10 dingen die je vast nog niet wist over mij

10 dingen die je vast nog niet wist over mij

Sinds september vorig jaar blog ik drie dagen per week op mijn blog. Regelmatig komen er persoonlijke artikelen voorbij en leg ik mijn hart en ziel in een artikel. Toch denk ik dat jullie mij altijd nog beter kunnen leren kennen. Vandaag vertel ik daarom ook 10 dingen die je vast nog niet wist over mij.

Mini update

Als je dit artikel vandaag op 14 september leest ben ik in de Efteling. Mijn zusje is vandaag jarig en 21 jaar geworden en daarom ben ik samen met mijn moeder en zusje naar de Efteling gegaan. Heel leuk om zo even op pad te gaan. Over twee maanden hoop ik namelijk wakker te worden in ons eigen huis en dat is toch best wel gek als je dat zo bedenkt. De posters voor mijn gallery wall zijn ook binnen en die heb ik gelijk even op de foto gezet. Nu gaat het wel heel hard hoor allemaal..

10 dingen die je nog niet wist over mij

? Ik hou van geschiedenis

? En van gadgets

? Ik ben gek op muziek uit de 70’s, 80’s en 90’s. Binnenkort koop ik een platenspeler en ik kan niet wachten om allerlei oude platen hierop af te spelen.

? Ik ben leergierig en ik hou ervan om nieuwe informatie tot mij te nemen. Als een onderwerp mij interesseert kan ik hier helemaal in opgaan.

? Stiekem ben ik een echte huismuts en geniet ik heel erg van thuis zijn.

? Nog nooit heb ik iets van Apple gehad. Android fan hier!

? Naast mijn blog ben ik vier dagen per week werkzaam als secretaresse / administratief medewerk. Ik hou van mijn baan en ik vind het heerlijk om te werken.

? Mijn vriend en binnenkort mijn man, was ook mijn allereerste vriendje. Toen ik 14 was leerde ik hem kennen en het was en is mijn 1e liefde. Na twee maanden gingen we uit elkaar en na een jaar kregen we weer een relatie. Deze relatie heeft negen maanden geduurd en ook toen gingen we uit elkaar. Tien jaar later kwamen we elkaar tegen op Instagram en kregen we weer een relatie. Zo grappig dat we dan nu een huis hebben gekocht en geregistreerd partnerschap met elkaar aangaan.

? Vroeger vond ik het moeilijk om mijn mening te geven en ergens voor te staan. Nu heb ik daar totaal geen moeite meer mee.

? Ik ben heel impulsief. Dit kan voor hele leuke situaties zorgen, maar ook zeker voor minder handige situaties.

Dit zijn 10 dingen die je vast nog niet wist over mij. Zelf vind ik het heel leuk om zulke artikelen bij andere te lezen. Je leert iemand toch net weer wat beter kennen en dat is juist leuk.

Heb jij een leuk feitje?

Share:

6 Reacties

 1. 14 september 2020 / 10:15 am

  Wat leuk om te lezen, zeker jullie bijzondere relatieverhaal! Ik kan me in veel van jouw feitjes herkennen, alleen ben ik totaal niet impulsief, maar juist een enorme twijfelkont en heb ik juist niks met gadgets. Als mijn telefoon stuk gaat, zou ik het liefst weer dezelfde kopen.
  Hermien – KouweKleren onlangs geplaatst…39 Duurzame gewoontes en tips die direct geld besparenMy Profile

  • byrosann
   Auteur
   16 september 2020 / 10:40 am

   Grappig dat je dan in sommige opzichten het tegenovergestelde bent. Qua telefoon wil ik altijd een nieuwere versie hebben haha!

 2. 14 september 2020 / 3:14 pm

  Wow, wij hebben echt veel overeenkomsten haha. Ik ben ook dol op geschiedenis en muziek uit de jaren ’70 en ’80. Daarnaast ben ik ook super leergierig en vond ik het vroeger ook moeilijk om mijn mening te geven. Heel grappig om te lezen dat jij dat ook allemaal hebt. Ah, jullie love story is echt heel lief! Zo mooi dat jullie elkaar weer teruggevonden hebben.
  Yaika onlangs geplaatst…Celebrate diversity met … Anouk van EijkMy Profile

  • byrosann
   Auteur
   16 september 2020 / 10:36 am

   Ohh wat leuk!! Grappig om te lezen dat we dan zoveel overeenkomsten hebben haha!

  • byrosann
   Auteur
   16 september 2020 / 10:36 am

   Hahah heel herkenbaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.