gekocht. Doordat ik sommige items al wat langer heb, is het soms een uitdaging om leuke outfits te maken. Toch zie ik het wel als een soort sport en kan ik heel blij worden als ik weer een toffe outfit heb gemaakt van bestaande items. Je hebt namelijk echt niet altijd wat nieuws nodig en je kan het prima doen met wat je hebt.

slow fashion outffits

OUTFIT 1

Jurk – H&M (tweedehands)

Deze tweedehands jurk van H&M is één van mijn recente aankopen. Al tijden had ik een oversized leopard jurk op mijn lijstje staan. Alleen als je tweedehands je kleding wilt kopen, duurt het soms even voordat je een pareltje hebt gevonden. Gelukkig heb ik mijn jurk gevonden en ben ik er zo blij mee!

Leren jack – tweedehands

Mijn geweldige oversized leren jack is één van mijn beste tweedehands aankopen geweest. Ruim een jaar geleden heb ik de jas gevonden in een lokale kringloop. Het materiaal is van echt leer en hij valt heerlijk groot.

Riem – Pieces

De riem die ik hier draag is van Pieces en is een cadeautje geweest van mijn moeder.

Tas – See by Chloe

De tas is van See by Chloe en ik denk wel mijn meest gedragen tas. Hij past overal wel goed bij en ziet er ook nog eens leuk uit. De tas heb ik inmiddels al bijna twee jaar.

Cowboy boots – Manfield

Mijn favoriete boots op dit moment zijn mijn cowboy boots van Manfield. Ze zitten heerlijk en zien er ook nog eens tof uit.

slow fashion outfits

 

OUTFIT 2

Jeans – Levi’s (tweedehands)

Ik draag hier mijn tweedehands Levi’s die ik via Vinted heb gekocht. Een aankoop die ik heel bewust heb gemaakt en waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds blij mee ben. Hij zit heerlijk en het is een fijn model.

Jas – Mango

Mijn jas heb ik drie jaar geleden gekocht bij de Mango. Een totaal geen duurzame keuze en toch ben ik nog steeds blij met mijn jas. Hij zit lekker en blijft heel mooi!

Blouse – gekregen van mijn moeder

De blouse heb ik gekregen van mijn moeder en er staat geen merk in. Desondanks is het een hele mooie en vooral vrolijke blouse. Ik krijg altijd een blij gevoel als ik de blouse draag

Tas – tweedehands

Mijn tas heb ik gevonden in een kringloop en hij is van echt leer. De kleur is heel mooi en als ik hem zo bekijk, moet ik hem echt vaker weer gaan dragen!

Petje – gekocht op een markt in Londen

Het petje wat ik draag heb ik een paar jaar geleden gekocht op een markt in Londen. Momenteel zit ik weer in de hoeden en petjes fase en ik vind het weer helemaal leuk.

slow fashion outfits

OUTFIT 3

Jurk – ASOS (tweedehands)

De jurk die ik draag is van Asos en heb ik tweedehands gevonden op Vinted. Elke keer als ik deze jurk draag voel ik mij zelfverzekerd, sexy en vrouwelijk. Echt een favoriet van mij!

Leren jack – tweedehands

Hier draag ik alweer mijn leren jack die ik in de kringloop heb gevonden. Zoals je kan zien is ben ik helemaal fan van de jas en probeer ik hem zo vaak mogelijk te dragen.

Tas – See by Chloe

Oh jongens wat ben ik saai zeg! Weer is mijn tas te zien van See by Chloe.

Cowboy boots – Manfield

Heb ik al verteld dat ik regelmatig dezelfde items draag? Ik vind dit dus absoluut geen probleem en draag vaak regelmatig dezelfde items. Het laat zien dat ik blij ben met de items die ik heb en ze ook daadwerkelijk met plezier draag. Zo ook deze cowboy boots. Ik ben er ontzettend blij mee en het allerliefste draag ik ze elke dag.

Deze 3 slow fashion outfits draag ik op het moment vaak. Nu het herfst is, begint voor mij eindelijk mijn favoriete kledingseizoen. Ik kan niet wachten om de leukste combinaties te maken met de kleding die ik al heb. Binnenkort komt er een artikel online waarin ik je tips geeft om echt alles uit je kledingkast te halen. Op deze manier hoop ik je een beetje te helpen om geen nieuwe kleding meer te kopen. Wil je wel nieuwe kleding? Kijk dan eens bij de kringloop of bij Vinted en United Wardrobe. Zoals je ziet hoeft tweedehands kleding echt niet saai te zijn!

Welke outfit is jouw favoriet?

Share:

3 Reacties

  1. 11 oktober 2020 / 2:01 pm

    Ik vind jouw stijl echt heel leuk! De tweedehands items zijn ook heel tof. Maar laatst ben ik door jou ook naar een kringloop gegaan en heb ik bij de kleding gekeken en daar zat gewoon niets tussen. Zo balen! Maar ik hou vol hoor met zoeken! Haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.