10 gedachten die door mij heen gaan tijdens het autorijden

autorijden

Het beste wat mij ooit is overkomen is mijn rijbewijs. Oh wat ben ik blij dat ik de vrijheid heb om te kunnen autorijden en overal heen te kunnen gaan. Tijdens het autorijden gaan er altijd wel een paar gedachten door mij heen die ik vandaag met jullie ga delen.

Eerst wil ik je laten kennismaken met mijn leuke auto. Vorig jaar juni heb ik een Volkswagen Up gekocht, het is mijn derde en gelijk ook mijn meest mooie auto. Het is echt mijn kleine racemonster en tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds blij met mijn aankoop.

Meezingen met de muziek en dan aangestaard worden

Als ik aan het autorijden ben gaat de muziek altijd aan. Ik kan het dan ook niet laten om elke keer weer heerlijk mee te bleren met al mijn favoriete nummers. Vaak maak ik daar ook een enigszins optreden van en dan komt het weleens voor dat ik word aangekeken. Agja so be it.

Jeetje je zou maar moeten fietsen met dit weer, gevolgd door ik ben blij dat ik kan autorijden

Als het rot weer is en ik zie mensen dan fietsen, dan ben ik zo dankbaar voor mijn rijbewijs en voor mijn auto. Sterker nog ik heb niet eens een fiets!

Rij nou een door, je mag hier 100 hoor!

Oh hier kan ik zo slecht tegen. Mensen die langzamer gaan rijden, terwijl je toch echt harder mag.

Waarom is die auto zo dichter achter mij!?

Hier snap ik nou helemaal niets van. Waarom moeten automobilisten soms zo gaan bumperkleven. Alsof deze automobilisten dan gaan denken dat ik nog harder ga rijden. Uh nee, maar het irriteert mij wel.

Waarom blijft die auto in het midden rijden, als je ook op de rechter baan kan autorijden?

Deze snap ik gewoon niet. Waarom zou je in het midden blijven rijden als je ook een baan naar rechts kan? Eerlijk gezegd vind ik dit zelfs een beetje asociaal.

Oef dat ging maar net goed, ik kan echt goed autorijden!

Zo’n moment heb ik vaker dan ik zou willen.

Dit is echt mijn nummer!

Me als ik een goed nummer hoor. Draait de volume op standje doof en gaat heerlijk los. Love dat.

Is dat politie? Oké, normaal doen, rij ik wel de juiste snelheid?

Als ik politie zie, of ze rijden achter mij, dan heb ik altijd het idee dat ik iets verkeerds heb gedaan.

 

Share:

14 Reacties

 1. 10 april 2020 / 11:17 am

  Hahaha, wat grappig! Ik herken mij er wel in. Het is zo fijn om de vrijheid te hebben en inderdaad het meezingen is geweldig!

  • byrosann
   Auteur
   15 april 2020 / 9:57 am

   Echt die vrijheid doet het hem. Je kan gewoon in je auto stappen en wegrijden.

 2. 11 april 2020 / 6:32 pm

  Ik rijd niet graag auto. Vind het zo eng en lastig om vanuit stilstand goed weg te rijden, want ik heb al tig keer de auto af laten slaan, haha. Toch probeer ik het maandelijks weer om een stuk te rijden. Dan gaat vooral 4 om in mijn hoofd, al trek ik mij niks aan van bumperklevers. Zolang ze maar niet achter mij gaan stilstaan bij een stoplicht of op een rotonde, haha.
  Marloes onlangs geplaatst…Ansichtkaarten kopen bij kleine ondernemersMy Profile

  • byrosann
   Auteur
   15 april 2020 / 10:19 am

   Ik vind het al ontzettend knap dat je dan alsnog in de auto durft te stappen en alsnog te gaan rijden! Echt respect!

 3. 12 april 2020 / 1:55 pm

  Haha, wat heb je dit leuk geschreven. Zelf heb ik helaas, door omstandigheden, nog geen rijbewijs. Ik ben er wel al aan begonnen, maar ik vind auto rijden echt verschrikkelijk. Ik hoop dat ik er op een dag net zoveel plezier uithaal als jij!
  Yaika onlangs geplaatst…Tv time: deze 6 tv programma’s moet je gezien hebbenMy Profile

  • byrosann
   Auteur
   15 april 2020 / 10:20 am

   Haha ik hoor zoveel mensen die lessen verschrikkelijk vinden. Als je straks je rijbewijs hebt en lekker kan rijden dan hoop ik dat je het leuk gaat vinden! 🙂

  • byrosann
   Auteur
   15 april 2020 / 10:32 am

   Hahah oooh ik hou ook van gluren!

  • byrosann
   Auteur
   15 april 2020 / 10:32 am

   Wat lief, dankjewel!

 4. 14 april 2020 / 9:35 pm

  Ooohh ik heb zo vaak het zelfde!! Wat een leuke blog xx

  • byrosann
   Auteur
   15 april 2020 / 10:32 am

   Haha toevallig! En wat lief, dankjewel!

  • byrosann
   Auteur
   21 april 2020 / 10:56 am

   Oh dat is balen trouwens dat je nu niet kan lessen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.