20 weetjes die jij echt nog niet wist over mij

20 weetjes

Sinds september blog ik op byrosann en dat vind ik ontzettend leuk om te doen. Door de maanden heen heb ik veel persoonlijke artikelen geschreven en toch zijn er nog zat dingen die je nog niet weet over mij. Daarom deel ik vandaag 20 weetjes die jij echt nog niet wist over mij.

Waarom 20 weetjes?

Er zijn veel dingen die je nog niet van mij weet. Ik kan daarom dan wel alles in één keer delen, of ik doe het in etappes. Bovendien vond ik 20 weetjes wel een leuk getal en vandaar dat ik dit aantal met je ga delen. So let’s begin:

1.Ik ga helemaal op in nieuwe hobby’s en alles moet dan ook extreem. Mijn nieuwste bezigheid is waterverf en daar ben ik helemaal fan van. Zo fan dat ik eerst in staat was om gelijk veel dingen te kopen. Gelukkig heb ik mij enigszins kunnen inhouden en daar ben ik nu wel blij mee.

2.Ik ben een doemdenker en denk altijd het ergste wat er kan gebeuren.

3.Ik lees liever boeken dan dat ik een serie kijk.

4.De laatste keer dat ik oprecht naar een tv programma heb zitten kijken kan ik mij niet meer herinneren.

5.Als ik mijn haar verf is de kans groot dat het geel of groenig uitpakt. Dit komt omdat ik veel warme pigmenten in mijn haar heb. En dit is dan ook de reden dat ik het altijd bij de kapper laat doen.

6.Ik ga niet zo goed op trends. Als iets helemaal in is op dat moment wil ik het juist niet hebben. Vaak doe ik lekker mijn eigen ding.

7. Android fan hier! Ik heb nog nooit iets van Apple gehad en ik ben ook niet van plan om hier iets van te kopen.

8. De drang om eerlijk te zijn is heel groot bij mij. Ik kan bijvoorbeeld maar moeilijk geheimen hebben voor degene die ik lief heb. Al kan ik dan wel weer heel goed dingen die in vertrouwen zijn gezegd voor mezelf bewaren.

9. Ik ben een groot fan van muziek uit de jaren 70, 80 en 90. Soms denk ik dat ik in het verkeerde tijdperk ben geboren.

10. Geschiedenis is iets waar ik dol op ben. Gelukkig heb ik een zusje die geschiedenis studeert en ze vertelt mij altijd hele interessante dingen. Niet alleen van haar pik ik dingen op. Ik lees veel en ik zoek vaak dingen op. Zo interessant allemaal!

11. De films van Sissi zijn nog steeds een groot favoriet hier!

12. Ik ga graag naar een museum toe en ik kan mij helemaal verliezen in mooie schilderijen en kunst.

13. De drang om dingen te leren is heel groot. Ik leer graag nieuwe dingen en ik hou ervan om nieuwe informatie tot mij te nemen. Ik heb er nog steeds ook spijt van dat ik niet verder heb geleerd.

14. Al die nieuwe informatie is ontzettend leuk natuurlijk, alleen het verwerken ervan gaat wat moeilijker en ik heb echt tijd nodig om dit te verwerken in mijn hoofd. Hier lees je waarom dat is.

15. Ik ben introvert maar ook extravert. Ik hou ervan om erop uit te gaan en dingen te ondernemen en sociaal te zijn. Anderzijds hou ik er ook van om alleen te zijn en een goed boek te lezen.

16. Regelmatig gebruik ik ‘moeilijke’ worden in mijn artikels en dat doe ik niet om te laten zien dat ik deze woorden ken. Nee dit is allemaal ontstaan door te leren en informatie op te slaan. Het is ook mijn manier van schrijven, praten en mezelf uitdrukken.

17. Afhankelijk van met wie ik ben en met welk accent mensen praten, kan ik mij daarop aanpassen. Zo praat ik op mijn werk heel netjes ABN en zodra ik met mensen uit mijn dorp praat, dan ga ik ook wat platter praten haha!

18. Ik ben Google verslaafd. Ja het is echt zo. Meerdere malen op een dag ben ik te vinden op Google. Soms wil ik informatie opzoeken en soms denk ik wat heb en struin ik heel het Internet af. Jup that’s me.

19. Ik schrijf met links maar doe voor de rest alles met rechts.

20. Oké laatste weetje. Ik heb jarenlang op voetballen gezeten.

En dit zijn alweer 20 weetjes over mij die je waarschijnlijk nog niet wist. Zulke artikelen vind ik heel leuk om te lezen op andere blogs, omdat je dan echt iemand leert kennen. En daarom is nu mijn vraag:

Heb jij een weetje over jezelf die maar weinig mensen weten?

Share:

17 Reacties

 1. 15 april 2020 / 8:45 am

  Leuk zeg! Best knap, linkshandig zijn en dan alles met rechts doen. Hoe is dat zo gekomen?

  Ik ben trouwens ook echt Team Android. Ik heb een iPhone van mijn werk (die ik dan ook bijna alleen voor werk gebruik), want ik vind Android veel fijner en heb heel vaak ruzie met dat ding.
  Audrey onlangs geplaatst…Gelezen: De stroopwafelshop – Astrid HarrewijnMy Profile

  • byrosann
   Auteur
   15 april 2020 / 10:33 am

   Ik heb werkelijk waar geen idee haha! Als ik dit dan zo lees, is het nog een keer een bevestiging om geen iPhone te nemen haha!

 2. 15 april 2020 / 10:02 am

  Team Apple!!!! maar dat wist je al haha. Als ik je punten lees denk ik bij ieder punt ja that’s Roos!

 3. 15 april 2020 / 11:25 am

  Wat leuk om dit zo te lezen! Ennnn echt een leuke foto ook; wat een vrolijke outfit, I love it! Ik ben dus juist een Apple fan en kan niet zo goed met mijn werktelefoon (Samsung) overweg. Ik denk dat het ook een kwestie van ‘gewend zijn aan’ is? Beide systemen zullen wel hun voor- en nadelen hebben (: En het grappige trouwens ook: ik kan me in heel veel van jouw weetjes herkennen. Ik ben bijvoorbeeld ook echt een doemdenker en lees liever dan dat ik TV kijk. Liefs!
  Stella onlangs geplaatst…Stel’s to-quarantaine listMy Profile

  • byrosann
   Auteur
   21 april 2020 / 10:52 am

   Wat lief van je Stella! Ja dat denk ik ook. Het ligt er maar net aan wat je gewend bent. Wat leuk ook om te horen dat je je kan herkennen in mijn weetjes. 😀

 4. 15 april 2020 / 8:17 pm

  Ahh zo leuk om te lezen! Ik ben juist helemaal team Apple ipv Android, kan daar helemaal niet mee omgaan. Leuk blouseje heb je trouwens aan op de foto, van Protest? Volgens mij heb ik hem als broekje 🙂
  Marjoleine onlangs geplaatst…DIARY | Alles veranderde door coronaMy Profile

  • byrosann
   Auteur
   21 april 2020 / 10:54 am

   Ja dat klopt! Ik vind het echt zo’n leuk ding en ik wist niet dat je er ook een broekje van hebt. Snel even gluren! 😀

 5. 16 april 2020 / 10:00 am

  Wat een leuke weetjes! Grappig dat je met links schrijft en zo van lezen houdt! Ik ben ook echt geen Apple fan. Apple en ik snappen elkaar gewoon niet zo goed.

  • byrosann
   Auteur
   21 april 2020 / 10:55 am

   Ik snap het systeem ook echt niet haha!

  • byrosann
   Auteur
   21 april 2020 / 10:55 am

   Boks!

 6. 16 april 2020 / 10:17 pm

  Wat leuk om de feitje te lezen! Ik ben ook echt een doemdenker, alle mogelijke scenario’s zijn al door mijn hoofd gedaan voordat er iets is gebeurd.
  Suzanne onlangs geplaatst…Boeken van de afgelopen tijdMy Profile

  • byrosann
   Auteur
   21 april 2020 / 10:55 am

   Ja nou precies dat. Het kan ook zo vermoeiend zijn!

  • byrosann
   Auteur
   21 april 2020 / 11:01 am

   Het is ook zo vermoeiend om een doemdenker te zijn pff!

 7. 17 april 2020 / 10:57 am

  Leuke weetjes! Zo’n lijstje is altijd leuk om te lezen. Ik vond je Google feitje wel heel grappig 🙂
  Rianne onlangs geplaatst…De eerste zomerdagenMy Profile

  • byrosann
   Auteur
   21 april 2020 / 11:02 am

   Ik Google wat af hoor haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.